Irochka Опубліковано 10 Травня, 2011 в 04:55 #1 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 04:55 Агов! iнтернет юзери, панiмающi або просто небайдужi люди!)термiново! просто кров з носа! необхiдно знайти i скачати карту луцька, для подальшого широкоформатного друку. буду дуже вдячна за будь яку допомогу, а то шеф душит!не дайте пагiбнуть рiбьонку!
scorp Опубліковано 10 Травня, 2011 в 06:42 #3 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 06:42 я думав шо моїх 75 мб з відсканованих 40 сторінок атласу - то дофіга.. а тут архів на 144 ше шось рипатись заливати?
Zheny@ Опубліковано 10 Травня, 2011 в 07:47 #4 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 07:47 в мене теж була десь. нада пошукати . Саме велика була.
Irochka Опубліковано 10 Травня, 2011 в 09:10 Автор #5 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 09:10 Дафайте фсьо! з мене - пивне дякую....
Volyniaka Опубліковано 10 Травня, 2011 в 09:42 #6 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 09:42 http://lutskmap.com/Інтерактивна карта Луцька1. Керування картою Інтерактивна карта включає в себе наступні об’єкти: Вікно карти – безпосередньо флеш-карта міста Міні-карта – в правому нижньому кутку, показує, яка ділянка карти є зараз видимою на екрані, дозволяє швидко переміщатися по карті. Для цього необхідно клікнувши виділену область на Міні-карті переміщувати її, не відпускаючи кнопку миші. Смужка Масштабування – знаходиться зліва від Міні-карти, дає змогу збільшувати-зменшувати масштаб зображення, переміщуючи повзунок по шкалі. Переміщення по карті здійснюється за допомогою мишки, затиснувши ліву кнопку. 2. Пошук об’єктів Для пошуку об’єктів на карті використовується Меню. В згорнутому вигляді воно знаходиться в верхній частині екрану. Для того, щоб розгорнути Меню, необхідно клікнути по трикутнику зліва. На екрані з’явиться розгорнуте Меню, яке включає рядок пошуку та групи об’єктів, які позначені на карті. Для збільшення площі видимої ділянки на карті, Меню доцільно згортати. Для пошуку об’єкта з відомою назвою необхідно ввести текст в рядок і натиснути кнопку «Пошук» справа. Знизу під рядком будуть показані всі об’єкти, що містять вказаний текст. Клікнувши по потрібному об’єкту, можна побачити його розміщення на карті у вигляді іконки. Для відмічення на карті всіх об’єктів, що відносяться до групи, необхідно поставити хрестик в полі справа від групи об’єктів Меню. При цьому на карті з’являться іконки об’єктів. Справа в Меню знаходиться смужка прокрутки, переміщуючи яку можна побачити всі групи об’єктів, які є на карті. 3. Перегляд описання об’єктів При виборі об’єкта в меню пошуку на карті завантажується його іконка та коротке описання об’єкта. Описання можна закрити, натиснувши хрестик справа внизу. Якщо є фото об’єкта або логотип, він відображається в зменшеному виглядів біля тексту. Клікнувши по картинці, можна побачити збільшене зображення або логотип. 4. Підрахунок часу проїзду Для підрахунку часу проїзду між кількома точками необхідно позначити точки початку та кінця маршруту, а також зупинок при необхідності. Точки позначають двічі клікнувши в необхідному місці, при цьому йде підрахунок його координат і з’являється прапорець з порядковим номером. Справа біля прапорця знаходиться поле, в яке можна ввести тривалість зупинки в хвилинах, якщо це необхідно. Після цього необхідно обрати щільність дорожньої обстановки та натиснути кнопку «Кінець вибору та розрахунок». З’явиться тривалість маршруту в хвилинах. 5. Розміщення об’єкта на карті Визначіть координати на карті об’єкта, який ви хочете розмістити. Для цього натисніть "пробіл" і не відпускаючи його клікніть мишкою в точці, де знаходиться об’єкт. На екрані з’являться координати x i y. Ці координати, фото об’єкта, логотип, чи інші дані, які ви хочете розмістити, надішліть на адресу [email protected] . Вам буде повідомлено про отримання листа, а також про розміщення об’єкта на карті. 6. Системні вимоги Для відображення карти необхідно мати встановлений Macromedia Flash Player 6. Мінімальні вимоги до конфігурації комп’ютера: процесор рівня Celeron 1.0, 256 Mb оперативної пам’яті, 32 Mb відео. Оптимальні: процесор рівня Celeron 2.0, 512 Mb оперативної пам'яті, 32 Mb відео
Irochka Опубліковано 10 Травня, 2011 в 18:46 Автор #7 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 18:46 http://lutskmap.com/Інтерактивна карта Луцькану типу дякую, але мені інтерактив на стінку не повісиш))))
LaMeRiLKiN Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:05 #8 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:05 Такое естьКлик по фотке - она увеличится
vrm Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:08 #9 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:08 може щось таке... ой ... LaMeRiLKiN випередив, сорі
LaMeRiLKiN Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:15 #10 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 20:15 Эта картинка лучше моей, а то моя с ухудшенным качеством ради экономии размера файла. --- хотя проверил - мой файл весит больше на пару кбайт.. кто-то криво конвертировал
scorp Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:08 #11 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:08 я думав шо моїх 75 мб з відсканованих 40 сторінок атласу - то дофіга..а тут архів на 144 ше шось рипатись заливати? Фсьо шо маю Я свою не заливав - в мене те ж саме, що і в carlzeiss, тільки з обрізаною рекламою
Dream Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:36 #12 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:36 vrm, LaMeRiLKiN, карта не "кошерна" - на ній ні слова про УПА і "іже с німі".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.