Перейти до змісту

Вся правда о Forever Autumn aka SuddenlySpring

Thorgalll

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я б покурив те, що курить Ko3bMa

куриво то зло, особливо для Thorgalll - в нього взагалі піна з рота фігашить :D

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Завидуй молча

ММММ-ммм-мм мм-ммм мм (переклад: тільки дивись все за раз не викурюй, лиши троха на потім) :D

Опубліковано

в общем смотрите, если тема и дальше будет смещаться в сторону дудки, то будет благополучно закрыта.

Опубліковано

в общем смотрите, если тема и дальше будет смещаться в сторону дудки, то будет благополучно закрыта.

Ще жодна тема подібного плану не закінчилась "не дудкою", хоча автор і так в курсі.

Опубліковано

Ну і гуд.

БАГІНЯ запрошує все шановне панство відвідати перший фестиваль Квартирник, котрий відбудеться у Луцьку 9-10 квітня.

Приходьте. А потім будете говорити ;)

9 квітня - конкурс для молодих виконавців, переможців визначатиме журі...А в перервах ви зможете послухати і презентавцію книги від Максима Волоханя (Дніпропетровськ) і Євгенія Довгалюка з Кривого Рогу і Дениса Суховія з Києва.

Проголосуємо за тих, хто сподобався вам (Приз Глядацьких Симпатій),

подивимося на щасливих переможців і підемо додому :)

А 10 квітня о 15:00 почнеться джем сейшн всіх виконавців, конкурсантів, учасників та гостей фестивалю.

Ось так.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Знаете, мне как-то неохота пускаться сейчас во все эти разбирательства по поводу форматов, самоцелей, необычно-обычных явлений и прочей фигни. Скажу проще. Когда я был на квартирнике - я пил чай из маленькой надщербленной кружки, с вареньем вместо сахара, закусывал кукурузными палочками и печеньками, молча сидел в уголке и наблюдал как из рук в руки передавали гитару люди, которых я знаю много лет (кого-то больше, кого-то меньше). Они пели песни, которые много значили в моей жизни когда-то. От этого в груди что-то сжималось и было хорошо...

Вот именно поэтому я и считаю, что квартирники - это необычайно хорошее явление и очень рад, что они в Луцке проходят регулярно. Далеко не каждый город может этим похвастаться. Иванка, спасибо большое и сил вам всем, много-много. И энтузиазма... :)

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Зараз вже не так там, Макс.

Все міняється. Люди приходять і йдуть. Приміщення різні, музиканти приїздять з різних куточків України і несуть свою ж енергетику.

"И завтра не будет так, как было вчера "

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...