Перейти до змісту

Який чай ви купуєте?

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Люблю просто зелений крупнолистовий. На роботі - 51AfO2Is6wL._SL250_.jpg, а вдома - zel_100_thumb.png

Зацікавила новинка Чайный Сомелье.Як побачу в продажу - обов"язково спробую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

ще люблю побалуватися мате з медом з калєбаса.. але то трішки дороге задоволення, бо його багато треба :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Улюблені - чорний Hyson Wild Cherry, зелений - Hyson Peachy Dream :)

окрім того - просто зелений Hyleys як основа + м’ята, меліса, сушені фрукти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мрію про глиняну чашку із заварочною колбою на 500мл.... :rolleyes:

Знайшла тільки на 350мл - мало :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1022952b.jpg

Це не ваші батікі, грінфілди, ахмади і ще там які, зато я не жалуюсь, мені нормальний.

ЗІ я пачку на 100 пакетиків випиваю за два тижні, ось як я люблю чай :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1022952b.jpg

Це не ваші батікі, грінфілди, ахмади і ще там які, зато я не жалуюсь, мені нормальний.

ЗІ я пачку на 100 пакетиків випиваю за два тижні, ось як я люблю чай :smile3:

Чомусь чаям в пакетиках менше довірю ніж таким, вважаю, о в таких чаях більше всякої гадості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь чаям в пакетиках менше довірю ніж таким, вважаю, о в таких чаях більше всякої гадості.

а що робити коли п*єш по 7 чашок в день? На всякі Хейліси доведеться всю ЗП віддавати, так що зрозуміти можна. Пив би по 15 чашок - купляв би якийсь грузинський low-end.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грінфілд з лавандою, що додаю прямо у чай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бліни гарелиє, я вам справжній чай пропоную спробувати, а ви все про отрубя чайні. Ну зовсім не курите теми. Чи ба у вас такій смак "ні який" на "ні який" чай ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы название темы видели? какой чай вы покупаете? то есть вопрос не в том, кто какой чай уважает или любит, а в том, какой покупает!

В нашей стране, как и по всюду, правило одно - качественный продукт дешёвым не бывает, поэтому я стараюсь быть ближе к природе: ветки вишни, груши/ других плодовых деревьев. Дёшево и качественно, ибо природно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2VeryFate:Народ витримує співвідношення частота вживання/ціна, не кожен може собі дозволити пити чайок 5грн/порція 5-10 разів в день, розумієш?

І ще невеличкий фактор: якщо отримувати справжню насолоду від дійсно хорошого чаю по 5 і більше разів на день, то ця насолода перестане буде насолодою (приїсться). Як на мене, то кльовий чайок 1-2 рази на день, всі інші чашки - з чим попало аби зарядитись.

getto, ти зад може лопухами підтираєш? Шучу) Не в кожного є змога виїхати подалі від міської воні і запасти "ветки вишни, груши/ других плодовых деревьев" без свинцевих відкладень на поверхні, та і чаєм це можна назвати хіба в узагальненні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шутку оценил... :) вообще то, действительно, речь идёт именно о чае, напитке, который создаётся из чайного куста, поэтому тема других ингредиентов, как основных, не должна рассматриваться в этой теме, поэтому скажу кратко: а я не тот человек, который из чаепития делает культ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та воно так і є. На роботі "звичайний", вдома пуер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я покупал чай в специализированных магазинчиках.

Перестал покупать так как платить за чай двухлетней давности смысла нет,эффекта не будет от выпитого.Кризис говорят :вот и качество.

Кстати кто-то знает как отличить что чаю уже 2 или более года?Или к примеру,что чай не досушен? :)

Просто потрите чаинки в руке и всё станет ясно.

Но ведь чай в красивых коробочках потрогать нельзя пока не купишь.

А за состав в красивых коробочках помолчу :dont:

http://www.sobitie.com.ua/zdorov-ie/chainaia-ghramota

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постійно беру додому Tess.

гарно пахне, гарний смак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постійно беру додому Tess.

гарно пахне, гарний смак.

Як на мене запах в TESS не природній, забагато набовтали ароматизаторів, більш на жувачку схоже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я покупаю Riston. Мне нравится. Особенно смесь чёрного с зелёным. Но почему-то в наших супермаркетах Riston не во всех встречается, надо искать, а зелёного с чёрным так вообще не могу найти нигде последнее время :( А чай отличный, есть и чисто чёрный, и с бергамотом, кто как любит. Вкус насыщенный. Этот чай есть крупнолистный и мелкий. И тот и тот хорошо заваривается, много бросать не надо. Попробуйте, отличный чай :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купую переважно зелений або суміш зеленого і чорного, але виключно на вагу, дорого але воно того варто

Найкращі на мій погляд:

- бризги шампанського (суміш)

- полуниця з вершками (зелений)

- 2001 ніч (суміш)

- ніч у Венеції (суміш)

- текіла (зелений, сенча)

- фієста (зелений)

- елегія (зелений), правда останнім часом знайти не можу

ще деколи купую білий (квітковий) зв'язаний чай, червоний (ройбуш), трав'яний (альпійська долина), фруктовий (гавайський коктейль, нахабний фрукт)

після цих чаїв всякі там ліптони, лісма і т.д. просто нереально пити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чай ,,За Динамо ,, вже хтось пробував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я люблю зелений чай. різний. Часто купую на вагу. З полуницею, ананасом, мятою і т.д. Іноді чорний, але зазвичай зелений:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки чорний і тільки з лимоном! =)

А взагалі зараз самий дешевий має самий кращий смак...

А в дорожчому більше хімії і непотребу різного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в дорожчому більше хімії і непотребу різного!

Органолептичні та хімічні дослідження самостійно проводили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я покупаю Riston. Мне нравится. Особенно смесь чёрного с зелёным. Но почему-то в наших супермаркетах Riston не во всех встречается, надо искать, а зелёного с чёрным так вообще не могу найти нигде последнее время :( А чай отличный, есть и чисто чёрный, и с бергамотом, кто как любит. Вкус насыщенный. Этот чай есть крупнолистный и мелкий. И тот и тот хорошо заваривается, много бросать не надо. Попробуйте, отличный чай :ok2:

Погоджуюсь! Смачненький чай! Перепробувала багато, але цей для мене найкращий!

Доречі, його можна знайти в Гостинці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже люблю чай Хейліс Аристократичний - чорний крупнолистий розсипний. З домішками п"ю дуже рідко, бо набридають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорний крупнолистий. Dilmah, Tess, Riston

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...