Перейти до змісту

Товари під замовленя з Польші

ZheNik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

будь які товари під замовленя з Польші моб телефони бритви ноутбуки є нове і б.у. пишіть в приват що саме хочеця замовити я кажу ціну і коли цей товар отримаєте за товар береться повна предоплата.

Опубліковано

будь які товари під замовленя з Польші моб телефони бритви ноутбуки є нове і б.у. пишіть в приват що саме хочеця замовити я кажу ціну і коли цей товар отримаєте за товар береться повна предоплата.

Є подібна темка.

Тільки не ПольШа, а Німеччина.

Також нове і б.У.

Можна замовити, що хочеЦя.

БЕЗ будь-якої ПРЕДоплати.

Ну і для успіху темки хоч якийсь приклад. Такий-то товар буде коштувати стільки-то.

Опубліковано

Отсутствие знаков препинания вносит несуразицу в значение первого поста.Получается как в мультфильме "Казнить нельзя помиловать".

Опубліковано

писати в приват

предоплата 100 процентна бо інакше після відмови купляти що мені з замовленим робити???

на нова гарантія є!!

Опубліковано

з китаю можливо

яж гарантую шо гавна китайського не привезу його й тут вистачає

Опубліковано

з китаю можливо

яж гарантую шо гавна китайського не привезу його й тут вистачає

Зрозумів, дякую :)

Опубліковано

Пропоную самим вибирати тут і повідомляти мені який товар ви хочете придбати незабувайте враховувати ціну за доставку по Польщі.

Ціна за доставку в Україну договірна.

Опубліковано

249 за товар бажано брати дорощу доставку з страховкою тут товар буде за місяць можливо і за меньший термін

Опубліковано
249 за товар бажано брати дорощу доставку з страховкою тут товар буде за місяць можливо і за меньший термін

Може я погано висловив свою думку... хз... То я повторюсь - мене цікавить КІНЦЕВА сума в ГРИВНЯХ, яку я маю дати тобі на руки, і точний термін, коли ти дасиш на руки МЕНІ замовлений товар. Я не хочу рахувати доставку ПО Польщі, ПО Україні, страховка, ризики і т.п. Ти надаєш послугу - скажи точну суму.

Так ясніше?

Опубліковано

Вот это правильно, а то непонятно во что выльется цена товара, можно же сказать так:

Цена лота + ценадоставки по Польше + цена доставка в Украину:

Пример:

Цена товара: 150 грн.

Цена доставки по Польше: 50 грн.

Доставка в руки в Луцке: например 100 грн.

Ясно итого мне выльется мой лот в 300 грн.

Можно примерно, или там цена за 1 кг. веса, укажите пожалуйста!

А то абстракция получается, бывает что из-за дорогой доставки отбивается охота вообще что-то покупать.

Опубліковано

Конкретні цифри, відсотки за послуги. Надбавки, якщо такі є, за важкі\великогабаритні вантажі - в студію

А то лиш поки одне голословство....

Слова - Є все - пафосно, я хочу МІГ-29 за 100 злотих :smile3:

Опубліковано

mix

ціна товару 270 злотих

доставку в луцьк 80 грн.

Deemon

за 100 злотих тобі неполучеться.

кажіть конкретний товар я кажу чи є коли приблизно прийде і ціну доставки не пустозвоньте

Опубліковано
ціна товару 270 злотих

доставку в луцьк 80 грн.

Курс злотого?

Скажімо, на Говерлі 2.9, тобто з доставкою в Луцьк (термін ти так і не сказав) та плата мені вийде 863грн...

За 900 я на нашому Аукро купив точно таку, тіко з тою різницею, шо отримав її Новою Поштою з післяплатою (розпакував, глянув чи не коцана і т.п.) і на протязі 2-х днів...

Опубліковано

можей тобіб небулоб сенсу брати але я купив другу бритву нову з картриджем браун за 280 злотих тоді ше він був помоєму по 2.6 в нас же ця бритва коштує 1300 грн

різницю в ціні рахуй сам!

для прикладу в нас в ало нокіа Н8 коштує 5200 в польші вона десь на 2000 дешевша і там і там нова і та і та має гарантію.

яж некажу шо там все дешевше я кинув сайт ви дивіця ціни множте на курс злотого і зважуйте чи вигідно вам буде це замовляти яж беру гроші за доставку і обовязок на те якшо товар зламається і він на гарантії завести його і предявити туж гарантію.

так що це діло кожного де йому краще купувати тут чи в польщі

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...