Перейти до змісту

Продаю HDD 1Tb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В наявності є 1 жорсткий диск ємкістю 1 терабайт Western Digital WD10EARS 1TB (1000GB) SATAII 3.5" 5400-7200rpm 64Mb Cache Caviar Green

Гарантія 36 місяців починаючи з серпня 2010 року, тобто ще 2 роки і 3 місяці. Гарантія від фірми Медіа.

ціна: 490 грн.

тел. 095 55 26 150

Опубліковано

Добав сумму доставки, ну скільки разів повторювати... Крім того гарантія тут на місці, хай вже і усічена... а той якщо накриється, куди бігтимеш? Не хочеш брати - велком мимо, хочеш - давай зідзвонимосЬ. я скину ціну в рамках розумного, але не до 350 грн, як дехто пропонує.

А для тих хто готовий ризикнути - велком на той сайт, що ти пропонуєш... може все буде гут, а може і ні :)

Опубліковано

+50 доставка=554.не в інтернет-магазинах такий коштує 547-555грн,те саме що на розетці

Опубліковано

Цены розничные на винты в Луцке примерно следующие:

HDD 1Tb Samsung 32mb SATA2 HD103SJ......................520грн. 36мес.

HDD 1Tb Seagate 7200.12 SATA II 32Mb ST31000528AS........528грн. 36мес.

HDD 1Tb Seagate 7200.12 SATA III 6Gbit/s 32Mb............528грн. 36мес.

HDD 1TB WD Caviar SATA2 64MB WD10EARS GREEN.............520грн. 36мес.

Вывод - стоит ли рисковать и покупать с гарантией урезанной и тем более на другого покупателя экономя при этом 45грн. ???

если "да, рисковать"-то как минимум по цене примерно на 20% ниже

Опубліковано

Ну да, ну да.... Велком до Пана Федорчука. Там за 350 грн. цілком справно продаються вінти на 250 Гб :) А якщо пан elutsk готовий справді взяти вінт, маякніть мені будь ласка, я передзвоню і ми я думаю домовимось про ціну.

Опубліковано

Ну да, ну да.... Велком до Пана Федорчука. Там за 350 грн. цілком справно продаються вінти на 250 Гб :) А якщо пан elutsk готовий справді взяти вінт, маякніть мені будь ласка, я передзвоню і ми я думаю домовимось про ціну.

от не треба порівнювати ціни на sata i ide. Тим паче більш ніж піврічної давності.

Свіжий пост

Вінт ide Samsung SP2514N 250gb/7200/8m ==300 грн.

Не зрозуміло, що ти хочеш довести. Продаєш - продавай сам, немає чого на інших пальцем тикати.

Опубліковано

от не треба порівнювати ціни на sata i ide. Тим паче більш ніж піврічної давності.

Свіжий пост

Вінт ide Samsung SP2514N 250gb/7200/8m ==300 грн.

Не зрозуміло, що ти хочеш довести. Продаєш - продавай сам, немає чого на інших пальцем тикати.

1. пальцем ніхто не тикає.Мені дали порівняння ціни постом вище? Я теж дав.

2. Ніхто нікому нічого не доказує. Варто слідкувати за чистотою своїх постів перш ніж ображатись на пости інших.

3. Я ні на йоту не збираюсь доказувати що в когось ціна набагато вище реальної. Є просте порівняння. Мене можна було б звинуватити в саботажі чужих продаж якби я порівняв абсолютно однакові моделі при абсолютно різних цінах. Тут навіть стандарти (сата-іде) різні. А мені пропонують вінт продати по ціні старого і в 4 рази меншого за об'ємом. Різницю відчуваєш?

4. Мені, я думаю, варто вірити, що правила етикету ТУТ рівні для всіх? Чи всі рівні а Федорчук рівніший? Тоді і образ не буде.

5. Якщо почати тут якусь нікому незрозумілу війну, то мало хто з цього виграє, я так собі думаю... То ж не варто і починати, а також неварто звинувачувати один одного в неадекватності цін, а то надто далеко зайдемо...

Прошу пробачення за оф-топ.

вінт в резерві

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...