Перейти до змісту

Луцьк-Львів. Хто кудою їде?

bogdan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Піднімаю тему.

Планую на ЛЬвів в суботу, буду вдячний за оновлення інформації стосовно стану доріг, особливо в звязку з недавніми снігопадами. Як краще доїхати туди і назад?

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 322
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Хто на днях їздив через Горохів/Дубно, поділіться інформацією про стан дороги.

Опубліковано

26 травня їздив через Дубно.

До Дубно дорога на «3», якщо їхати за світло то проблем не буде.

Після дубенського перехрестя – просто ідеш і насолоджуєшся :0129:

Перед поїздкою думав кудою їхати, та подивившись на різницю в км, питання відпало само собою.

З.І. через Горохів не їздив, тому порівняти ці дві дороги не можу.

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

В п'ятницю їхав Луцьк-Дубно-Львів. До Дубно дуже багато ям.

Вчора повертався Львів-Буськ-Берестечко-Луцьк. Відрізок Буськ-Берестечко теж дуже поганий - хоча місцями можна трохи розігнатись.

В Демидівці зробили капітальний ремонт дороги. Та й по трасі трохи підлатали. А от в Радомишлі краще їхати не більше 40.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Стоянів полатали, але весь радехівський район - жопа. Ями по 2-х полосах, об"їхати нереально, приходиться помалу "перебиратись".

Але кілометраж, бензин і час можна зекономити. Враховуючи що моє авто - роботче - мене влаштовує дещо більше від Дубно.

ЗІ: 2,5-3 години

Опубліковано

яка зараз ситуація через через Горохів?

Якщо рейковим автобусом ,то люкс.Тільки він ніде не зупиняється.Сів в Луцьку - встав у Львові.І пофіг ями і ДАІ. :_07:

Опубліковано

Підкажіть, будь-ласка. Їду на Червоноград. Як там дороги? Поїздка не термінова, то я думаю їхати, чи відкладати на потім?

Підкажіть, будь-ласка. Їду на Червоноград. Як там дороги? Поїздка не термінова, то я думаю їхати, чи відкладати на потім?

Опубліковано

Дорога? Там не дорога, там напрямок.

Не відкладайте, вона буде лише гіршати з днями.

Опубліковано
Опубліковано

Панове, на Дрогобич якою дорогою напрямком порадите?

а є варіанти?

https://maps.google....ved=0CAoQ_AUoAg

Йа хз.

То ж приїжджав головний лататєль дір бюджету доріг.

Може полатали напрямки ;)

Опубліковано

Был вчера чудесный день четверга, и ехать надо было в славный город Львов, и время было неограниченное кол-во, и настроение прекрасное, в телефоне голос любимой когда выезжал на "перекресток дорог" где нужно было выбрать направление: направо - через Дубно, на лево - через.... забегу на перед в направление Львова. Так вот посовещавшись с женскими мыслями по телефону решил как я махнуть на Львов по короткой, кхм, врядли! дороге! ну первую часть дороги я ехал 100-150 довольно нормально... но дальше... когда раздался телефоннный звонок, и спросили где я еду, все что смог вспомнить, цитату с баша: "Я где?..."(с)баш дальше страшнее... это были не дороги а НЕЧТО!!!! даже катаясь в выходной день на багги около дачного, я так не устаю. Там ямы реально по колено, есть такие места, что по обочине ехать лучше, чем по дороге, а в леску, то труба!!!! не дорога а минное поле, которое взорвалось! там не просто ямки, там окопы!!!

Все говорили, что у меня низкая машина, так вот, теперь я с гордостью могу сказать, что у меня как минимум кроссовер, как максимум рамный жип ))) проехав там, я могу смело выдвигаться в сторону Владивостока в осенне-весенний период :) всем спасибо за внимание.

А теперь сухие цыфры:

Расстояние: Через дубно, около 230-240км, через горохив 169км, время в дороге, через дубно 2-3 часа, через горохив 3 часа. топливо - без понятия. Не ногой туда!!

Опубліковано

Расстояние: Через дубно, около 230-240км, через горохив 169км, время в дороге, через дубно 2-3 часа, через горохив 3 часа. топливо - без понятия. Не ногой туда!!

якби ще придумали і розставили на трасі Дубно-Льівів такі знаки, що забороняють рух роздовбаних КАМАЗів з причепами буряків, дров і цегли...

а ще краще якби і фури порозганяли, взагалі була б ідеальна дорога

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...