Перейти до змісту

Руслана змінила імідж

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На одній з провідних радіостанцій стартувала прем'єра нового синглу Руслани «ВАУ».

Саме з «ВАУ», а в англійській версії «I'm So Amazing», почалося створення нового музичного та сценічного іміджу Руслани, повідомляє прес-служба співачки.

«ВАУ» – це одне з найкоротших назв пісні у моєму творчому кар'єрі. Тепер моє нове «ВАУ», схоже, може посунути сакраментальне «ГЕЙ». Найголовніше те, що в пісні, а, в першу чергу, в її назві звучить емоційний вигук, і в ньому максимально передається настрій усього треку », – вважає Руслана.

У кліпі на пісню, зйомки якого пройшли у березні, Руслана з'явиться в новому сценічному іміджі.

Крім того, частиною пісні став «Марш Чорномора» з опери Глінки «Руслан і Людмила», один з найпопулярніших і відомих у світі слов'янських мотивів. Такий музичний хід виявився виграшним.

І судячи з відгуків американських творців треку, серед яких власники Grammy Awards – легендарний Rustee Allen, король бас-гітари і прародитель стилю Slap, і Brian Collier, барабанщик Carlos Santana, Lauryn Hil, у «ВАУ» є всі шанси стати одним з головних хітів радійних плейлистів і ефірних сіток прийдешнього літнього сезону.

У кліпі на пісню, Руслана з`явиться в новому сценічному іміджі. Це буде "вуличний fashion в стилі хіп-хоп і гламурні 80-ті у стилі диско".

Танцювальну постановку для пісні "Вау" за участю балету "MyWay" Руслана презентує 23 квітня 2011 року в рамках шоу "Майданс" на телеканалі Інтер.

Що скажете?

Опубліковано

До речі, я довго була під враженням, коли побачила тріо саме у такому амплуа. Які ж вони тут класнючі, а які голоси!

Опубліковано

Руслана на фоні Гайтани і Ані Лорак "бльокло" дивиться... Все таки не її це жанр, да і, судячи з усього, як співачка вона слабша і ща Ані Лорак і тим більше Гайтану.

Опубліковано

Не згідна з таким порівнянням, треба було бачити всю передачу, і що Руслана без супроводу витворяла своїм голосом. А Гайтану я для себе тільки тут і відкрила ^_^

Це той варіант, коли репертуар не завжди здатен показати красу голосу.

Опубліковано

Доречі що це за передача? Українська чи якась іноземна? Просто не дивлюсь ТБ.

Передивився ролик ще раз - все таки у Руслани ну дуже сильний акцент :( А точніше можна сказати що вона взагалі не вміє співати англійською.

На фоні Лорак і Гайтани - небо і земля... Завжди дуже любив Руслану, ходив на її концерти ще задовго до Євробачення, але факт є факт.

Опубліковано

Це був якийсь проект "Діви" на Інтері, я випадково натрапила.

:ok2:

Але я сама вас відвела від теми :D

Як вам новий кліп і імідж?

Опубліковано

ІМХО луччє б вже співала своє ГЕЙ!, аніж отаке.

Порівняно з харизмою Гайтани та мосчой голоса Лорак в таком рєпєртуарє якось Руслана нє вспливаєт, зате добре про гусєй получаєцця.

Опубліковано

З Ді згідна, щось Руслана випадає з контексту. Не її репертуар. А вот Гайтані краще таке співать, ніж те що зараз в її репертуарі. Ібо голос гарний, а іноді щось таке вже заспіває....бррр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...