gorm Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:02 #1 Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:02 Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора. Працюю в межах м. Луцьк. Надаю послуги по ремонту, чистці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника.Запитувати Ігора тел.0503377324
Oksana04 Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:16 #3 Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:16 прейскурант?Якісь документи? Гарантії?
gorm Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:47 Автор #4 Опубліковано 27 Квітня, 2011 в 11:47 Вартість послуг договірна. Гарантія також на словах, ремонтом займаюсь вже понад 7 років. В мене є вже досить солідний стаж, щоб надавати якісні послуги по ремонту ПК.
gorm Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:35 Автор #6 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:35 Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора. Працюю в межах м. Луцьк. Надаю послуги по ремонту, чистці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника.Запитувати Ігора тел.0503377324
pronew12 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:25 #7 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 17:25 Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора. Працюю в межах м. Луцьк. Надаю послуги по ремонту, чистці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника. Запитувати Ігора тел.0503377324 за таке щей гроші беруть ??? :blink: Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно !
Sub_Sys Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:08 #8 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:08 за таке щей гроші беруть ??? :blink: Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно ! Чому лізти в чужу тему? Створи свою, напиши: "Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь.
pronew12 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:40 #9 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:40 за таке щей гроші беруть ??? :blink: Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно ! Чому лізти в чужу тему? Створи свою, напиши: "Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь.
pronew12 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:49 #10 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 18:49 за таке щей гроші беруть ??? :blink: Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно ! Чому лізти в чужу тему? Створи свою, напиши: "Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь. такі послуги як: профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." може зробити кожен другий більш менш розумний і досвідчений юзер пк, А такіх майстрів я знаю, Хотів я шоб вони мені поставили водну помпу на мою водянку + на відеокарту протянули водне, то вони як побачили і щось поморозилися і сказали мені шо на відео я водне не підключу і треба ще одну устаноку, то я посміявся і забив на тих майстрів, коли знайшов паро годин вільного часу то купив насоса , перехідника залман, дві трубки , термоінтерфейс і усе надійно протянув на відеокарту і усе працює добре бо я знаю що робив це для себе і якісно, а ті майстри роблять шонібуть і якнебуть !
pronew12 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 19:30 #11 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 19:30 тут тільки один нормальний майстер є це: mix_forever , ви подивіться як він гарно обшиває ноути і усе робить на совість, а всі інші майсти деруть компютери як мавпа газету !
yuraa Опубліковано 13 Травня, 2011 в 20:29 #12 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 20:29 Чому лізти в чужу тему? Створи свою, напиши: "Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь. :smile-zachot:
gorm Опубліковано 17 Травня, 2011 в 06:48 Автор #13 Опубліковано 17 Травня, 2011 в 06:48 Ремонтую бо мені це подобається, і не за ради грошей(я маю роботу і достатньо заробляю). Привик робити все якісно та швидко. Інфракрасної станції не маю, але вона мені і не потрібна я ж не писав, що перепаюю чіпсети.
Himentes Опубліковано 17 Травня, 2011 в 07:04 #14 Опубліковано 17 Травня, 2011 в 07:04 gorm паяти, реболити, прогрівати, це називається ремонтую.а те що ти робиш, це забавки в які може гратись люба дитина 14ти річного віку.а переставити вінду (нажавши 10 клавіш) це називається не "ремонтую пк", а "переставлю вінду", разницу чуствуеш ?))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.