Перейти до змісту

продаю ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви трошки помилились з календарем. Сьогодня не 1-ше квітня. Уже 7.04.2011р.

Дякую що додивилися-три рази редагував! Спочатку 3450 потім 1450 і зрештою реальна цифра 2450!

Опубліковано

Дякую що додивилися-три рази редагував! Спочатку 3450 потім 1450 і зрештою реальна цифра 2450!

По вашому це реальна ціна на цей ноутбук?

Опубліковано

По вашому це реальна ціна на цей ноутбук?

На цю звірюку ціна набагато вища Ви самі прекрасно знаєте, не всякмй асер чи какер буде працювати роками в екстремальних режимах, але з сьогоднішніми цінами трохи висока, для того є-торг! Будете брати-будемо говорити. Просто стан дуже добрий-не хочеться віддавати задармо!

Опубліковано

Розповідаю для Вас і всіх інших користувачів. На цьому підгулявшому сайті,що Ви виложили ссилку, і на інших йому подібних всі речі ПРОДАЮТЬСЯ а не купляються,товар не ясно в якому стані,купляєте кота в мішку,з тих трьох ноутбуків два перші ясно що фуфел, тому вони і такі дешеві а от третій і по ціні і по вигляду видно що краще. І ще всім хочу наголосити що я речі не ПИХАЮ А ПРОДАЮ за адекватну ім цінам, а ссилки всяких фуфельних барахолок на мене не діють бо там всі знають що можна набратися гамна.Я продаю товар перевірений і не переживаю за його роботу.А якщо Ви хочете купити такого самого ноутбука як я продаю за 150 доларів-можу пошукати, тільки якість буде така сама як його ціна!

Опубліковано

Дам тобі за нього 3000 грн. довго шукав такий ноутбук, ніде немає, або ціни якісь ніякі а тут оО..

Дзвони, домовимся: +3803322103

Опубліковано

ЧЕГО ПРИСТАЛИ К ТОПИКАСТЕРУ?

НАРИСОВАЛ ЦЕНУ - ПУСТЬ ПРОБУЕТ ПРОДАВАТЬ........проАПает ЦАТЬ РАЗ И

СООБРАЗИТ: АДЕКВАТНА ЦЕНА ИЛИ НЕ ОЧЕНЬ.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Посетителям топика: не нравится товар-цена, то предложите свою цену или проходите мимо без лишних ненужных комментов :naezd:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Опубліковано

Підтримую,не подобається ціна-не дивися.Я його брав за 350 зелених-чому я маю його віддати задармо,хоча його і за 3 тисячі люди купують.Коли я сильно захотів купити одну річ-я дав двійну ціну.А острить ми всі вміємо! Я увагу не звертаю на ці речі, а дуже багато людей остроту не розуміють!

Опубліковано

Жарти-жартами, але даний калькулятор потрібно хоронити на кладовищі з подібними йому динозаврами, або ж нехай займе своє почесне місце на полицях музеїв.

Треба ж реально оцінювати речі, а не придумувати ціни.

Опубліковано

ЧЕГО ПРИСТАЛИ К ТОПИКАСТЕРУ?

НАРИСОВАЛ ЦЕНУ - ПУСТЬ ПРОБУЕТ ПРОДАВАТЬ........проАПает ЦАТЬ РАЗ И

СООБРАЗИТ: АДЕКВАТНА ЦЕНА ИЛИ НЕ ОЧЕНЬ.

Посетителям топика: не нравится товар-цена, то предложите свою цену или проходите мимо без лишних ненужных комментов :naezd:

На майбутнє коли хтось захоче поострити чи обгадити мій товар-дивіться повідомлення elutsk.Він всім ясно написав як правильно спілкуватися на форумі.Це моя дружня порада!

Опубліковано

Дійсно хороший ноут, вічний я б сказав, і він вартий своїх грошей (на правах офтопу).

Опубліковано

Дійсно хороший ноут, вічний я б сказав, і він вартий своїх грошей (на правах офтопу).

Якщо бути чесним-Ваші слова справедливі!Але народ чогось кидається на китайський фуфел!Я до нього купив нову батарею за 400гр.Так що спускати ціну немає великого смислу.2350гр. нова ціна!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...