Перейти до змісту

Що приготовили на Пасху


vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт народ, хто там що приготовив на Пасху.

Я наприклад накоптив мяска, салка, рибки, а Alenka напекла купу пасок і мазуриків.

post-25-0-50704400-1303450929_thumb.jpgpost-25-0-89997900-1303450943_thumb.jpgpost-25-0-25807600-1303450958_thumb.jpgpost-25-0-92403500-1303450974_thumb.jpg

Опубліковано

Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати.

Опубліковано

У формочках "підходять" пасочки, з духовки щойно вийняла запечене м"яско та домашню ковбаску. Діти над пасочками аж підстрибують - так уже їм хочеться скуштувати :)

Опубліковано

Цьогоріч ми трошки "схалявили" і паски пекла мама :blush: Сьогодні приїхали до неї, на столі поруч з випічкою стоять дві запашні манюні пасочки, прикрашені шоколадними курчатками, бабуся до моїх малят каже, що то для вас, для маленьких внучок, старша малеча обняла бабусю й говорить: "Такого сюрпризу мені ще ніколи-ніколи ніхто не робив" :g15: Святковий настрій був забезпечений :)

Опубліковано

Я знайшла рецепт італійської паски, все мрію колись спекти. Але мама пече свою традиційну, яка мені найсмачніша в світі:).

Це вже панатоне :) :) :)

  • 11 місяців потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати.

Імбирем постійно натираємо м'ясо або додаємо імбир при тушкуванні м'яса.

Опубліковано

Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати.

Імбирем постійно натираємо м'ясо або додаємо імбир при тушкуванні м'яса.

Археолог :)

4 роки пройшло! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...