Перейти до змісту

Хаш


vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оскільки в мене на роботі працює вірмен то я вам розкажу про одне національне вірменську блюдо під назвою "ХАШ"

Спочатку скажу Барі Люіс що означає доброго ранку!

Так от Хаш це щось типу нашого українського холодцю - тільки він гарячий!!!

1.Так от для цього нам треба велику кастрюлю.

2.Ніжки коровячі слід дуже ретельно почистити ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО і дуже ретельно вичистити шкіру та всюди всюди!!!!

3.Закидати тими ніжками кастрюлю і налити до верху води.

НІЧОГО НЕ ДОБАВЛЯТИ

4. Варити 8 годин, збираючи постійно піну.

5. Після цього додати за смаком солі та товченого часнику

6. Взяти лаваш і кусками закидати до тих пір шоб в лаваш повністю увібрався суп

7. Сервувати стіл горілкою

8. Хаш вживають зимою переважно чоловіки для доброї дружньої розмови.

Ось так,

ваш Ванус передав рецепт від Самвела.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...