Перейти до змісту

Даірасти з Харцизька

jeeper

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную Волинських даірастів так само виявляти. Якщо попадуться звичайно :mdr:

Опубліковано

Недбайливим співробітникам не місце в міліції

Керівництво ГУМВС України в Донецькій області приносить свої вибачення жителям області за нетактовні дії співробітника ДАІ м. Харцизська, які мали місце 09.04.2011 року.

Капітан Петренко С.П. зупинив автомобіль „CHERY” під управлінням громадянина М. і при перевірці документів поводився некоректно, грубо виражався на адресу автовласника нецензурною лайкою.

За результатами службового розслідування, проведеного ГУМВС України в Донецькій області за фактом даного інциденту, відносно співробітника ДАІ ухвалено однозначне рішення про звільнення його з органів внутрішніх справ. Крім того, звільнений з посади начальник ДАІ м. Харцизська, до суворої дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 керівників обласного Управління ДАІ.

Керівництво обласної міліції і надалі триматиме жорсткий курс на очищення своїх лав від недбайливих співробітників, негативні вчинки яких плямують авторитет багатьох тисяч чесних і добросовісних працівників міліції, що напружено працюють для зміцнення правопорядку і законності в регіоні.

ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області

Опубліковано

Я то думаю чого ж це місцеві фараони так зашуршали, як мурахи, місто просто кишіло ними, принаймні останні дні, відать пістонів вставили усім :smile3:

Опубліковано

Боянчег, але улибнуло... :lol:

Згадую тиждень назад себе і даї за м.Рівне, він також довго мене просив вийти з машини щоб показати візірЬ ПРИКРУЧЕНИЙ до панелі пасата Б6 САМОРІЗАМИ(вандали)!!! Я таки зголосився... потім ще хв 5 просив сісти в машину до них.... А потім ...попередив(о диво дивное) та побажав щасливої дороги...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...