Перейти до змісту

Хаш


vanus

Рекомендовані повідомлення

Оскільки в мене на роботі працює вірмен то я вам розкажу про одне національне вірменську блюдо під назвою "ХАШ"

Спочатку скажу Барі Люіс що означає доброго ранку!

Так от Хаш це щось типу нашого українського холодцю - тільки він гарячий!!!

1.Так от для цього нам треба велику кастрюлю.

2.Ніжки коровячі слід дуже ретельно почистити ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО і дуже ретельно вичистити шкіру та всюди всюди!!!!

3.Закидати тими ніжками кастрюлю і налити до верху води.

НІЧОГО НЕ ДОБАВЛЯТИ

4. Варити 8 годин, збираючи постійно піну.

5. Після цього додати за смаком солі та товченого часнику

6. Взяти лаваш і кусками закидати до тих пір шоб в лаваш повністю увібрався суп

7. Сервувати стіл горілкою

8. Хаш вживають зимою переважно чоловіки для доброї дружньої розмови.

Ось так,

ваш Ванус передав рецепт від Самвела.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не "барі люіс", а "барі люс"... :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...