Перейти до змісту

Процедура вдновлення техпаспорту і прав

SilverBlack

Рекомендовані повідомлення

Скажіть, хто знає яка процедура відновлення техпаспорту і водійських прав, куди звертатись і скільки це приблизно буде коштувати???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Права походу перездавати прийдеться.

Їдь в МРЕВ. там тобі все розкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не впевнений, але якщо показати довідку про закінчення водійських курсів, то перездавати не потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю ні. оскільки коли здаєте на права.. ви ж теж її приносите, але вас все одно просять здати екзамен.

ну і тут буде те саме, але думаю ще перед тим попросять написати заяву на згубу/викрадення у відділок міліції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок прав - Якщо на руках э екзаменаційна картка водія(в МРЕО після екзамену віддавали разом з правами) - то перездавати не треба точно. Просто пишеш заяву на згубу і просиш відновити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахую що перездавати - бред, оскільки права мають серійний номер і занесені в єдину базу, і якщо є заява про згубу написана в міліції, то булоб логічно в ДАІ переглянути базу на імя того що згубив права на наявність зареестрованих на нього водійських прав і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок прав - Якщо на руках э екзаменаційна картка водія(в МРЕО після екзамену віддавали разом з правами) - то перездавати не треба точно. Просто пишеш заяву на згубу і просиш відновити.

Ага :) раскатал губу :) У меня карточка такая есть .... я 2 раза проё терял права, и оба раза на перездачу. И хотя я их восстанавливал "по-блату" всё равно садился за комп и давил кнопушки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, який в Вас блат, але півроку тому виправ права так, що від них нічого не залишилось - фактично втратив. Написав заяву про втрату,прикріпив копію екзаменаційної картки, заплатив 51 грн + 18,50 за бланк, і через тиждень забрав нові права. Якби права були б пластикові, то за бланк вийшло б більше. Якщо зараз щось змінили - то це точно брєд. Бо за тією ж логікою при втраті техпаспорта - машину треба знову реєструвати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо нема копії екзаменаційної картки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лишается чекати поки топікстартер відпише - як в нього вйишло відновити права :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок техпаспорта:

пишеш в МРЕВ заяву про втрату. тобі роздруковують реєстраційну картку на твоє авто. з цією карткою ти проходиш ексерта, друкуєш заяву на видачу дубліката техпаспорта і здаєш ці всі документи інспекторам.

через годину отримуєш дублікат техпаспорта.

коштує це все задоволення в районі 600-700 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок техпаспорта:

пишеш в МРЕВ заяву про втрату. тобі роздруковують реєстраційну картку на твоє авто. з цією карткою ти проходиш ексерта, друкуєш заяву на видачу дубліката техпаспорта і здаєш ці всі документи інспекторам.

А якщо інспектор ДАЇ поламав тех паспорт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо інспектор ДАЇ поламав тех паспорт?

вдалось так дістати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ЩО РЕАЛЬНО БУВ ТАКИЙ ВИПАДОК! ?:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Месяц назад восстанавливал водителю на фирме права, которые были украдены, про что есть соответствующее заявление в горотдел, так вот: в возбуждении дела отказали за отсутствием материальных убытков, украдена была папка сдокументами, водитель сдавал экзамены полностью (даже при наличии у него экзаменационной карточки), а вот, если бы, было возбуждено дело - экзамены сдавать не нужно. Бред в том, что была на руках справка из горотдела, про то,ч то права украдены с документами, но в МРЕВ потребовали справку из ДАЙ, про то,что права не изъяты!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Месяц назад восстанавливал водителю на фирме права, которые были украдены, про что есть соответствующее заявление в горотдел, так вот: в возбуждении дела отказали за отсутствием материальных убытков, украдена была папка сдокументами, водитель сдавал экзамены полностью (даже при наличии у него экзаменационной карточки), а вот, если бы, было возбуждено дело - экзамены сдавать не нужно. Бред в том, что была на руках справка из горотдела, про то,ч то права украдены с документами, но в МРЕВ потребовали справку из ДАЙ, про то,что права не изъяты!

+1 ну melonbet тебе просто повезло .... как говорят в народе " человек с рождения га..о ел". У меня воровали 2 раза и заявление я писал , и один извините ху. я ходил на перздачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате освіжи :blush: в свої знання ПДР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріше за все не знання освіжив... а переснунув грошову масу не в свою сторону :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тебе! извини - минус миллион ... потому как я и так знаю правила, а сколько "перегонщиков скота" которые присутствуют в вопросах мне знать нехер не надо...... по-этому .... я сдавал по блату ... ЧТОБЫ заплатив 1 раз .. не идти на перездачу .... за которую НАХЕР снова платить надо .......

и ПЛЮС terorist по тому как он знает НАХу. эти перездачи придуманы....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок техпаспорта:

Дякую за інформацію. Якось аж полегшало трохи... бо чув що вартість відновлення дорівнює приблизно вартості постановки на облік...

лишается чекати поки топікстартер відпише - як в нього вйишло відновити права :)

Я просто цікавлюся, ще залишились певні шанси на повернення документів. І навіть якщо не поверну то займусь відновленням коли будуть гроші. Тепер вимальовується певний бюджет на таке щастя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер вимальовується певний бюджет на таке щастя...

можу тільки поспівчувати...

:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тебе! извини - минус миллион ... потому как я и так знаю правила, а сколько "перегонщиков скота" которые присутствуют в вопросах мне знать нехер не надо...... по-этому .... я сдавал по блату ... ЧТОБЫ заплатив 1 раз .. не идти на перездачу .... за которую НАХЕР снова платить надо .......

и ПЛЮС terorist по тому как он знает НАХу. эти перездачи придуманы....

Правила - це є інструкція.А інструкцію в нас читають, коли нема що читати, або коли вже пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...