smirnov Опубліковано 7 Квітня, 2011 в 17:43 #1 Опубліковано 7 Квітня, 2011 в 17:43 Хочу обсудить здесь все аспекты покупки одежды/обуви онлайн. По-моему, покупать в интернете – это скорее необходимость, вызванная нехваткой времени на походы по магазинам. С другой стороны инет-магазин – это склад, где всегда есть в наличии любой товар, но покупать не померяв - немного стремно. А в обычном магазине часто либо размера нет, либо модели, чтоб понравилась… Короче, погуглил, нашел интересную пару туфель http://www.parpara.com/catalog/product/tufli_muzhskije_l_carvari_66561_korichnevij_tkan__41_1 думаю сделать заказ. Доставка бесплатная. Если не подойдут, обещали вернуть всю стоимость товара. Как только получу, отпишусь. Кто уже покупал вещи через инет, делитесь впечатлениями, плиз.
Shkoder Опубліковано 7 Квітня, 2011 в 18:14 #2 Опубліковано 7 Квітня, 2011 в 18:14 украинские туфли за 1100 гривен? да ты шутишь вернут деньги за меряные/ношеные туфли? хочу на это посмотреть. и, разумеется, никогда и ничего у них покупать не буду
smirnov Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:37 Автор #3 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:37 Не знал что они украинские. вернут деньги за меряные/ношеные туфли? хочу на это посмотреть. А что с ними случится если я померяю и верну тут же? Законом предусмотрено, да и если сам магазин не против... Тем более что в магазинах же не берут плату за пример, и не заставляют покупать если одел.
Oksana04 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:52 #4 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 11:52 Кто уже покупал вещи через инет, делитесь впечатлениями, плиз.Тут таких купа. Зайдіть в розділ "Барахолка".Продаю...замовляв через інет-магазин...не підійшов розмір...взуття, одяг...Думаю, можна було б легко повернути - повертали б, а не продавали тут, поступово втрачаючи в грошах.
MACCEN Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 14:15 #5 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 14:15 покупаю я и друзья на ebay можно не угадать с размерами, это да, но за такую цену что купил можно без особых проблем и продать кому-то...Carvari - звучит, а вот если бы назвали Фабрика города Жмеренки, как-то не то, вот и цена такая соответственно...
HWman Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 22:03 #6 Опубліковано 8 Квітня, 2011 в 22:03 Особисто я ставлюсь з недовірою до інет-магазинів, можливо тому, що ніколи через нет нічього не купував...
Shkoder Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 02:03 #7 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 02:03 я покупаю давно (больше пяти лет точно) и постоянно ($100-500 в месяц тратится на онлайн-покупки всяких мелочей, от велозапчастей до одежды и гэджетов). но все это, как правило, за пределами Украины. местные, разве что mediamarket иногда. проблемы украинских онлайн магазинов : 1. цены. иногда совершенно неадекватные. а менеджерам, которые в онлайне ставят цену типа xxx9.95, я бы вообще удалял 99,95% мозга - все равно простаивает; 2. отношение к клиенту. временами хамское, полное отсутствие внимания, работа по принципу "все было хорошо пока ты не сделал заказ"; 3. наличие товара на складе. некоторые магазины "шифруются", информацию о наличии вообще не оставляют. в результате сделать там заказ нескольких позиций трудно, особенно если сочетается с пунктом 2. у некоторых наличие есть, но не обновляется уже давно. а две трети и вовсе реселлеры - купил там, продал здесь, разницу в карман. таких ненавижу - вечно чего-то нет и отмазки набившие оскомину - "вчера купили последнюю"; 4. обман клиентов. "ой, а мы цену забыли сменить", "ой, по такой цене товар ZZZ уже забрали. есть аналогичный YYY, но дороже", "а у нас бесплатная доставка только до дверей нашего оффиса", и вообще различные скрытые накрутки и поборы. в общем, идеальный клиент местечкового онлайн-шопа выглядит так : заказывает одну позицию, самую распространенную и дорогую; ждет звонка или емейла от менеджера, а до этого в другие шопы даже не смотрит, не звонит, не пишет, наличием не интересуется, к скидкам и подаркам безразличен; сам пишет и напоминает если о нем забыли; всегда выбирает самый удобный для продавца вариант оплаты и доставки (наличка + самовывоз); берет незаполненные гарантийки, а в случае проблем не бежит ругаться с продавцом, а сразу обращается к производителю
Amaranth Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 09:27 #8 Опубліковано 9 Квітня, 2011 в 09:27 Я люблю купувати в інтернеті, але тільки не одяг. Якоь у мене в умі не вкладаеться купити нове платячко чи туфельки. Тварини, рослини, техніка - все з нету, "забугорне" зазвичай. А от одяг поки що якось боязко брати. Буду лідкувати за темою, може хтось та повідае про свй досвід купування шмоток в павутині Ше. От наприклад орхідеї в звичайних магазинах виставляють ну за дуже високими, ця високість не оправдана. Щоб звичайний Фаленосис коштував 250-280 гривників, а замучана Ванда ("орхідея в банці") аж 500-1900? Приміром підіть, кому цікаво, подивіться на ці ціни в наш Епіцентр. В мене іноді лайливих слів не вистачае, коли ходжу по наших квіткових. Я, як коллекціонер, знаю, що то не ціна. І не треба мені гугу, що таможня така дорога. А от в інтернеті той же Фаленопсис можна купити і за 90, і меньше. Ванди від 150. І здорові. В продавця орх із нету можна і поцікавитись, який догляд був за рослиною, чи хворіла вона, як чато цвіте і т.п. І можна в неті купити рідкі види орхідей. А ще я помітила, що в звичайних магазинах рослинки часто бувають хворі. Ще за високу ціну їх ніхто довго не купує, часто невмілі продавці і доводять їх до хвороб. Тому я і купую рослини тільки в неті, частіше домашні або з теплиць.
FunTom Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 19:51 #9 Опубліковано 10 Квітня, 2011 в 19:51 Практично все купую через інет, правда одяг не купував, і щось бажання такого не виникає, краще вже нормально: подивитись вживу, пощупать, приміряти
bazoomba Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 08:46 #10 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 08:46 А я "присіла" на СП - "совместные покупки".Вже купила плащ і пальто - задоволена)))Звичайно є ризик - розмір і т.д. Але ціни на ринку на речі ненайкращої якості заставляють ризикувати)Перед покупкою в продавця треба взнати всю інформацію про розмір, додаткові заміри, колір і т.д. На кідстафі є рейтинг і відгуки, що теж важливо.З мого досвіду продавці зарання попереджають про відповідність розміру, тобто маломірка чи навпаки завелике. "Впарити" їм невигідно - коли покупець задоволений - звернеться ще.Взуття теж замовила - отримаю відпишу)))
MOTOROLLLA Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 18:32 #11 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 18:32 Майже весь одяг та взуття кутляю через нет. А ще техніку усю, окуляри, аксесуари.... Магазини різноманітні. Налому не траплялось.... Тобто, якщо щось і могло трапитись, то я це передбачувала. І нова кофтинка плавно перекочувала на стрункішуу сестру чи маму, яка любить, щоб одяг був вільний)))). Раз чоловіку замовила 2 кофтинки. Одна якраз добра, інша замала. Друга успішно поселилась в моїй шафі, про, що ніразуу я не пожаліла: жовта капюшонка з Бартом Сімпсоном на пузі - зе рулз)))Бо ходити по місцевих магазинах, а ще гірше по базарах - не для моїх нервів (((... хоча... ех... нажаль, інколи приходиться(((
Dream Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 19:29 #12 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 19:29 То ж лінки дайте чи як?
Kaktus1990 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 19:40 #13 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 19:40 http://www.shiekhshoes.com/
MACCEN Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 20:36 #14 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 20:36 Хотя кайф в покупок, когда у тебя в кармане куча денег, идешь выбираешь, меряешь и поукупаешь
Deemon Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 20:54 #15 Опубліковано 11 Квітня, 2011 в 20:54 Психологічно, куди простіше спускати гроші клікаючи мишою коли п"ята точка в м"якому кріслі ...
SZERLOK Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 19:38 #16 Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 19:38 bazoomba, И я активно покупаю на европейских интернет-аукционах..Проблем не возникало, при опыте и договоренности, все тип-топ.Кстати всем желающим: могу доставить одежду, запчасти, обувь и.т.д
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.