Перейти до змісту

Есть предложение насчет длины подпсис

Raniel-Atero

Рекомендовані повідомлення

Сегодня менял подпись, к сожалению выяснилось что длина лиш 50 символов. Возможно стоит увеличить?

Я понимаю что места больше, итд. Но 250 символов, не так уж и много, сильно не зафлудиш....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня менял подпись, к сожалению выяснилось что длина лиш 50 символов. Возможно стоит увеличить?

Я понимаю что места больше, итд. Но 250 символов, не так уж и много, сильно не зафлудиш....

не всі сидять на безлімітних тарифах АДСЛ , деякі ще на дуал-апі ,і кожен раз грузити твою поему в

прозі нах ненада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ваще то для цього кеш існує, але дійсно - тупо коли в підписах цілі вірші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, наприклад, хотів зробити собі підпис в 60-70 символів, а тут облом! Так що можна було б дозволити символів 100-150...

не всі сидять на безлімітних тарифах АДСЛ , деякі ще на дуал-апі ,і кожен раз грузити твою поему в

прозі нах ненада.

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На диалапах не сидят с тех пор уже, как с колбеком облом случился, так что не надо утрировать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На диалапах не сидят с тех пор уже, как с колбеком облом случился, так что не надо утрировать.

Не всі форумЧани з ГУБЕРНСЬКОГО міста Луцька ,це 1,

а друге не всі користувачі є клієнтами фАТАКОМА,даже в Луцьку.

І в районах нема плати за хвилину розмови по телефону,і там 80 процентів користувачів сидять на диалапах,і на цей форум тоже заходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рок, подожди, нормальный диалап это с цифровой телефонной линией...тогда форумы и сайты грузятся нормально,

а если нет...у меня на старом телефоне на 4 36к вытягивало...парвда можем был ДжВиСи, но и на 36к очень даже хорошо всё открываеться...

так-что я повторюсь разговоро по поводу диал-апа неуместен

ЗЫ сам знаешь текст грузиться быстро, основная загрузка графика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но, всёрвно, чем больше феничек - тем дольше грузится

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс ты конечно прав, но нагрузки мизерные:D))

ЗЫ я ж не прошу разрешить ХТМЛ код в подписи:D а то пошли бы картинки и прочее...:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 символів = 100 байт. 1024 байта = 1 кбайт. Середня швидкість діал-апа 4 кбайта в секунду, це смішно. На діал апі все грузиться окей. Звичайно якщо качати під максимум і лазить ще по форуму то глюки можна списувать на щозавгодно.

ЗЫ я ж не прошу разрешить ХТМЛ код в подписи:D а то пошли бы картинки и прочее...:D

Та там кода не треба, але тег %7Boption%7D в підписах теж непрацює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всі форумЧани з ГУБЕРНСЬКОГО міста Луцька ,це 1,

а друге не всі користувачі є клієнтами фАТАКОМА,даже в Луцьку.

І в районах нема плати за хвилину розмови по телефону,і там 80 процентів користувачів сидять на диалапах,і на цей форум тоже заходять.

:D, а я всегда думал что с районов все сидят или на Лайф, или на радио (фотаком, визор, укртел), ну и на крайняк спутник.

Ну на диалапе жесть сидеть это точно. Хотя сидеть впринципе можно, но качать уж точно ЖЕСТЬ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій рекорд скачування на діал-апі 6,5 гіга за місяць. Слава телекому я вже на 512 анлімі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно настоить через здесь :D , и не грузить ни подписей, ни аватаров...

post-345-1174157179.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рок, подожди, нормальный диалап это с цифровой телефонной линией...тогда форумы и сайты грузятся нормально,

а если нет...у меня на старом телефоне на 4 36к вытягивало...парвда можем был ДжВиСи, но и на 36к очень даже хорошо всё открываеться...

так-что я повторюсь разговоро по поводу диал-апа неуместен

ЗЫ сам знаешь текст грузиться быстро, основная загрузка графика...

Я поясню ,на своему прикладі.Я з районого центру ,і внас є тільки Телеком ,зарзаз в мене безлімітний

тариф і мені всерівно який трафік ,но таке счастя стало стало доступне ,за невелики гроші ,тільки з нового року.До цьго в мене було 500 мб в місяць за 80 гривнів ,і перебор трафіку виливався в грубі гроші.так що приходилось кожний вайт економити. АДСЛ в нас зявився десь з півтора року ,а до цього я користувався диалап, років 5 ,тоже телекомоськіми ,а ше раніше через міжгород дзвонив на Візор,або

в Київ на Утел. Година виходила гривнів 10.і скажи нафік мені кожний раз грузити ту умну мисль що ти хочеш донести до народа,і в ті часи на форуми заходив дуже рідко.і основна маса користувачів в області сидить на хреновому диал-апі і на хренових лініях і на соф-модемах,і такий юзер зайде на форум рішити якусь проблему, просту проблему ,но спитати немае вкого ,єдиний знакомий спец мае тільки 486 компютера. і проблема рішається за три відповіді ,в трьох реченнях. Но в придачу він загрузить собі три сторінки вумних мислей .це прикінь як буде виглядоти форум якщо в кожного піся поста буде ше сторінка підпису. :D і ваабще ,,краткость -сестра таланта".

цифрові АТС даже в Луцьку не всі ,а ще стоять декадношагові ,в района трохі кращі координатні,а цифрові тільки зараз ставлять ,і то як розширення існуючих ,нерехід на цифрову АТС тоже стоїть сотню

гривників.

канешна можна кешировать ,но 80 процентів юзерів не знають що то таке ,і що крім Explorer-a є щось інше.

Є ще рішіня цього питаня ,просити адмінів забанити всів чужих ,щоб не вякали, і собі в підписи вставляти відео з якістью DVD ,всерівно внуртішній трафік халявний :D

IMHO.ЦЕЙ ФОРУМ я рахую кращим на Волині ,і не треба його портити.

для прикладу post-533-1174159520.gif ,нічого лічного я не маю проти Slayer-а ,просто приклад.

PS.насчет разних настройок ,при дуже великому збільшені компютерів на душу населення , компютерна

грамотнісь цієї средньо-статистичної душі котастрофічно наближається до нуля.вот такий парадокс. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже класний підпис. Завжди як бачу радує око.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно настоить через здесь :) , и не грузить ни подписей, ни аватаров...

так и селано с самого начала,

я о феничках вообще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IMHO.ЦЕЙ ФОРУМ я рахую кращим на Волині ,і не треба його портити.

ЗАЛАТЫЕ СЛОВА!

Кто будет пытацца вазразить - будет идти на йух, кто захочет паддиржать - навеки слава!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Вот и ладненько. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каг говориццо, мое дело предложить, ваше дело отказаться:glare:

Всё равно основное я в подпись впихнул, правда с скоращением:D))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але всетаки можна було б збільшити розмір повідомлення десь до 75 чи 100 символів, але не більше :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если подписи Вам жрут трафа много как вы говорите их можно отключить в настройках кто вам ето мешает ..

и не зачем плодить флудливые ответы про траф ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если подписи Вам жрут трафа много как вы говорите их можно отключить в настройках кто вам ето мешает ..

и не зачем плодить флудливые ответы про траф ...

з моїх відповідей вище

PS.насчет разних настройок ,при дуже великому збільшені компютерів на душу населення , компютерна грамотнісь цієї средньо-статистичної душі котастрофічно наближається до нуля.вот такий парадокс.

Є ще рішіня цього питаня ,просити адмінів забанити всів чужих ,щоб не вякали, і собі в підписи вставляти відео з якістью DVD ,всерівно внуртішній трафік халявний

зі. а підпис слаєра ,між іншим займає більше 50 кб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще рішіня цього питаня ,просити адмінів забанити всів чужих ,щоб не вякали, і собі в підписи вставляти відео з якістью DVD ,всерівно внуртішній трафік халявний

зі. а підпис слаєра ,між іншим займає більше 50 кб

Ну блін, підпис 1(якщо він є!!!) 100 симв. = 100 байт! Якщо швидкість 3 Кбайта/сек - це 31 підпис за секунду! Що-що, але говорити в цій темі про трафік - це брєд! ІМХО! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...