Перейти до змісту

Хорошая идея

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Классная идея - вот таким образом раскрашивать дома... Весело смотрится :)

У нас возле 15-й школы есть хрущёвки, стоящие подобным образом. Может, кто проспонсирует их раскраску? :) Звоним в мерию?

house.jpg

Опубліковано

в мерии скажут, что с этим в жэк, в жэке просто пошлют по причине недостатка финансов. вариант только скидываться жильцам дома и заказывать художника, что реально только в новомодных "элитных" домах

Опубліковано

А я вот думаю - захотят ли сами жильцы такую роспись? У нас же народ тяжёл на подъём, на креатив... деревянные по пояс. Сверху :)

Графитти-то вечно зарисовывают на стенах...

Да и мало ли гопников найдётся, что поставят свой автограф на такой цветной стене?

Опубліковано

Думаю всегда найдутся сварливые бабули, дедули которые пошлют *** с таким креативом.

ЗЫ Очень прикольно смотрится, аж настроение поднимает :)

Опубліковано

прикольно смотрится пока то-то не попробует взобратся на наросованые ступеньки или въехать на авто в нарисованую арку :)

Опубліковано
прикольно смотрится пока то-то не попробует взобратся на наросованые ступеньки или въехать на авто в нарисованую арку :)

В нетверезому стані запросто :):P:)

Опубліковано

Тільки після того, як підараси малолєтні розмалюють вночі з балончиків стінку "тіпа под граффітті" - грош ціна буде такому пейзажу...

Хоча задумка непогана.

В Рівному кілька років тому дозволили таку фішку. Є в центрі міста будинки з облупленими стінами. Бабла на ремонт - немає. І ті фірми, які розміщували на цих стінах рекламу, затуляючи облуплену цеглу і штукатурку - звільнялися від сплати податку на рекламу.

• 2 тижня потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Реанимирую :)

А сколько могла бы стоить такая раскраска (расходные материалы) для торцевых стен пятиэтажек, никто не в курсе? Ну и сколько работа потянула бы? :)

Опубліковано

покраска в 2 слоя 50 грн м.кв робота, а краска все залежить від виробника 1 л на 10м.кв ціна від 20 до 200грн за 1л. :)

Опубліковано
Реанимирую :)

А сколько могла бы стоить такая раскраска (расходные материалы) для торцевых стен пятиэтажек, никто не в курсе? Ну и сколько работа потянула бы? :)

Ррработа багато потянула, зовнішні і + висотні роботи. Художник за розпис стін в Луцку років так 3 назад брав за м/кв 110$

Опубліковано

Вченими досліджено та доведено, що жильці будинків із яскравими фасадами мають кращий настрій та більший оптимізм ніж жителі "сірих районів". Дослідження проводилось в Німеччині, а точніше в її східній частині (колишній ГДР). На основі дослідженнь була прийнята програма по перефарбуванню "сірих" фасадів та підняттю настрою ;):D:P

• 4 тижня потому...
Опубліковано

я обома руками-ногами-вухами...і тд і тп))) за таку перспективу!!!! але, якщо глянути реально... про гопів вже казали.дійсно, проблема Нації. про стан нетверезого сп'яніння також правдиво))) але... як ви це уявляєте? хто буде ставити до відома жильців будинку, який будуть фарбувати??

щодо мерії....ну-у-у-у-у-у...кхе-кхе...це дуже гагно, але гозумієте....кхе...

вотс. не знаю, це дуже було би класно!!! :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...