Перейти до змісту

Що краще, GeForce GTS 450 чи Radeon HD 5770

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут треба поставити запитання, як я розумію, яку відеокарту вибрати вартістю 1К грн.

В неті багато різних оглядів ітд ітп, скажу лише одне: треба визначитись для чого купується відеокарта, себто які ігри мається бажання гратись і чи будуть вони гратись.. Аргументую, як кажуть досвідчені геймери: тут діло від пипу ігор які людина полубляє... Якщо гратись "Action" (як основний тип ігор) то краще брати GeForce... А чому саме GeForce? -Тому що є хороша технологія PhysX яка Вам в цьому допоможе... (деталі про PhysX в інеті)

Тому я не признаю відеокарти радеон вартістю більше 100 у.о як потрібні для ігор, там вже ставлю мінімум GTS450, ну а краще 570 :)

Була проблеми вибору, дивились тести, ставили відеокарточки та самі тестили... Оприділились що вартістю біля 1К самий кращий варіант Zotac GTS450 - ціна=якість! (краще бери 1Гб для якісної підтримки великих розширень) І нетреба переплачувати за бренд типу ASUS - перевірено!

Вдалої покупки, якщо буде потрібна відеокарточка то пиши ПМ - зайдеш глянеш... У наявності є і GTS450 і 5770, правда GTS450 від Asus'a, але привезем Zotac без проблем.

Все моє перевірене ІМХО! Без цілей реклами.

Опубліковано

GTS450 виїзджає як раз на DX11-іграх. Перед покупкою своєї 450ї перелопатив купу тестів. На DX9 тисячогривневі RADEONи мали вищі оцінки. А з приводу ASUS скажу так - жодного разу не мав проблем з комплектуючими цього виробника (yа відміну від інших)+ відмінна комплектація та Firmware.

Опубліковано

купи 5850. можу нову за 1220грн запропонувати. точніше номер того, хто продає.

Буду мати на увазі.

Опубліковано

Щодо 5850 дійсно ціна вражаюча, але не думаю що встигнете взяти бо така черга та ажіотаж за ними огого.

По темі: ТС потерпи місяць, підзбирай та візьми GTX460 1024 і тобі її вистачить ще на років зодва, а можливо і ще надовше, ІМХО

Опубліковано

Во во! підзбирай на ту саму HD5850/HD6850 чи GTX460 1024 і буде тобі щасття, бо восени вже новий техпроцес (28мкм) на підході, там ще новіші відеокарти напечуть!

ЖитєвийGeForce GTS 450 чи Radeon HD 5770

Опубліковано

Во во! підзбирай на ту саму HD5850/HD6850 чи GTX460 1024 і буде тобі щасття, бо восени вже новий техпроцес (28мкм) на підході, там ще новіші відеокарти напечуть!

Житєвий цикл в іграх цих відеокарт GeForce GTS 450 чи Radeon HD 5770 вже не дуже великий, спостерігаю по собі. Апгрейд монітора на 1680х1050 + DX11 заставляє задуматися, і тому періодично приходиться переходити з very hide на hide налаштування якості в іграх, хоч не часто в них балуюсь!

Якщо все ж таки будеш брати одну з цих двох, то якщо 450 на якихось 100 грн дешевша бери її. При рівній на сьогоднішній день ціні я б обрав ось цю 5770

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...