Перейти до змісту

Допоможіть обрати школу дитині...

ethereal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У яку школу віддати дитину ?

Вибір між 21-ю та 26-ю ну і можливий варіант 25-ї школи.

Цікаво почути Ваші думки.

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Выбирая между этими тремя, рекомендую 21. Уровень знаний там преподают достойный.

Учитывайте, что это гимназия. Соответственно могут собирать деньги "на то, на сё", хотя это во всех школах так, просто в гимназии сборы больше )) В младших классах это в принципе не так ощутимо.

Опубліковано

Выбирая между этими тремя, рекомендую 21. Уровень знаний там преподают достойный.

Учитывайте, что это гимназия. Соответственно могут собирать деньги "на то, на сё", хотя это во всех школах так, просто в гимназии сборы больше )) В младших классах это в принципе не так ощутимо.

Подали заяву в 21 школу, тепер вибір до кого із вчителів молодших класів...

Опубліковано

Різниці нема.

Можна аргументувати Вашу думку?

Опубліковано

Стандартні "спальні" школи. Класично у Луцьку сильними вважались 1, 4, 5, та частково 9 школи, як зараз не знаю.

Опубліковано

"Класично", це в які часи? Щось я не пригадую, щоб хоч одна з перерахованих вами була "школою року".

Стандартні "спальні" школи. Класично у Луцьку сильними вважались 1, 4, 5, та частково 9 школи, як зараз не знаю.

Якщо не знаєте сучасного стану речей, то навіщо беретесь радити?

21-а- гімназія, 26-а має ліцейні класи. А "спальні", це ті в яких сплять? :D

Опубліковано

Знаєте, що такі всі рейтинги, це папір якого нічого не вартий, якість освіти судять по іншому - для мене це в першу чергу чого добивається випускник в житті, яку базу йому закладають: а це не тільки освіта, це і дисципліна, та і оточення цього випускника, вчителі, і тут ті школи які я перерахував на перших місцях, взяти хоча б цей форум, практично весь модераторський склад з цих чотирьох шкіл.

Опубліковано

Зі слів знайомих, у яких вчаться там дітки знаю, що у 21 школі велика корупція, постійно на щось вимагають добровільно-примусово гроші, "дивляться" на статус батьків

Опубліковано

ніразу не правда

21 - одна з найкращих в Луцьку, конкурує за рівнем знань з 9.

1 - просто хороша школа з досить високим рівнем знань (проходив практику там в 2005р), колись виїзджала на іноземних мовах (в 90х роках)

4 - гімназія для мажорів, імхо

5 - високий рівень викладання іноземних мов і дуже низький - точних наук (хто в 9-ій мав 2+ в 5й мав 4, з математики, по 5-бальній системі)

"частково" 9 - це взагалі прибило - не знаю як зараз, але поки там вчився була по кілька років підряд школою року. Не думаю що зараз гірше. Хоча дітей мажорів там немало, але з оцінкою 3/5 по певному предмету мені вдалося без хабарів вступити у ВНУ по цьому профілю (точні науки). Проходив там практику в 2006 році, рівень дай Боже. Хоч і директор цука (якщо там досі Н.В.Д.). Всі вчителі що там працюють мають як мінімум червоний диплом (зразка до 2000 року, зараз червоний диплом це дійсно папірець), багато є з 2-ма вищими.

Ще стосовно 9ї - статистика 90х років - 80-90% випускників вступало у вищі навчальні заклади, багато хто у Київ

Якщо вибирати між 21 та 26 - однозначно 21. Однокашник там вчителює, так що інфа актуальна.

какой номер школы возле паспортного стола?

вот эта школа считается "реально крутой"...

це і є 21.

Ну і ще якщо порівнювати 21 з, наприклад, 22 (якщо це вона навпроти Золотого Дракона) - класичною "спальною" школою то зі слів очевидця - в 22 в плані рівня знань просто ..опа

ще 18 сильна школа (гімназія)

Опубліковано

Ну якшо вже на те діло пішло (я як недавній випускник школи №26) скажу вам одне : Чим простіша школа тим легше вчитись, тим легше для дитини і для батьків!

Ну наприклад якшо взяти випускника 26 і 21 школи то різниці нема.. все залежить від бажання вчитись самого учня... тому що бажання вчититися якшо є то і в любій школі вивчиться! а якшо ні то силою знання не закладеш!

Я якби мав свого малого і вибирав би між 21 і 26 то звичайно що 26! там "понтів" поменше і грошей меньше тянуть!

Опубліковано

Я б теж обрала школу, в якій навчалась сама. Але якщо вже так трапилось, що живемо біля самісінької 21, то без випєндрьожа, а просто в силу близькості розташування, подали заяву саме сюди. Час покаже. Але згідна з тим, що рівень знань скоріше залежить від бажання щось навчитись, від підтримки батьків, від конкретного вчителя, а не від елітності школи.

взяти хоча б цей форум, практично весь модераторський склад з цих чотирьох шкіл.

защітан лі прогіб?? :rolleyes:

А хотєлось би...

Опубліковано

З перелічених шкіл - 21, 25, 26 - однозначно 21. Можна скільки хоч говорити про те, що дитина може успішно вчитись в будь-якій школі, але дуже багато залежить від того, які умови створені для навчання. І я зараз маю на увазі не матеріальну базу (хоч і вона має значення, будьмо відверті), а саме педагогічну. Але треба бути готовим до того, що після 4 класу проводиться відбір до 5, коли переходять в гімназійні класи, тобто частина дітей відсіюється.

Опубліковано

Школа це не тільки вчителі та матеріальна база, це ще атмосфера в школі, однокласники. Хто вони і чим дишать. Серед бидла сам збидлячуєшся (хочеш того чи ні) а розвинене оточення підтягує тебе.

Чим простіша школа тим легше вчитись, тим легше для дитини і для батьків!

Можу погодитись тільки у випадку якщо ви не плануєте якогось нестандартного майбутнього для своєї дитини, або воно їй непотрібне. Тоді так, нагружати її немає сенсу. Хай краще буде мати більше часу на забавки і дитинство буде щасливіше. Я кажу це абсолютно без іронії. Крім того, багаж який дає хороша школа ще треба вміти опрацювати, по собі знаю - що нажаль, той драйв і поштовх який мені дала мені моя школа, багато в чому пропадає марно, єдине допомагає налагоджувати контакти з дійсно цікавими і серйозними людьми.

Опубліковано

Korting, а коли Ви дитину здаєте, то перевіряєте склад майбутніх однокласників? Як ви оцінюєте бидло чи ні?

Гімназія №21 увійшла в список 100 найкращих шкіл України, але є батьки які тішаться і 22-гою (наприклад) школою. І маючи можливість, не віддають своїх дітей до гімназії.

Я закінчила 3-ю, але не хотіла б щоб там вчились мої діти. Тому все відносно.

Опубліковано

Щойно натрапила...життєве :D

Идёт первоклассник первый раз в школу мимо детского сада. За забором играют в

песке дошколята. Подошёл он к ним, посмотрел, вздохнул:

- С удовольствием бы присоединился, но образование и возраст не позволяют.

Опубліковано

Не знаю як зараз, а раніше так просто в 21-шу не можна було попасти. Потрібно було бути або супер вундеркіндом, або з нормальними "бабосіками".

сказкє і лєгєнде

Опубліковано

Не знаю як зараз, а раніше так просто в 21-шу не можна було попасти. Потрібно було бути або супер вундеркіндом, або з нормальними "бабосіками".

То, певно, так виправдовуються ті, що не пройшли співбесіду в перший клас. Але ж якщо проводиться відбір, то ясно, що пройдуть не всі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...