Перейти до змісту

А вам слабо?

ursa

Рекомендовані повідомлення

isd_ru.gif

Абсолютно зрозуміло, що обійтися без комп'ютера сьогодні вже просто неможливо, і скоріш за все ми вже навіть й не знаємо, що робити, коли його немає поруч.

Ми запрошуємо всіх взяти участь в наймасштабнішому експерименті, що коли-небудь проводиться в Інтернеті. Метою експерименту є спроба дізнатися, скільки людей з цілого світу зможуть не користуватися комп'ютером протягом одного конкретного дня і що відбудеться, якщо таких людей буде дуже багато.

Вимкни свій комп'ютер на цілий день і перевір, чи зможеш ти обійтися без нього 24 години?

:)

Читаем вот тут

Что-то похожее на акцию "Мобильная Революция" только в более глобальном масштабе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в субботу? легко. скорее всего хватит дневного свежего воздуха и вечернего телеящика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, треба своїм сосеточнікам пропихнуть хай потушать компи, а я якраз проведу повну профілактику сервака)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе можна обойтись без компа, если хорошая погодка и отличная компания - тогда он не нужен.

Хіба не так? На Волині ще є багато місць де нам обов"язково треба побувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

выключиь 1 комп? легко....

у меня ещё один есть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно без проблем. На вихідних у мене так часто буває, коли зайнятий чимось іншим, або гості - навіть телік не включається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не так уж і важко, погодка за інтернетом буде норм, треба буде пару гривень і можна іти гуляти )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, звітуйте, панове! :(

Хто сьогодні таки зміг вимкнути свого "залізного друга"?

Я - ні.

З учорашнього дня сиджу в неті безперервно, вже годин 40, певно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже не выключил, потому что не видел этой темы :(

ЗЫ: хм...ах вот вчём дело, нет никого...теперь ясно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже народ таки вирішив пдтримати цю акцію? Цікаво :(

СИльні в нас форумчанє :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я і не збирався вимикати. Мені не потрібно нікому нічого доказувати. Я й так знаю, що маю залежність від ПК, хоча й можу провести без нього пару днів (не більше) - перевірено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тож сенс був не в доказах незрозуміло чого - а в тому, щоб просто всім відімкнути цього ящика і згадати, як жили люди, коли ще навіть лампочок не було :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

убедил соседа выключить сегодня комп. это зачтется? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разве что у соседа детей прибавится или хоть воздухом подышит на худой конец. :(

ЗЫ каламбур, однако...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину назад вмикнув ПК, а виключений був через те що мене небуло в Луцьку :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виключав бо швидкості небуло зовсім... "помикався" і виключив... Але-ж всеодно тягне сісти і "соватись тай соватись" по цій клятій павутині :blush: . А коли починаєш грати по мережі так взагалі щось робиться... хехехехе :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не выключал и если впредь че-нить подобное будет - не буду выключать. А что поделаешь - ДЕНЕЖКУ зарабатывать-то надо!

А насчет зависимости... В принципе есть. Не так от компа, как от интернета. Уже лет 7... Ужосссссссссссссс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...