Перейти до змісту

Вивіз будівельного сміття

sasha0686

Рекомендовані повідомлення

Прошу поради щодо місця, куди можна буде вивезти будівельне сміття під час ремонту в квартирі.

(Бажано ближче до пр. Волі або Київського м-ну.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під міську раду легально - треба звертатися до комунальної служби. Одна машина - 300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня кум, когда подписывал договор на вывоз мусора, нашел там такой пункт, что мол фирма (которая вывозит мусор) обязывается один раз в год или пол года, при условии что жилец делает ремонт, предоставить машину для вывоза строительного мусора БЕСПЛАТНО!!!

Посмотрите, может и у вас такой договор есть!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке сміття скільки його можливо я тобі недорого вивезу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивіз сміття 200 грн, здача його 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого гроші платити... Краще зробити добре діло - полатати буд. сміттям прибудинкові дороги. Не думаю що на київському м-ні вони не такі як скрізь. А так дякую скажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке саме сміття ? Якщо бита цегла заберу самовивозом. Залиш свій тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке саме сміття ? Якщо бита цегла заберу самовивозом. Залиш свій тел.

Буде бита цегла, стара штукатурка та плитка, троє міжкімнатних дверей, 6 м.кв старого паркету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від того у нас херові дороги що одні розумники дають пропозиції латати дороги усіляким сміттям а інші до них прислуховуються.

отже суто по темі 250 грн без погрузки це нормальна ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від того у нас херові дороги що одні розумники дають пропозиції латати дороги усіляким сміттям а інші до них прислуховуються.

не усіляким, а тим який підходить: бита цегла, шпаклівка, невеликі куски плитки,  тощо. Ну да, я з розумників, краще їздити по рівній дорозі, ніж вбивати підвіску по ямам в якій пів колеса ховається і чекати коли на вашій вулиці буде латання ямок. Покажіть мені будь ласка "хєрову" дорогу, причиною якої було латання буд.сміттям. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каанчайте офтопити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже суто по темі 250 грн без погрузки це нормальна ціна

300 грн. вивезу в Сирники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай телефон

099-29O-81-2O

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого є лишнє сміття будівельне сміття привозьте все мені в с. Баїв Луцького району

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...