zluden' Опубліковано 2 Червня, 2011 в 13:39 #51 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 13:39 в ВАРШАВСЬКОМУ страшно дорога орендаі навіть якшо в суботу/неділю буде потік і все буде ок,то в будні дні там можна повіситьсяот і будуть робити тількина орендуВАРШАВСЬКИЙ - "гібле дєло"
Phoinix Опубліковано 2 Червня, 2011 в 14:38 #52 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 14:38 Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале. У вихідні у ТЦ "Варшавському" дуже великий потік людей з дітьми, а це їхня цільова аудиторія. Відкриття в неділю, 5 червня. І ще там буде халявний Wi-Fi, але тсссссссссссссссс... а ТЦ "Варшавському" до якої години працює? і чесно кажучи козирніше місце було б для них це ЮВАНТ, там більший потік людей ВАРШАВСЬКИЙ - "гібле дєло" будка красива але місце отстойне.
IncvizitoR Опубліковано 2 Червня, 2011 в 15:12 #53 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 15:12 Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале.Неправильна маркетингова точка а точніше зовсім не маркетингова - срочно треба міняти, зараз обгрунтую, правильнішу маркетингову, оскільки особисто прораховував відкриття в Варшавському продуктового супермаркету, перспективи ніякої.Висновок: місце гібле, а точніше апендикс.- Автостанцію відкидаємо оскільки основна масса народу їсть там пиріжки, хотдоги, в кращому випадку в ларьку "чудо-піч". Студенти прибігають за пару хвилин до автобусу грузяться і уїзжають. Навіть якщо всю автостанцію заклеїти рекламою фаст-фуду при веде це в день людей 10.- Базар взагалі немає що коментувати, продавщиці фастфудитись не будуть, покупець з двома пакетами огірків хєр посунеться обривати руки щоб з’їсти чікенмакнагетса, максимум тамтешнім собачкам там щось перепаде з заднього входу. Плюс після 14.00 ніякого базару нема.- Сам Варшавський припустимо має у вихідні купу людей (хоча думаю її ще теж варто порахувати), то виходить 5 днів заклад харчування фаст-курить бамбук а лише 2 дні фаст-фудить? - В Луцьку рідко закриваються кафешки, якщо кафешка варшавського закрилась то чого туди лізти фаст-фуду? - Фаст якраз і означає що перекусити швидко, проходив мімо/зайшов/перекусив, адже добиратись через пів-міста я б не назвав фаст... Не знаю можливо в них на фаст-драйв основний наголос...- Лише якщо вони велику массу населення міста переконають що їхній гамбергер це дуже круто, і люди спеціально туди їздитимуть на перекус тоді зводитимуть кінці з кінцями, а так думаю пів-року і загнуться.- Для Луцька з його манюньким населенням дууууууже мало перспектив отримати повноцінний фаст-фуд, це треба великий людський потік, от наприклад на Перемоги де Укртелеком біля Проміня, виселити перший поверх і заселити фаст-фуд, там да, там іноді машини не встигають проїхати за толпами, там фаст-фуд можливо прижився б...
yura2281 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 19:44 #54 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 19:44 ВАРШАВСЬКИЙ - "гібле дєло" Про ЮВАНТ колись те саме говорили, а тепер.Але фаст-фуду там буде ну ДУЖЕ ВАЖКО прижитись.
SunSeth Опубліковано 2 Червня, 2011 в 19:52 #55 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 19:52 Хот дог.. Хот догами і сам люблю втамувати голод. Принаймні я бачу яка там булка (рогалик "Алтайський"), яка там сосиска (точно не заморожена), салатик із моркви, капуста. Воно не встигає зіпсуватися, бо таки їдять. sancta simplicitas
Deemon Опубліковано 2 Червня, 2011 в 22:08 #56 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 22:08 Про ЮВАНТ колись те саме говорили, а тепер. про Варшавський так заговорять лише в гіпотетичному нереальному варіанті розширення ринку до Лідавської, і перекриття руху на К.Карого, а це анріал
lumax Опубліковано 3 Червня, 2011 в 03:29 #57 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 03:29 Варто спробувати - результат не заставить себе чекати, якщо я правий. Да мне как бы вполне комфортно в моем телосложении. Не хочу круглеть
Tarzanych Опубліковано 3 Червня, 2011 в 03:42 #58 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 03:42 Офтоп: а "Пузата хата" збанкротувала, до речі...
Andruha_gpz28 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 05:41 #59 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 05:41 В сша всі товсті не тільки через фастфуд, а й через те, що жруть як свині, і цілими днями лежать перед телевізорами і слухають, як пузо росте. При чому їдять вони не тільки в фастфудах, а й в безлічі ресторанчиків італійських, китайських, в"єтнамських, французьких, українських і т.д. Ожиріння це хвороба цивілізації. Люди менше рухаються, майже не працюють фізично - офісна робота, весь день дупа в кріслі, додому на авто, пажрать, поглазєть в дибілятор(телевізор) з пивом, чіпсами, піццою, колою, спати, а рано на авто знову в офіс. Якщо і відпочивають, то більшість так само, на авто чи літаку до готелю, а там жруть багато і смачно, і лежать на пляжі. А ви тут макдональсів боїтеся. Якщо поїсти в макдональсі, а потім цілий день дрова рубати чи яму копати, хрєн хто потовстіє . Так що нєфіг свинячий спосіб життя і зайві кілограми на макдональси списувати. Можна подумати, в там-тамах один натурпродукт.
Yuraul Опубліковано 3 Червня, 2011 в 06:34 #60 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 06:34 Якщо поїсти в макдональсі, а потім цілий день дрова рубати чи яму копати, хрєн хто потовстіє . Так що нєфіг свинячий спосіб життя і зайві кілограми на макдональси списувати.От-от, повністю підтримую. За обсиранням фастфудів шановні бордоумнікі, пафоснікі і всезнайки забули одну просту річ: якщо кількість отриманих калорій не більша за кількість потрачених, грубо кажучи, то ніхто просто так від святого духа не товстітиме.
Zerotul Опубліковано 3 Червня, 2011 в 07:00 #61 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 07:00 якщо кількість отриманих калорій не більша за кількість потрачених, грубо кажучи, то ніхто просто так від святого духа не товстітиме.Это,так скать, и ежу понятно.Другой вопрос,сколько из 100 поевших в фастфуде пойдет колоть дрова или бежать кросс?Большинство едят на обед и потом возвращаются на свое офисное сиденье или после работы заходят поесть, а потом упасть дома на диван.Так что то что справедливо для США,справедливо,хоть и отчасти, и для нас.И интересно-человек поел и сразу же пошел "дрова рубить"-потратил всю энергию с той пищи,пойдет же есть опять.
SunSeth Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:50 #62 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:50 шкода не тільки у калоріях, нє? воно на смак, як упаковка до нього
Kitty Опубліковано 6 Червня, 2011 в 05:39 #63 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 05:39 Відкриття в неділю, 5 червня.По ходу не відкрилось....Хтось щось чув? Може на радіо якась реклама йшла? Коли все-таки відкриття цього диво-закладу?
pura Опубліковано 6 Червня, 2011 в 05:46 #64 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 05:46 Відкриття в неділю, 5 червня.По ходу не відкрилось....Хтось щось чув? Може на радіо якась реклама йшла? Коли все-таки відкриття цього диво-закладу?Робочі, що там зараз працюють казали, що в кінці цього тижня
VaLeRa Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:14 #65 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:14 Ой біда - вже бачу новини через тиждень після відкриття цього закладу з назвою: Після відкриття того хату у Луцьку массово товстіють люди!
Zerotul Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:22 #66 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:22 Ой біда - вже бачу новини через тиждень після відкриття цього закладу з назвою: Після відкриття того хату у лучьку массово товстіють люди!Это рукалицо
VaLeRa Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:33 #67 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:33 В Китаї нема проблем від того що там є ті забігаловки, а тут вже проблема.... я туди ходити не буду, а хто хоче того за руку виводити не буду теж, в кожного своя голова є.
Phoinix Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:38 #68 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:38 Відкриття в неділю, 5 червня.По ходу не відкрилось....напевно почитали наші пости і вирішили що не варто.
SoulBurn Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:28 #69 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:28 хех... таке жваве обговорення... а меню взнати можна?бо вислови типу "ну можна буде зайти 1-2 в місяць перекусити" навівають думки про якийсь італійський ресторан
Zerotul Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:49 #70 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:49 В Китаї нема проблем від того що там є ті забігаловки, а тут вже проблема.... я туди ходити не буду, а хто хоче того за руку виводити не буду теж, в кожного своя голова є.В Китае мало толстых потому что большей части населения не доступна эта еда по финансовым причинам.При том что велосипед у них самый популярный транспорт,то ожирение им не страшно.
Tolik_lt Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:53 #71 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:53 так жваво обговорюється ожиріння від фастфуда, ніби від смаженої картоплі з салом по-домашньому страшно худнуть
Thorgalll Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:54 #72 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 07:54 хех... таке жваве обговорення... а меню взнати можна?бо вислови типу "ну можна буде зайти 1-2 в місяць перекусити" навівають думки про якийсь італійський ресторанВот тебе и меню!
NoutM Опубліковано 6 Червня, 2011 в 10:56 #73 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 10:56 В центре города очень бы популярен был. А так думаю будет пролет. Но пару раз схожу ))) так и быть подержу. Да и люблю я гадость в виде фастфудов )))
SoulBurn Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:47 #74 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:47 2Thorgalll - дякую ну тепер все ясно - пива нема - ні ноги! З.І. хоча під крильця пивко так нічо йде...
Phoinix Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:53 #75 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:53 так жваво обговорюється ожиріння від фастфуда, ніби від смаженої картоплі з салом по-домашньому страшно худнуть “Сало сила” і тим більше це національний продукт. Да и люблю я гадость в виде фастфудов ))) я теж любив, поки два раза гастрит не схопив, лікар сказав що таким харчуванням можна скоро і язву заробити.Тоді зівяли помідори і пропала та любов.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.