Перейти до змісту

Руслана змінила імідж


laska

Рекомендовані повідомлення

На одній з провідних радіостанцій стартувала прем'єра нового синглу Руслани «ВАУ».

Саме з «ВАУ», а в англійській версії «I'm So Amazing», почалося створення нового музичного та сценічного іміджу Руслани, повідомляє прес-служба співачки.

«ВАУ» – це одне з найкоротших назв пісні у моєму творчому кар'єрі. Тепер моє нове «ВАУ», схоже, може посунути сакраментальне «ГЕЙ». Найголовніше те, що в пісні, а, в першу чергу, в її назві звучить емоційний вигук, і в ньому максимально передається настрій усього треку », – вважає Руслана.

У кліпі на пісню, зйомки якого пройшли у березні, Руслана з'явиться в новому сценічному іміджі.

Крім того, частиною пісні став «Марш Чорномора» з опери Глінки «Руслан і Людмила», один з найпопулярніших і відомих у світі слов'янських мотивів. Такий музичний хід виявився виграшним.

І судячи з відгуків американських творців треку, серед яких власники Grammy Awards – легендарний Rustee Allen, король бас-гітари і прародитель стилю Slap, і Brian Collier, барабанщик Carlos Santana, Lauryn Hil, у «ВАУ» є всі шанси стати одним з головних хітів радійних плейлистів і ефірних сіток прийдешнього літнього сезону.

У кліпі на пісню, Руслана з`явиться в новому сценічному іміджі. Це буде "вуличний fashion в стилі хіп-хоп і гламурні 80-ті у стилі диско".

Танцювальну постановку для пісні "Вау" за участю балету "MyWay" Руслана презентує 23 квітня 2011 року в рамках шоу "Майданс" на телеканалі Інтер.

Що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, я довго була під враженням, коли побачила тріо саме у такому амплуа. Які ж вони тут класнючі, а які голоси!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руслана на фоні Гайтани і Ані Лорак "бльокло" дивиться... Все таки не її це жанр, да і, судячи з усього, як співачка вона слабша і ща Ані Лорак і тим більше Гайтану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згідна з таким порівнянням, треба було бачити всю передачу, і що Руслана без супроводу витворяла своїм голосом. А Гайтану я для себе тільки тут і відкрила ^_^

Це той варіант, коли репертуар не завжди здатен показати красу голосу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі що це за передача? Українська чи якась іноземна? Просто не дивлюсь ТБ.

Передивився ролик ще раз - все таки у Руслани ну дуже сильний акцент :( А точніше можна сказати що вона взагалі не вміє співати англійською.

На фоні Лорак і Гайтани - небо і земля... Завжди дуже любив Руслану, ходив на її концерти ще задовго до Євробачення, але факт є факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був якийсь проект "Діви" на Інтері, я випадково натрапила.

:ok2:

Але я сама вас відвела від теми :D

Як вам новий кліп і імідж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО луччє б вже співала своє ГЕЙ!, аніж отаке.

Порівняно з харизмою Гайтани та мосчой голоса Лорак в таком рєпєртуарє якось Руслана нє вспливаєт, зате добре про гусєй получаєцця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Ді згідна, щось Руслана випадає з контексту. Не її репертуар. А вот Гайтані краще таке співать, ніж те що зараз в її репертуарі. Ібо голос гарний, а іноді щось таке вже заспіває....бррр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...