Перейти до змісту

Лукашенко - козел Баррозу и вшивый Янукович

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Після цього інтерв'ю, я цього дядька ще більше поважати став. Міняю Януковича на Лукашенка. Розумію, що обмін нерівноцінний, тому пропоную в нагрузку весь Кабмін + 450 спиногризів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну Лукашенко мужик... :ok2: Навіть якби він оце зараз рецепт сирників розказував, то все одно мачізмом (від слова "мачо") від нього так би і віяло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі кругом під.раси, один я дАртанян.

Щиро жаль білорусів,бо бацька впевненно і невідворотньо веде їх у прірву.

Розуйте очі, поговоріть з сябрами.Коли я запитав тиждень тому про їх думки щодо теракту в Мінську(про який 100% Лукашенко знав наперід) , то почув просту відповіь- нам про це говорити заборонено.Почують на вулиці , що розмовляєш про таке , і додому вже можеш і не прийти.

Хто хоче такого молодця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Європа, згідно Лукашенка

00k2bhrr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один серед ворогів... важко йому... Але нашим всім попереднім президентам до нього, як до неба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро жаль білорусів,бо бацька впевненно і невідворотньо веде їх у прірву.

Думаєш як дійдуть, то прийдеться потіснитись? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не якнашим людям влада хоч не забороняє виживати.В Білорусі все регулюється,і випадку збою люди просто не знатимуть , що робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не якнашим людям влада хоч не забороняє виживати.

По подробней пожалуйста, что имеется ввиду???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому.В Білорусі на всіх підприємців дивляться як на спекулянтів та перших ворогів держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Білорусі на всіх підприємців дивляться як на спекулянтів та перших ворогів держави.

Краще вже так.... бо в нас те саме можна сказати про всіх при владі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому.В Білорусі на всіх підприємців дивляться як на спекулянтів та перших ворогів держави.

Наскільки мені відомо, давлять якраз спікулянтів, а тим, хто реально хоче працювати - відкрита дорога і всіляка підтримка.

Гарно про Білорусію і ситуацію там було описано одним білорусом на Япі. Раджу почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, давлять якраз спікулянтів, а тим, хто реально хоче працювати - відкрита дорога і всіляка підтримка.

Гарно про Білорусію і ситуацію там було описано одним білорусом на Япі. Раджу почитати.

Мав деякий час назад постійного клієнта-білоруса. З його слів: нікого там не давлять - ні підприємця ні спікулянта, хто хоче заробити - заробляє. Давлять тих хто хоче побавитися в політику. Анекдот про Лукашенка можна вільно розказати, не боячись бути розстріляним/посадженим. Так, велике ввізне мито на імпортну техніку, в результаті - космічні ціни на імпорт, але це ж підтримка вітчизняного виробника на ділі... а не так як в нас. Старше покоління дійсно підтримує бацьку, а молодим хотілось більше відкритих кордонів, щоб світу побачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який би не був "недемократичний" Бацька, але мені не було страшно вночі ходити по Бресту, ночувати на авто- та жд вокзалі, жоден мєнт ніразу при тому не потрєвожив. А бував я там дофіга разів.

+кльові дороги

+дешево ввозити іномарки - на вулицях нема китайців (жодного не бачив!)/нестаріючої классики, самі німці-французи

+культурні водії

+вражаюча чистота не тільки на центральних вулицях

-за..бують контролери на автовокзалі щоб платив за єдину невелику сумку (на людину) (вартість її перевезення входить в вартість білета на людину) - доводиться брати білет на багаж до Ратно і гризтися з ними.

- знайомий розказував що вони (місцеві) бояться виїзджати в ліс на шашлик - реально ходять мєнти і напрягають (хоча в деякій мірі це+).

З.І. Хоча Бацька міг би й мову троха фільтрувать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене зараз племінник в Мінську, каже фіг купиш нормальної зубної пасти, памперси і жіночі прокладки - дефіцит. про владу сцять говорити, навіть, по Скайпу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене зараз племінник в Мінську, каже фіг купиш нормальної зубної пасти, памперси і жіночі прокладки - дефіцит. про владу сцять говорити, навіть, по Скайпу.

У мене друзі в Бресті! Цю інформацію заперечують! Жаліються тільки, що в країні нема валюти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а їм не страшо жалітись? там і стаття за валюту ще діє.

п.с. в ссср теж багато, що заперечували ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друзі надійні і перевірені часом. Говорять про все відкрито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та і племінник мій не балабол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спишемо все на територіальну віддаленість двох міст!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже легко перевірити, спробуйте на російському, чи українському форумі розговорити якого білоруса про владу.Мовчатиме, як партизан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже легко перевірити, спробуйте на російському, чи українському форумі розговорити якого білоруса про владу.Мовчатиме, як партизан.

Ще легше перевірити, якщо просто зайти на любий білоруський форум, типу Борди, і почитати. Я зайшов на брестський, в розділ "Політика", і ось що прочитав, без будь-якого пошуку:

23,02,11

Я все время думаю, сам ли он всем руководит, или нет.

И прихожу к выводу, что очень вероятно, что это далеко не так. Его тоже информируют свои источники, из силовиков, и информируют с выгодой для себя. Наверняка. Этим отчасти можно объяснить его панику после выборов. Силовикам выгоден Лукашенко, они его поддерживают, и так как за ним последнее слово, они скорее всего дают ему чисто компрометирующие сведения об оппозиции, "готовящихся захватах" и т.д. Янукович правильно сказал, что, скорее всего, Лукашенко оказался дезинформирован своими же источниками. Я не обеляю Батьку, всем понятно, что он полный мудак, но просто не один он такой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шота нє очєнь бєлароси бояцця Бацьку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...