Перейти до змісту

Продається стадіон Авангард

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

001__.jpg

Чому для мене це надзвичайна подія? Не тому, що на цьому стадіоні грає клуб за який я вболіваю, вірніше не тільки тому

Десятки років стадіон був місцем, на якому бігали, займались собою лучани. Я й сам з задоволенням влітку частенько пробігаю кілька кіл

А зараз його продають на публічних торгах. Якийсь бидло-мажор вже накинув оком землю в центрі міста, і зі спортивної споруди біля Променя цілком можливо що виросте або торговий, або "розважальний" комплекс. Особисто я обурений. Сподіваюсь фан-рух вже сплановує акцію протесту, до якої я з задоволенням приєднаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да не переживай ты так сильно, эта купля-продажа (ИМХО) была спланирована давно. Не для того они заборы городили чтобы продать кому попало ..... А уж если наметили сделать там стадион-базар , так сделают. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз його продають на публічних торгах. Якийсь бидло-мажор вже накинув оком землю в центрі міста, і зі спортивної споруди біля Променя цілком можливо що виросте або торговий, або "розважальний" комплекс.

А, можливо, щоб вирішити це питання стадіон купить Столяр і доведе його до пуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, а шоб Столяр купив цей стадіон треба ще продати пару матчів командам типу Севастополя і Іллічівця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не зрозумів - а яка причина арешту стадіону та прилеглих приміщень/споруд? Є якесь відповідне рішення суду, виконавчий напис нотаріусу тощо та виконавчий документ?

І цікаво - а чого не було чути галасу зі сторони клубу? Це ж така новина. Якби не клуб його купляв. Крім того, в недавньому інтерв'ю Кварцяний про цей продаж ані слова. Насторожує. А так, по тихому, Столяр купить за майже 1 млн. дол. США ТАКУ ділянку в центрі міста. Для такого, гадаю, Столяр гроші знайде (або давно вже знайшов). І будеш ти, Tarzanych, ганяти не по стадіону, а навколо стадіону.

Я теж вболіваю за клуб. Але коли клубне керівництво плачеться на всіх і вся, а в той же момент, можливо, по тихому купляє стадіон з прилеглими спорудами, то це, як би так по м'якше, негарно. Клоуни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто пише про ділянку? Продають СТАДІОН. Сам по собі, він на фіг комусь крім Столяра треба.

А діляночка чи то пішла, чи то має піти в оренду на 49 років. Але то зовсім інша пісня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А луцька "Волинь" взагалі в Камінь-Каширському р-ні зареєстрована... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будемо оптимістами :rolleyes:

Стадіон куплять, реконструюють, оновлять, нарешті покладуть нормальну резину для легкоатлетів і тут проводимуться чемпіонати України та міжнародні турніри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто пише про ділянку? Продають СТАДІОН. Сам по собі, він на фіг комусь крім Столяра треба.

А я про ділянку нічого не писав. Я писав: прилеглі території. Тобто, це ті території, які необхідні для обслуговування цих споруд. Це передбачено земельним законодавством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У наявності хорошого стадіону зацікавлені не лише футбольні кола Луцька на чолі зі Столяром. У нас ще є досить легкоатлетів (спринтери, стаєри, багатоборці, стрибуни у висоту і довжину, метальники та ін.), які не мають де займатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стадіон куплять, реконструюють, оновлять, нарешті покладуть нормальну резину для легкоатлетів і тут проводимуться чемпіонати України та міжнародні турніри

Скорее даже МежГалактические турниры :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У наявності хорошого стадіону зацікавлені не лише футбольні кола Луцька на чолі зі Столяром. У нас ще є досить легкоатлетів (спринтери, стаєри, багатоборці, стрибуни у висоту і довжину, метальники та ін.), які не мають де займатись

Я маю на увазі, що вкладати реальні гроші в обєкт більше нікому. А не про те хто там бігає пригає і метає.

Хоча як на мене було б ідеально чисто футбольний стадіон, а не це пережиток СРСР. Де футбол можна більш-менш нормально дивитись з 5-6 секторів, а все інше, то просто щоб сказати "я був на матчі". Тоді і гроші нормальні можна за квитки брати.

Звичайно це малореально, бо при продажу певне візьмуть з нового власника зобовязання, щодо пригунів, бігунів і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і будуть у на матчі "Євро 2010" як шаховий турнір у Васюках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше б Столяр його купив і довів до нормального стану, от був би я щасливий і не тільки я !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше б Столяр його купив і довів до нормального стану, от був би я щасливий і не тільки я !

Пропонувалась довгострокова оренда на 49 років за 49 грн., але щось не було видно рухів зі сторони захисників інтересів ФУТБОЛЬНОЇ ВОЛИНІ

За 49 років можна зробити ого-го...

Та й Столяру не 25, хватило б, аби бажання було...

А взагалі стадіон можна побудувати і в тому ж Дачному, але ж це те саме всюди суще бажання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На електронну адресу ВІПу надійшов документ, у якому повідомлялося, що 8 квітня у Луцьку відбудуться прилюдні торги по реалізації нерухомого арештованого майна - незавершеного будівництва «Реконструкції стадіону в м.Луцьк про проспекту Перемоги 7-а» за стартовою ціною 7 270 753 гривні. Видання взяло коментар із цього приводу в заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука.

Як розповів Святослав Кравчук, «за попередньої каденції міської влади керівник стадіону попідписував документи про те, що на сьогодні комунальне підприємство «Луцький стадіон «Авангард» є боржником перед підприємством «Феміда Інтер» та ФК «Волинь» у частині боргів, які виникли в результаті реконструкції стадіону. Але КП не є власником майна – власником є Луцька міська рада, відповідно, в цій каденції всі повноваження з точки зору власності майна передані Луцькій міській раді».

«Луцька міська рада має документи, які підтверджують, що власником майна є власне вона. Але до того моменту, коли передавалося майно КП «Луцький стадіон Авангард», були вже проведені суди першої, другої інстанції.. і Вищого господарського суду, який визнав боргові зобов’язання комунального підприємства «Стадіон «Авангард» перед «Феміда-Інтер» та ФК «Волинь» у частині більше семи мільйонів перед ФК «Волинь» по реконструкції стадіону і більше мільйона перед «Фемідою-Інтер», – уточнив перший заступник міського голови.

Святослав Кравчук нагадав, що на сесії Луцької міськради депутати прийняли рішення, яке рекомендувало виконкому підписати договір оренди із ФК «Волинь» на 49 років за одну гривню в рік. Документ юристи мерії спільно із представниками ФК «Волинь» вже практично розробили. Там чітко вказано, що спортивна споруда використовується за цільовим призначенням, що всі зміни будуть здійснюватися орендарем на стадіоні за згодою Луцької міськради, щоб муніципалітет знав вартість робіт, які виконуватимуть на об’єкті, і пізніше їх можна було врахувати у випадку, якщо орендар захоче викупити майно.

Отож, неочікуваною новиною з огляду на процес перемовин стало те, що через рішення Вищого арбітражного суду, що КП «Авангард» є боржником, майно «викинули» на торги. Але вчора, уточнив чиновник, виконавча служба, згідно з цим рішення суду, оголосила про торги з реалізації майна.

«Хоча є багато питань, які не дають відповіді на те, чиє це майно з правової точки зору. Наприклад, поле продадуть, а підігрів залишається за власністю Луцької міськради. Також на бігових доріжках за попередньої каденції проведена реконструкція вартістю 2 мільйони гривень, про що не згадується у документі. Є багато питань», – розповів заступник мера Луцька.

Він додав, що йому сьогодні незрозуміла позиція футбольного клубу. «Або вони хочуть мати стадіон, який використовуватимуть 49 років за одну гривню щороку, і в тому числі пропишеться додаток до договору, який регулюватиме боргові взаємовідносини, або вони хочуть просто забрати стадіон за борги і, відповідно, мати його власності», – розповів Святослав Кравчук.

Щодо останнього, то «оскільки земля належить Луцькій міськраді, виникає питання, яким чином вони будуть далі використовувати це майно, яке є на ній». «Чи просто хочуть забрати стадіон безпідставно, оскільки підтверджуючих документів про вартість робіт немає?» – запитав представник влади міста і наголосив: «Я можу сказати одне: Луцька міська рада не допустить того, щоб просто-на-просто цей стадіон був забраний будь-якою юридичною особою…Тому що це є власність територіальної громади».

За словами Святослава Кравчука, міська влада планує подавати до суду про припинення виконавчого впровадження. «Потрібно шукати консенсус, а не вирішувати питання таким чином, яким сьогодні хтось хоче вирішити через відповідну реалізацію майна виконавчою службою для тих людей, які мають намір, за великим рахунком, його використати за нецільовим призначенням. Просто тоді виникне конфліктна ситуація між Луцькою міською радою, яка є власником землі, і власником майна», – стверджує заступник Луцького міського голови.

З його точки зору, юристи попередньої каденції захищали інтереси Луцької міськради непрофесійно. Адже в суді було зазначено, що якщо міська рада не визнає борг – не має фінансового ресурсу оплатити футбольному клубу сім мільйонів гривень, то майно КП «Луцький стадіон «Авангард» може бути реалізоване і кошти від реалізації майна будуть повернуті.

Святослав Кравчук уточнив, що наразі заявок участь у торгах не було. У разі їх відсутності торги перенесуть на 20 днів і «тоді за цей час зможемо вирішити питання і з’ясувати, чи підпише футбольний клуб договір оренди».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це наклеп, чи є в цьому правда...

http://pravda.lutsk.ua/special/904/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі стадіон можна побудувати і в тому ж Дачному, але ж це те саме всюди суще бажання...

А в Дачному біля бази Волині йде будівництво 6 стадіонів. Власник - Столяр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож, неочікуваною новиною з огляду на процес перемовин стало те, що через рішення Вищого арбітражного суду, що КП «Авангард» є боржником, майно «викинули» на торги. Але вчора, уточнив чиновник, виконавча служба, згідно з цим рішення суду, оголосила про торги з реалізації майна.

Столяр фактично "киданув" міську раду. Бізнес є бізнес - там друзів немає. Ось чого і Кварцяний вийшов з Фронту Змін, бо передбачали такий розвиток подій. Бо був би конфлікт інтересів - партійних та бізнесових. А так все нормально - вже не є членом партії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лілічка, не потрібно плутати тренувальні поля і стадіони =)))

А я про те що біля тих полів можна на майбутнє збудувать стадіон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну може зроблять з авангарду Олд Трафорд хоча б на 30 тыс)

було б круто мати гарный стадіон в місті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лілічка, не потрібно плутати тренувальні поля і стадіони =)))

А я про те що біля тих полів можна на майбутнє збудувать стадіон

вот і я про те, для легко атлетів бурсітет ім. Л. Українки відбабахав не поганий стадіончик на Шопена.

а футбольне поле є футбольне поле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну може зроблять з авангарду Олд Трафорд хоча б на 30 тыс)

було б круто мати гарный стадіон в місті

думаю всі уболівальники Волині були б обома ногами за))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В основному - правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В основному - правда.

головне щоб він хоч частину грошей тіх на благо волині пустив

вон Ахметов бере й проблем ніхто не роздуває)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...