Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

є знайомі, які були не пристебнуті - вилітали через лобове скло, залишались в подряпинах, синяках - а машина в га...но! Кажуть якби були пристебнуті - смерть, або інваліди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
є знайомі, які були не пристебнуті - вилітали через лобове скло, залишались в подряпинах, синяках - а машина в га...но! Кажуть якби були пристебнуті - смерть, або інваліди...

Звичайно і є такі випадки, але є ж і багато випадків коли ремні безпеки рятували життя людей. :0097:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я всегда. Был случай когда ремень серьезно помог... Давно правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема БАЯН! Машины у всех разные и некоторым вообще везёт что был непристёгнут и вылетел через окно, до того как машина сгорела или разможжилась об дерево (столб).

1. Я пристёгиваюсь в городе - не потому что гаишников боюсь, а просто пищит зараза. А влазить в мозги и отключать пищалку неохото и заглушки в замки лень делать. К тому же уже привык, вроде даже комфортнее.

2. Если уж говорить о пристёгивании, то в первую очередь нужно говорить о пристёгивании ЗАДНИХ пасажиров, уж они то не пристёгиваются НИКОГДА. А именно они при лобовом столкновении главная угроза.

3. Я заставляю пристёгиваться пасажиров сзади когда еду за городом , как правило не менее 120км,ч. Погороду ни когда не настаиваю и ни кто у меня не пристёгивается (может зря но факт).

Кстати в моей машине есть пиропатроны (преднатяжители ремней).

ЗЫ. Ну и речь тут ктото поднимал насчёт цивилок :) так я беру и буду брать самую запуканую и самую дешёвую. Всё равно от неё толку как с козла молока. Расскажи водиле с МЕРИНА 600 которому заедешь в жопу, что твоя суперСтраховая выплатит ему ВСЁ :) ага... Сначала ты ему отремонтируешь машину за свои бабки, а потом со своей цивилкой бегай и выбивай деньги (которых всё равно в принцыпе не получишь).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б навіть сказав - в кого стоїть аірбег пристібатись категорично рекомендовано. зараз зима, слизько, зіткнень маса. а для спрацювання датчику зіткнення великої швидкості не треба, більшості машин хватить 40 км/год об нерухомий об'єкт. а там де є аірбег, як правило, стоїть і система попереднього натягнення ременів.тобто при зіткненні спочатку ремінь втискає вас в крісло на ту долю секунди поки розпускається подушка, а потім вона поступово послаблює ремінь опускаючи ваш фейс в подушку в рази повільніше ніж би ви були без ременів. і то часто густо людина отримує добрі синці на обличчі від удару об ту ж подушку. а без ременів ви і подушка мчите на зустріч один одному з швидкістю під 300 км/год. тут вже часто зламані носи та сильні гематоми - а чому? - бо не був не пристебнутий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема БАЯН!

ну да, последняя месага 2007-м годом датирована.

в городе не пристегиваюсь, на трассе обязательно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди пристібаюсь, навіть коли їхати 200м... і швидкість ролі не грає. Смішно троха після 120км/год тільки пристібатися, а толку то ? Краш-тест не пройдеш (ну хіба каркас WRC тачкі). Є відео на цю тематику і ще просто про ремні! Я одному казав в себе в машині пристебнутися спереду, а він та ну ми ж то 20 то 40 по пробках... Далі вискакує "мудило" із-за якогото бусіка прямо на дорогу і я різко гальмую. Що видумаєте бахнуло об бардачок спереду? Діло кожного но ремні дають підтримку тіла в кріслі на будь-якій швидкості! Ти можеш навіть 5км/год їхати і тебе втілібонять на 100км/год і це поможе що пристебнутий, а уяви якщо ні!

подумай про пристебнутих і своє здоров'я

ще раз

і ще раз

а це про швидкість

вот шо робить пару км/год

подборка

можна і без машини

вот фраза дня

Мо хто все це і бачив, а хто ні то перегляньте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За городом всегда пристёгиваюсь, а когда пересекаю границу-сразу фары+ремень, один раз заплатил 200 злотых (+\- 500 грн.) и больше не хочется!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всегда - в машине пищалка работает с не пристегнутым ремнем, а обманывать пищалку не охота. Уже и привык, даже пассажиром когда еду в другой машине то пристегиваюсь. Правда пока токо привык на переднем сиденье пристегиваться, на заднем как-то никак не привыкну....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to NORBY: Не пристёгиваться когда уже едешь 120, а когда куда то едешь и знаешь что будешь ехать больше 100км/ч (например в Киев)

to All: Заметте практически во всех роликах, аварии происходят из за того что водитель не смотрит на дорогу (отвлекается) , может для начала сделать социальную рекламу чтобы водитель не крутил башкой :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про то кажу що пристебуватися тре при русі авто не залежно від швидкості, а не як дехто тіко на трасі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекламко в тему - тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to All: Заметте практически во всех роликах, аварии происходят из за того что водитель не смотрит на дорогу (отвлекается) , может для начала сделать социальную рекламу чтобы водитель не крутил башкой :D

Це не вихід, завжди пристібатись, однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Б.....я, якого х......ра в цій долбаній країні нема такої реклами по ТВ? Шо - все так добре, аварій нема? Стріляти хочу..........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекламко в тему - тут

дійсно, в нас би хоть раз таку рекламку прокрутили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекламко в тему - тут

дійсно, в нас би хоть раз таку рекламку прокрутили

лучше водко рекламировать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже було, для чого повторюватись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже було, для чого повторюватись?

Сорри, недосмотрел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як і більшість - завжди пристібаюсь! Можу дозволити без ременів проїхатися хіба що з гаражного кооператива до будинку.

от тільки проблема в мене, що майже завжди спішу за рулем, і тому сам процес пристібання здійснюю вже в русі ~5км/год, на І передачі зазвичай..

подушок безпеки немає, тому про особливості їх застосування нічого практично і не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Пристібаюсь завжди (крім випадків, коли виконую маневри типу виїзду з гаража). Подушки теж є.

Їдучи пасажиром ззаду не пристібався. Після перегляду деяких роликів вирішив, що буду.

Дитяче крісло купив одразу, але для поїздок в дитсадок (400 м тихою вуличкою) ми його не використовуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

желательно пристёгиваться, хотя за собой такой привычки к сожалению в последнее время не замечаю. Раньше несколькими годами ранее живши в зап.Европе долгое время это правило было обязательным атрибутом а дома всё наоборот. будем стараться <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пристібаюся, лише коли поряд ГАЇ. Чому так немаю такої звички. Просто колись потрапили в аварію, на БМВ, і всі з незначними пошкодженнями на все життя вичухалися, а от той хто був пристебнутьий, досі не ходить-перелом хребта. Ремень безпеки тому виною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...