Перейти до змісту

Яким оператором ви користуєтесь

Яким оператором ви користуєтесь  

283 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вже шість років з Djuice

починав з Джинса, потім був ще Лайф, потім МТС, але весь цей час з Діджуса не злазив

ІМХО, Київстар найкращий

П.С.: а ще я Нокій не люблю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
' timestamp='1302261806' post='1052348537']

Тоді так: навіщо платити більше ;)

та воно так нечаянно палучаєтся :(

:smile-zachot:

...А я старі рарітєтні Сіменси люблю, нічого не можу вдіяти з цієї гріховною пристрастю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС і Київстар приблизно по 2 роки. Київстаром дуже незадоволена - до кінця місяця 30 грн. не вистачає. До цих пір не розумію "справедливості" стягнення плати за з"єднання. 5-6 телефонних дзвінків в день - близько 2 грн. - 30 днів - 60 грн. А 30 грн на МТС вистачає більше, ніж на місяць.

Так, в МТС іноді бувають проблеми, але фінансово це набагато вигідніше за Київстар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад я кожні 25 днів плачу 30 грн, за що отримую 100 хв в день, ще 10 грн трачу на пакет інтернуту для мобільного трафком 20 Мб, в результаті я постійно контролюю власну і робоу пошту плюс переписку на кількох сайтах - це те що я отримую за свої гроші, а не безкоштовно. де тут елемент під назвою не хочуть платити гроші?

у мене навпаки проблема - куди діти залишок

Був би хитріший, то платив би так як я - 80 грн за 80 днів, за ці самі послуги. Ти платиш 1,2 в день, а я 1 грн - за рік економія в 73 гривні і на стільки ж менший залишок на рахунку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був би хитріший, то платив би так як я - 80 грн за 80 днів, за ці самі послуги. Ти платиш 1,2 в день, а я 1 грн - за рік економія в 73 гривні і на стільки ж менший залишок на рахунку.

:smile-zachot: за математику =)

P.S. Я також на 80 поповнюю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому саме попереду?

В якості НІ, в кількості абонентів НІ! + Постійні трабли з мережею, що доводять останні теми на форумі.

У зв'язку з цим у мене виникають ДУЖЕ ВЕЛИКІ сумніви, що МТС взагалі у чомусь попереду, тим паче "далеко"!

я про опитування кажу - попереду далеко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф - 5 років вже)) є ще мтс в якості другої оскільки двохсімочник.... але в 99% випадків використовую лайф)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

припейд МТС уже с десяток лет. Никогда не понимал приемущества в контракте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому саме попереду?

В якості НІ, в кількості абонентів НІ! + Постійні трабли з мережею, що доводять останні теми на форумі.

У зв'язку з цим у мене виникають ДУЖЕ ВЕЛИКІ сумніви, що МТС взагалі у чомусь попереду, тим паче "далеко"!

Якість зараз у всіх операторів приблизно однакова, в межах міста (Луцька), де я проводжу 99% свого часу. Пройшли ті часи коли глюки на Лайфі сприймалися як "само собой разумеецца". А те що на МТС більше нарікань, так голосувалка пояснює чому: користувачів в 2,5 рази більше від найближчого конкурента, відповідно в стільки разів буде більше незадоволених - статистика, хулє.

Те що дехто сприймає Київстар як солідного, надійного та безпроблемного оператора, а всі інші попса - так це заслуга КС маркетологів, а не техніків КС. Уж павєрьтє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще здається з тих хто платить 30 гривень, знімають кожних 25 днів по 8 гривень на інтернет (ми говоримо про Супер МТС Енерджі), а так будуть знімати по 8 грн один раз на 80 днів. А це ще 80 гривень економії в рік. Ітого 153 грн економії, при поповненні на 80 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну нафіг ваш Супер-МТС, сам телефоную мало, в основному телефонують мені, тому тариф Jeans New Year 2007, 3 безкоштовних хвилини в день без плати за з*єднання при необмженій к-сті з*єднань, майже завжди вистачає. Останній раз клав на рахунок 30 грн 21.01.2011, вже тиждень як на балансі 98 коп і нічьо. Хтось може назвати мене жлобом, але сам я не люблю розмовляти по мобільному просто так, тільки по справам, а якщо співрозмовнику хочеться - прошу щоб передзвонив. В більшості все ж "Супер". Заодно виручаю близьких в кого залишаються на балансі лишні гроші від "Супера". В дружини тариф Джинс Святковий, купує за 5 грн 50 хвилин без плати за з*єднання))). Правда в неї ще Київстар і Білайн->(дзвонить на родіну в Росію по 69 коп). Ходить з трьома телефонами... :_20:

Користуюсь одним номером МТС з 2004 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну нафіг ваш Супер-МТС, сам телефоную мало, в основному телефонують мені, тому тариф Jeans New Year 2007, 3 безкоштовних хвилини в день без плати за з*єднання при необмженій к-сті з*єднань, майже завжди вистачає. Останній раз клав на рахунок 30 грн 21.01.2011, вже тиждень як на балансі 98 коп і нічьо. Хтось може назвати мене жлобом, але сам я не люблю розмовляти по мобільному просто так, тільки по справам, а якщо співрозмовнику хочеться - прошу щоб передзвонив. В більшості все ж "Супер". Заодно виручаю близьких в кого залишаються на балансі лишні гроші від "Супера". В дружини тариф Джинс Святковий, купує за 5 грн 50 хвилин без плати за з*єднання))). Правда в неї ще Київстар і Білайн->(дзвонить на родіну в Росію по 69 коп). Ходить з трьома телефонами... :_20:

Користуюсь одним номером МТС з 2004 року.

Я також не люблю по телефону триндіти, тому в мене співвідношення кількості і тривалості вихідних дзвінків до вхідних, як 1:10. Але жлобство не в тому, а в тому, щоб просити співрозмовника перетелефоновувати тобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, можливо й так, але коли я зацікавлений в розмові і я її ініціатор то нікого ніпрощо не прошу, а вот коли телефоную по справі а співрозмовник починає, вибачте, жувати соплі, бо звик "пагаваріть" ну то вже його проблеми, всі мої знайомі знають що в мене МТС не анлімітед, тому відносяться з розумінням. А потім плюються коли за добу, коли послуга "супер" закінчилась а гроші на рахунок ще не дійшли (МТС так промишляє інколи) улітає з рахунку по 20 грн. Бо ж звичка "пагаваріть" не відключається разом з послугою анліма!

P.S. Мені не западло по справі здійснити дзвінок на інший оператор тривалістю 5 хвилин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, можливо й так, але коли я зацікавлений в розмові і я її ініціатор то нікого ніпрощо не прошу, а вот коли телефоную по справі а співрозмовник починає, вибачте, жувати соплі, бо звик "пагаваріть" ну то вже його проблеми, всі мої знайомі знають що в мене МТС не анлімітед, тому відносяться з розумінням.

Ну оце і є жлобство, але це тільки моє імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, а в мене і Лайф, і КС, і МТС. Всім моїм картам по 2 роки.У мене два телефона, третім користуюсь по черзі з мамою.

Але голосувала за Лайф. Смсатись и "пагаваріть"по години три так люблю. З МТСом чи КС так довго не поля-ля-ля (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

У Луцьку переважна кiлькiсть абонентiв дiйсно МТС, а от для прикладу в Киевi усi поголовно на КС i сам був на КС 7 рокiв, зараз на МТС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Білайн, який можна було тільки купити у ало :_07:.

Дуже довольний.

І мтс маю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доволі таки довгий час надавав перевагу Лайфу , але як то кажуть - з часом вони просто зазналися і якість їхніх послуг значно впала .

Зараз користуюся мтс але і в них теж бувають свої вибрики : вже неодноразово було таке що мелорінг сам встановлювався , а то і кошти з рахунку зникали .

взагалом ,так щоб сказати що на сьогоднішній день якісь ідеальний оператор ,на мою думку, не можна , всі шукають шляхи як нажитися на інших :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще з 2002 чи якось так користуюсь Київстар, проблем ніколи не виникало, ну може не попадали на мене. Сім картка досі зразка 2002, а казали що вони вмирають з часом :0158:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

XaFeX,вимкни мтс-клік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

XaFeX,вимкни мтс-клік

це вже було зроблено давно , але ж навіть попри це, дрібні непорозуміння та косяки не зникають ..

Ну ось в кожного з нас є власна думка ; я вважаю що рівень послуг ,який вони нам надають, взагалі не відповідає ніяким стандартам , можливо я й не правий ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Life:) майже 5 років. Зараз 0,00 в мережі і 0,35 на інші без щоденних і щомісячних поповнень + за 12 грн./міс. по 40 Мб і-нету в день. Плюс ще голос віддав за МТС, так як зараз маю такий службовий (перед цим був КС).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю duos телефон. Тарифні плани - МТС простий - 1 коп. 1 сек на всі оператори України + так же 1 коп. 1 сек. нараховують за вхідні із всіх операторів України крім МТС (останій раз поповнював 1 червня на 30грн., телефоную в основному по справах, тому витрати невеликі + аз вхідні дзвінки витрати покривають вихідні) + Білайн Алло (користуюсь з 1-го дня появлення стартових пакетів білайн в Луцьку) - доплата 35 коп. за вхідні (крім київстар і білайн) і по 7 коп. перша хвилина на всі номери білайн, поповнював останій рах роки 2 тому, весь час вистачає грошей за вхідні. Білайн в основному для сім'ї, хоча наразі вся сім'я майже перейшла на мтс, тому буду носити лайф максмум захід замість білайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В мене диджус вже 7 років, є свої і плюси і мінуси, але плюсів більше, тож міняти не збираюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київстар років 6 мабуть, + Мтс UMC десь 2001, ну і лайф для інета (раніше був мтс так як зараз на мтс інет не дуже) ну і деколи дзвінки за кордон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...