Перейти до змісту

Нас чекає майбутнє

fenmix

Як темка?  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

з вас такі оптимісти як з гівна - куля.

Беріть приклад з Моторолки, я теж за світле майбутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВНимание-смотрю в будущее

Планета расплавлена, кругом лава и темно как у негра в доме....и тишина...и только мертвые с косами стоят.В общем глобальные армагедец вселенского масштаба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да куда вже гірше... ми ітак в

Повір ще потенціал величезний - та ж освіта, охорона здоров'я як для такої держави дуже розвинена

Ту ж воду ти пэш, комунікації, електрика - а в африці прісну воду продають на вулиці і електрики нема, у всіх генератори

Ну за освіту табачнік взявся, комунікації самі розваляться от-от (подумайте добре що буде коли згниють всі радянські труби)

Так що повір...

Бензин був по 5-6 кричали давайте 4, зараз майже 10 і всі змирились.

Раз ти вже зачепив тему Моторолки то скажу, людина ця судячи з усього непогана і добра, але нажаль втікає від реальності, як мабуть і більшість, "твої рожеві окуляри" кузьменко влучно співав (розумний гад), я в принципі не засуджуюю її це просто нормальна реакція нормальної людини, якби я міг сам би якось психологічно намагався захиститись, але чим більше про це думаю тим більше розумію що повна Ж близько... І ніхто спасати не буде...

причому "еміграція" по робочій візі теж не катить - тупо висилають по громадянству як циган у франції, і все...

Якщо вже емігрувати то тільки цілитись на громадянство... Або надіятись на Грін кард (чудо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я хотів щоб ви описали майбутні технології, а не "як тяжко жити", "України не буде" і т.д. :D

Ініціативою була стаття в стародавній радянській газеті, яким буде майбутнє через в 2000 роках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через 30 років, люди добудуть і спалять всю нафту, газ, вугілля, торф від викинутого від цього всього в атмосферу тепла і СО2 клімат зміниться кардинально - буде одна суцільна пустеля.

Також будуть видобуті усі корисні копалини, в тому числі і метеалічні, тому заводи позакриваються, залишеться вторинна переробка - ціна на металолом, резину, пластмасу, на все, що виготовляється із добутого із землі, виросте і дозволити таку розкіш зможуть лише багаті.

Від перенаселення планети буде всесвітній голод, також буде дефіцит у питній воді. Частично голод буде поборений за рахунок генно-модифікованих продуктів, але і там будуть свої мінуси. Люди які будуть вживати лиші такі продукти будуть або бесплідні або їхнє покоління буде з якимись явними дефектами.

Коли на Землі залишиться зовсім мало людей, до нас прилетять інопланетяни, з метою захватити землю. Але коли вийдуть зі своїх тарілок і побачать що тут діється скажуть "Земляни ну Ви і де"іли!, Ми стільки летіли щоб Вас знищити, а тут облом, Ви самі себе знищили".

Хоча може бути й інший, оптимістичний, розвиток. Тоді винайдуть такі класні телефони з рожевими кнопочками, і компютери будуть дуже швидко думати, і скрізь буде інтернет, і всі будуть жити вічно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз ти вже зачепив тему Моторолки то скажу, людина ця судячи з усього непогана і добра, але нажаль втікає від реальності, як мабуть і більшість...

Трохи знаю Моторолку, пару бокалів пива з нею випив і парою речень перекинувся, не можу сказати що людина втікає від реальності. Просто не варто так сильно перейматися побутом і новинами з зомбоящика. Любий оптиміст навіть в самому говьонному житті знайде щось хороше, і скаже - життя прекрасне. А якщо налаштувався що далі буде тільки гірше - то в твоєму житті воно так і буде, це називається самонавіювання.

P.S. Жизнь прєкрасна і удівітєльна, єслі випіть прєдварітєльна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И тут так завжди, флуду немає меж... почали одну тему перепригнули на іншу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Настане нове середньовіччя. Суспільство остаточно розділиться на класи "чорних" і "білих" людей.

Українці так само будуть вирощувати буряки та капусту на присадибних ділянках.

За вирощування та споживання картоплі будуть сажати в тюрму (з неї навчаться робити наркотики).

Наші керівники будуть говорити про великий аграрний потенціал України. Основні продуки будуть закуплятись в Аргентині, США, Бразилії.

Песійний вік досягне позначки 90 років.

В технологіях. Розвиток мініатюризації закінчиться. Буде розвиватись важка техніка. Китайці та індійці заснують бази на Місяці, і там же будуть воювати за територію.

:unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harvester, осталось только чтобы к власти пришли писатели-фантасты :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harvester, осталось только чтобы к власти пришли писатели-фантасты

ГАРРІСОНА В ПРЕЗИДЕНТИ! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГАРРІСОНА В ПРЕЗИДЕНТИ! :rolleyes:

мистер Гаррисон одобряе!

4gig.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harvester, осталось только чтобы к власти пришли писатели-фантасты :smile3:

Упаси боже :)

Лучше уж гарантированная пенсия для писателей-фантастов :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, ахтунг?))))

я мав на увазі Гаррі Гаррісона

Harvester, осталось только чтобы к власти пришли писатели-фантасты

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, я понял. ты хочешь в президенты Капитана Очевидность :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...