Перейти до змісту

Двійники

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Окремі знавці стверджують, що у кожної людини на землі є двійник – точна його копія. Не будемо сперечатися, проте додамо, що не ідентичних, але схожих – ще більше. І схожість ця часто виявляється не тільки несподіваною, а й доволі кумедною – бо несподіваною.

Цікаву і веселу підбірку зробили на цю тему на ВН .

22925-13b.jpg

Сама помічала схожість парочки персонажів, а Гребенюка Бурдою назвала вже багато років тому і можу претендувати на авторство :D

22925-5b.jpg

Ну і на Борді маємо мультяшного героя ;)

Мені особисто вже четверо знайомих казали, що у Луцьку живе мій двійник.

• Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене, то дійсно схожими є "двійники" Молочного, Бурди і Хопкінса, а решта - просто дешевий цирк :).

П.С. Колись в контакті випадково зустріла фото дівчини, дууууже схожої на мене.

Опубліковано

Як на мене, то дійсно схожими є "двійники" Молочного, Бурди і Хопкінса, а решта - просто дешевий цирк :).

Шиба і Мартіросян - круто(шонібудь).

Опубліковано

сказав би не двійник, людина зі схожою зовнішністю. Є ж типічні зовнішності, якщо взяти зробити їм всі однакові зачіски, то буде важко відрізнити їх, як Елвісів Преслі

post-5463-0-38147100-1301736569_thumb.jp

Опубліковано

Не можу собі пояснити чому, але вони мені подібні). Колись я навіть їх путала)))(до диких змін Білоножка)

seminojenko.jpg69_m.jpg

Опубліковано

багато залежить від раурсу:

post-5463-0-69821500-1301736971_thumb.jppost-5463-0-28019600-1301736978_thumb.jp

жаль, не пам'ятаю де можна знайти фотки мужика з колайдера - він дуже схожий на героя гри і хауза

Опубліковано

Коли вчилась у школі був в мене однокласник, який два рази залишався повторно в одному класі.

Звали Вася. Був відповідно на два роки старший від нас і нас ображав. Ми його не любили.

Через два роки (вже з ліцею) поїхала в Артек. В моєму загоні був Міша, який був як дві каплі води схожий на Васю не лише на обличчі а й структурою тіла. Я йому подобалась (такий собі курортний роман :D ). Але весь час називала його Васьою (може лише кілька разів правильно). Він ображався.

Наскільки це неприємно я зрозуміла десь через пів року :blush: . Також на морі. Мене сусідка постійно називала Ольою, бо я була дуже схожа на якусь її родичку :D .

Опубліковано

Коли вчилась у школі був в мене однокласник, який два рази залишався повторно в одному класі.

Звали Вася. Був відповідно на два роки старший від нас і нас ображав. Ми його не любили.

:smile-zachot:

класна історія))

Опубліковано

Якщо брати схожість з мультяшками, то, скрооомненько так, нагадаю про себе :blush::D

Ласка писала сьогодні:

Сама помічала схожість парочки персонажів ... можу претендувати на авторство :D

Ласка писала колись:

А мені така класнюча Оксанина нова ава :D Вона тобі точно підходить і навіть схожа на тебе. :ok:

:P:D

Опубліковано

итак.. мы начинаем конкурс.. найди моего двойника и получи в подарок именной автограф !!!

фотке более 10 лет..звыняйте

0007.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...