Перейти до змісту

[ПРОДАМ] Відеокарту PCI-E GTS250

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Немпішно продам гарантійну відеокарту Gigabyte GeForce GTS 250 GV-N250ZL-1GI.

Gigabyte-GTS-250.jpg

Присутні рештки гарантії. Повний комплект. Шнурочки, перехідники і т.д.

Чудовий варіант для тих, хто не хоче витрачати надто велику суму на АП-грейд відеокарти. І перейти із класу 8600-8800 чи 9600-9800.

Безшумна в звичайному режимі. І трішки розігрівається при ПОТУЖНИХ іграх. На гонках навіть не гріється.

Не розганялася. Працювала в штатному режимі. Вчасно протиралася від пилу і т.д. Не розбиралася.

У Crysis 1 на передостанніх налаштуваннях цілком комфортна гра.

На бета Crysis 2 на середніх налаштунках на 1920х1080 - дуже навіть комфортно. Залежить від Вашого компа.

Починаємо стартувати із 1000 грн.

Уважно читаємо - на відеокарті НЕ СТОКОВИЙ кулер. А Zalman, спеціально розроблений для такої моделі.

Опис додано.

Усіх крикунів типу "Ти з дубу впав, я можу щось там десь там купити дешевше, і посилання на різні "розетки" - буду "відстрілювати".

Оскільки товар можна побачити і помацати на місці, не купуючи кота в мішку.

Вітається аргументований торг. Присутній манібек.

Якщо хтось запропонує обмін на щось потужніше із доплатою на сімейство nVidia розгляну варіанти.

Наперед зазначу. Старша сестра цієї моделі GTS260 не набагато випереджає сабж. І була замінена на більш вдалу модель типу GTS460.

Причина продажу дуже банальна - хочу більш потужну модель.

Опубліковано

флуд і "поток сознания" потерто - хочете обсудити ціну, аби обсудити - у флейм.

хочете купити - пропонуйте реальну ціну.

Опубліковано

Поки Женя десь відволікся його тему в такий срач перетворили... Банальна продажа відяхи призводить до банів за обговорення дій модера і, можливо, РО за флуд, в т. ч. і мені. З розумінням поставлюся.

Благімі намєрєніямі дорога в ад вистєлєна.

Женя, ти напевно очікуєш постів типу "заберу за 700"?

Опубліковано

Ну що ж:

більшість користувачів покидає цей топік назавжди.

А ще 2-є забанені перманентно за клонування акаунтів. (Або до вияснення обставин).

Я повторюю останній раз: хочете купити - пропонуйте реальну ціну. Якщо хочете отримати її в подарунок, із ціллю перепродажі деінде... Проходьте далі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...