Перейти до змісту

проблема з упсом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

проблема з упсом

Коли навантажую компютер іграми чи серйозними програмами чи тестами то починає піщати упс коли закриваю все навантаження то піщання зникає !

Що це може бути ???

Опубліковано

Шо за УПС? Пищіть спікер чи електроніка?

Упс мустек ! Коли я відключав упс і включав компютер від мережі то нічого не піщить і значить це не спікер у системнику !

Це 100% піщить упс він теж має певний динамік чи що, бо коли я його включаю то завжди іде довгий сигнал і одразу зникає , і це для ного нормально, тільки от неможу зрозумітии чому він пищить коли є навантаження, і головне цю дивину я побачив коли купив нову відеокарту яка потребує додаткового живлення від блока живлення !

Опубліковано

Мастеків є куча, з різним принципом роботи, конкретніше модель.

В середині упса теж є спікер який пищіть при включенні, от мене і цікавить коли навантажуєш пищіть тоже він, чи щось інше і який характер пищання?

Опубліковано

Мастеків є куча, з різним принципом роботи, конкретніше модель.

В середині упса теж є спікер який пищіть при включенні, от мене і цікавить коли навантажуєш пищіть тоже він, чи щось інше і який характер пищання?

Мustek PowerMust 400VA USB а блок живлення у мене 600ват , може упс замалий для блока ? А нарахунок того що там піщить , не розбирав і незнаю які деталі упса видають той звук !

Опубліковано

Потужність твого упса всього 240Вт скоріше за все піском УПС попереджує що споживаєма потужність більша допустимої.

Опубліковано

Потужність твого упса всього 240Вт скоріше за все піском УПС попереджує що споживаєма потужність більша допустимої.

мені теж так кажеться ! І що тоді робити, купляти іншого упса ???

Опубліковано

Пищить спікер БПЖ. Цим він сигналізує про перевантаження по живленню. Потужність даного БПЖ не достатньо для твоєї конфігурації. Комп'ютер з новою потужною відеокартою споживає більше, ніж блок безперебійного живлення може йому видати в номінальному режимі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...