vanus Опубліковано 17 Березня, 2007 в 09:56 #1 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 09:56 Оскільки в мене на роботі працює вірмен то я вам розкажу про одне національне вірменську блюдо під назвою "ХАШ"Спочатку скажу Барі Люіс що означає доброго ранку!Так от Хаш це щось типу нашого українського холодцю - тільки він гарячий!!!1.Так от для цього нам треба велику кастрюлю.2.Ніжки коровячі слід дуже ретельно почистити ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО і дуже ретельно вичистити шкіру та всюди всюди!!!!3.Закидати тими ніжками кастрюлю і налити до верху води. НІЧОГО НЕ ДОБАВЛЯТИ4. Варити 8 годин, збираючи постійно піну.5. Після цього додати за смаком солі та товченого часнику6. Взяти лаваш і кусками закидати до тих пір шоб в лаваш повністю увібрався суп7. Сервувати стіл горілкою8. Хаш вживають зимою переважно чоловіки для доброї дружньої розмови.Ось так, ваш Ванус передав рецепт від Самвела.
Yarchik Опубліковано 17 Березня, 2007 в 11:46 #2 Опубліковано 17 Березня, 2007 в 11:46 Не "барі люіс", а "барі люс"...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.