Перейти до змісту

Затримано львів'янина, який погрожував убити Януковича

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

У Львові вчора в міліцію по спецлінії «102» подзвонив чоловік і повідомив, що у нього є гвинтівка, з якої він має намір 11 квітня вбити Президента України.

Вжитими заходами співробітники міліції встановили, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонук, зробив 32-річний безробітний місцевий житель. Правопорушника затримано, повідомляє «УНІАН».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь дурний , нащо було дзвонити ?! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки так. Треба було без лишнього тріпання приїхати і відстрелити макітру тій істоті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На зміну одних прийдуть інші, ми з цим нічього не зробимо.

"Сколько нас стреляйне, всех не перестреляєте" - прочитав на борді.

Доречі! Президент не "самий главний" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Львів’янин хотів застрелити Януковича

До Львівської міліції зателефонував невідомий та повідомив, що має намір вбити президента Віктора Януковича під час його візиту до області 11 квітня. Такий дзвінок надійшов напередодні.

У ніч на 11 квітня правоохоронці з'ясували, звідки надійшов дзвінок та затримали порушника.

"Ці заяви були безпідставні. 32-річний місцевий мешканець - "душевно хворий". Наразі він перебуває в райвідділі міліції", - повідомив Тижню начальник центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Львіській області Денис Харчук.

За його словами, міру покарання для порушника визначать лише після відповідної експертизи.

Нагадаємо, 11 квітня до Львова з робочим візитом прибув президент Віктор Янукович.

Ключове визначення в міліції - "душевно хворий".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний хід. Гарант тепер знає, що на нього УЖЕ готують замахи. Хай думає. Гвинтівка, то не яйце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАвтра ще хтось подзвонить(кому уваги не вистачає) і скаже що в сараї змайстрував танк Т-34 власної модифікації, і подзвонить скаже що готує замах, розкаже з чого зібрав танк... тим часом до нього до дому вже будуть стукати співробітники МНС...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хи, а в інших темах усі такі правильні, такі моралісти, такі культурні. А тут бажають смерті людині.

— Ну что вы уставились на меня? Что, никогда не видели лицемера?

Цитата із серіалу "Теорія Великого Вибуху".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, А що робить ця людина? Вона бажає того ж самого. Тільки не в таких масштабах і не так відверто. "Україна без людей"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний хід. Гарант тепер знає, що на нього УЖЕ готують замахи. Хай думає. Гвинтівка, то не яйце.

Що значить тепер? Пан метросексуал Х(в)орошковський і інше оточення давно тримає В.Ф.Я. в переляці.

Квітень 2010:

Все эти беспрецедентные меры безопасности роднят Януковича с его российским коллегой. Но у северного соседа их можно оправдать постоянными террористическими угрозами. А вот зачем оберегать подобным образом главу мирного государства, Корреспондент ответа от УГО не получил. Остается верить на слово Валерию Хорошковскому, главе СБУ, который в эфире одного из телеканалов заявил, что "к сожалению, есть определенные угрозы, которые на сегодняшний день не позволяют позволить Президенту снизить меры безопасности". Более он ничего не пояснил.

Лютий 2010:

Назвавшись руководителем подразделения армии народной власти, аноним сообщил, что на пути следования кортежа новоиспеченного президента от Лавры до Украинского дома установлена взрывчатка. Тут же на ноги был поставлен весь резерв управления государственной охраны, милиции и СБУ.

Оперативники начали проверять каждый сантиметр дороги и сам Украинский дом. В результате никакой взрывчатки никто не нашел. Был ли изменен маршрут следования Януковича к европейской площади, или задержки с приездом, пока не известно.

Червень 2010 :

Президентский кортеж Виктора Януковича теперь ездит по новому маршруту. Раньше глава государства добирался из резиденции в «Межигорье» (с. Новые Петровцы) до своего места работы на Банковой через площадь Шевченко и далее по ул. Автозаводской (см. графику). Теперь его возят по параллельной улице Богатырской, а далее — по Московскому проспекту, Набережно-Рыбальской и через Гаванский мост. «Маршрут президента поменялся неделю назад — была информация, что на Виктора Федоровича готовили покушение. А по Богатырской меньше домов, где может сидеть снайпер», — сообщил нам источник в президентской администрации.

<a href="http://www.segodnya.ua/news/14143990.html">Источник</a>

"Обком" неодноразово писав про цю "манєчку" Лідєра.

Отакоє от (с)...

3cc268e1.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За покушение на попытку самоубийства был арестован президент Украины ВФЯ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

demotivators.org.ua-61635-3.jpg

На палю його!!! Постріляти може кожен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, А що робить ця людина? Вона бажає того ж самого. Тільки не в таких масштабах і не так відверто. "Україна без людей"...

судячи з твоєї ряшки Януковичу мало що вдається:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Манєчка - тому що... ПОСЛІДовний!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо інтєрєсно: навіть душевнохворі, незадоволені нинішнім президентом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Манєчка - тому що... ПОСЛІДовний!!!

Шуткі-шуткамі а Лідєр нації напуган!!!!!!!!

Кроме того, западные интернет-СМИ заговорили о заявлении ХАМАС, в котором якобы обвиняется руководство Украины в похищении Дирара Абу-Сиси. Против них, и членов их семей, будут применяться все возможные методы расплаты.

Так ХАМАС ведет борьбу с еврейскими захватчиками. Теперь их гнев (как якобы указывается в заявлении) будет обращен против украинского правительства. Список украинских политиков передан в региональные отряды ХАМАС во всех странах — говорится в информации. В списке: Хорошковский, Могилев, Азаров, Герман, Левочкин. Возглавляет список Виктор Янукович.

http://vlasti.net/news/123037

63654036e4cdd7fce29bf54890eb0719.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укажите счет Хамаса-я им окажу финансовою поддержку-я думаю не я один

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укажите счет Хамаса-я им окажу финансовою поддержку-я думаю не я один

Я розпочав пошуки Волинської крайової організації Руху ХАМАСу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ЗАвтра ще хтось подзвонить(кому уваги не вистачає) і скаже що в сараї змайстрував танк Т-34 власної модифікації, і подзвонить скаже що готує замах, розкаже з чого зібрав танк... тим часом до нього до дому вже будуть стукати співробітники МНС...

Среди водителей ходят мистические версии о том, почему Президент Виктор Янукович до сих пор не летает на работу.

«Между нами, таксистами, прошел слух, что Янукович и не пересядет на вертолет! Говорят, Павел Глоба предсказал, что в небе Президента ждут неприятности», — рассказал водитель Сергей Науменко, пишет Сегодня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...