Перейти до змісту

Виписатись з квартири

vladkominfo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім.

Підкажіть, чи можна просто виписатись з квартири і ніде не прописуватись? Яка процедура? Чи це щось коштує?

Опубліковано

Виписатись безоплатно, дається 10днів для реєстрації в іншому місці! Але якщо прострочиш зазвичай не штрафують!

Опубліковано

Добавлю: коли виписуєшся необхідно вказати куди будеш прописуватися, але якщо це в межах Луцька, тобто одного паспортного стола, то вони не виписують, а перепрописують. А якщо це потрібно для субсидії, то нове місце проживання краще вказати у іншому місті. Ніяких наслідків, крім штрафу за порушення терміну реєстрації (10 днів) не буде. Та й то вище підказують, що не штрафують, хоча я сумніваюся в цьому.

п.с. "прописка" читати, як "реєстрація"

п.с.2. суму штрафу не знаю - поки що тільки виписався :rolleyes:

Опубліковано

Добавлю: коли виписуєшся необхідно вказати куди будеш прописуватися, але якщо це в межах Луцька, тобто одного паспортного стола, то вони не виписують, а перепрописують. А якщо це потрібно для субсидії, то нове місце проживання краще вказати у іншому місті. Ніяких наслідків, крім штрафу за порушення терміну реєстрації (10 днів) не буде. Та й то вище підказують, що не штрафують, хоча я сумніваюся в цьому.

п.с. "прописка" читати, як "реєстрація"

п.с.2. суму штрафу не знаю - поки що тільки виписався :rolleyes:

Дякую, ав іншому місті треба вказувати конретну якусь адресу, чи просто місто і все

Опубліковано

Дякую, ав іншому місті треба вказувати конретну якусь адресу, чи просто місто і все

Достатньо вказати лише місто

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...