Перейти до змісту

"Кромберг і Шуберт" по Аверсу

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 Igrek: Лінгвіст -магістр, це ти? ;-)

2 інші: в мене там мама працює: перерва на обід 20 хв, здається.

Самі проводи в якомусь порошку....

А самий прикольний штраф: " За підбурювання до стайку".

Опубліковано

Одразу, я там не працюю. Але хлопці і дівчата, стосовно 750 грн максимум. Я, наприклад, вчителька в школі, виходячи на роботу, як молодиий спеціаліст я мала мінімальну зарплату (300 грн), наступне підвищення після атестації через три роки - на 50 чи 70 грн, точно не пам.ятаю, а щоб мати більше, треба було зі школи не вилазити. А робота в школі - це купа дитино-годин, важкі діти, батькі, підготовка до уроків дома, класне керівництво, громадська робота (це коли тебе заставляють іти на мітинг з дітьми, або нести квіти на чергову дату до чергового пам.ятника). Молоді вчительки тікають на кромберг, як далеко бачать (і задоволені). Стосовно перерви, вчителі мають максимум 20 хв перерви між уроками - за мінімальну зарплату. От. А ця вся мова - гниль наскрізна. Не настільки дурні німці, щоб щось так відверто порушувати, до них і так всі чіпляються, все відбувається згідно з законодавством (а вже яке в нас законодавство, ми всі чомусь скромно мовчимо, як і мовчимо про те, що мене, вагітну, в державній установі відправляли працювати в клас, закритий на карантин по вірусному гепатиту - Б, що моя, знову ж таки вагітна подруга, працювала в одному з луцьких банків на сидячій роботі з дев.ятої до дев.ятої, без перерви, про безоплатні понаднормові). А стосовно дупи, яку за такі гроші не піднімеш з дивана, то проблема, виключно, тої дупи, маю одного знайомого чоловіка, який теж не підніме, - в результаті живе в жінки на шиї...

Опубліковано

Сильно...

Ну как говорится "С каждого по возможности, каждому по потребности".

700 грн для подработка студенту или человеку без образования думаю средне более-менее достаточно.

Насколько я знаю там есть еще работа по какойто пайке, перед принятием на роботу полное медицинское обследование, зарплата около 1200 сразу.

Опубліковано
Насколько я знаю там есть еще работа по какойто пайке, перед принятием на роботу полное медицинское обследование, зарплата около 1200 сразу.

А ось ця робота точно шкідлива, так як передбачає контакт зі шкідливими випарами кислот і ще якоїсь херні.

Опубліковано

Чет не сильно внимаюсь... Они ж там не свинец в галонах на конвеере льют, а просто микросхемки спаивают, че електронщики тож чтоль на вредной профессиии работают?

Опубліковано
знаю точно шо дають зразу кредитку ...

і в перших 3 місяці можна до 1000 взяти кредит :lol:

потім можна більше ..

Да, при оформлении зарплатной карты сразу давали кредитную. Потом, когда проработаешь пол года, можно установить на карту кредитный лимит например 5000грн, и сможешь брать кредит до 5000грн. Но это не есть плюсом Кромберга. Любой человек который работает может пойти в банк и оформить себе кредитку, например в Приватбанке:

http://privatbank.ua/info/index1.stm?fileName=5_10_3ar.html

ну всеравно....

этот завод пока в "плюсах"

у меня ...

А у меня в минусах. Я там работал два месяца весной 2006года. Ушол оттуда, и не жалею.

Опубліковано
але кажуть якшо є технічна оствітає, то якісь нормальні місця дають ... і зарплата від 1000 :lol:

але ж знов ...

інформацфя не підтверджена :lol:

В чем проблема? Возьми свои дипломы, сьезди к ним в отдел кадров, и спроси что они тебе могут предложить. Мне они предложили только "оператора конвеерной линии" - это у них самая низкая должность.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...