Перейти до змісту

Смердючка

imp13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно кажучи, за країну соромно. І без того позоримось ледь не кожен день (цирк "Верховна Рада" чого вартий), а тут ще й ЦЕ в Європу їде...

Опубліковано

Лучше уже поедит тот Козловский или никому не известный бондарчук.

Так мы ище будем позорится через какого трансфестита........ :D

Опубліковано
Лучше уже поедит тот Козловский или никому не известный бондарчук.

Так мы ище будем позорится через какого трансфестита........ ;)

замучели ужэ. а ЧЕВО ТЫ па украенски ниразго вареваиш? ты жэ им думаиш! ;)

Опубліковано

Шоу продовжується ;)

А вся тєма в том, шо самого данилка тошнить від того шо він робить, але ніфіга змінити не в стані, бо ПІПЛ хаває.

Пропоную ше паплавского дьорнути, будуть дуетом ;)

Опубліковано

А Данилко во время пресс-конференции ответил так:

"Я не еду представлять страну. ПРЕДСТАВЛЯТЬ СТРАНУ может только её президент. Я еду представлять жанр, оригинальный жанр".

По-моему, в этом что-то есть....

Опубліковано

+ 1, к сожалению, в этом разделе форума, можно добавить только "виртуально"..

а президента только на конкурс комиков в монте-карло... впрочем там ему тоже делать будет нечего, если буш приедет.. :D

Опубліковано

Я тоже считаю, что победа Сердючке на Евровидении не светит, но прогнозирую высокие баллы от России (там у него бешенная популярность), Украины (естессно), Голландии (они очень лояльны к подобным артистам), ну и кого там еще это приколет :smile3:

Опубліковано

2lumax Украина не может голосовать за своего представителя, читай правила:

Once all the songs have been performed, viewers in the countries of the Participating Broadcasters are invited to vote for their favourite song (without the possybility of voting for the song representing their own country)...

И какое же это счастье! Хотя за него и так всякие израили, португалии, италии, росии и беларусии поотдают голоса. Блин. Стыдно и противно.

Кто населяет Украину? Неужели каждый второй - трансвестит??? :smile3: Ужас!

Опубліковано

Ну а при чем тут Украина?

Рейтинги Данилка по украине мнооооого уступают рейтингам,к примеру , в РФ

Вот на них он и работает

так что говорите о тех кто это смотрит, а не о тех кто это выпускает и продает

Китайцы, промеждупрочим, то г. которое продают всем остальным, сами не используют :blink:

Опубліковано
так что говорите о тех кто это смотрит, а не о тех кто это выпускает и продает

Вот за это респект! :)

А я действительно забыл, что за своих нельзя голосовать...

Опубліковано
А Данилко во время пресс-конференции ответил так:

"Я не еду представлять страну. ПРЕДСТАВЛЯТЬ СТРАНУ может только её президент. Я еду представлять жанр, оригинальный жанр".

По-моему, в этом что-то есть....

Цей Данілко тупий Лунь...... Якшо до Данілка недойшло то це змагання між країнами а не між сіваками і він їде від України, він є цьогорічним її представником.......... Він каже шо його жанр оригінальний :):):) цей жанр називаеться 'Одна палка две струни, шо играю я незнаю'!!!!!!!!!!!

Опубліковано
To4niwe jogo ganr nazuvajet'sja alko-gavno-dubil-pop

скорее это "жанр" нашей страны, как государства, разве, что не "pop", а "popа"...

Опубліковано

цитата :

" ... «Евровидение» - абсурдный конкурс. А Сердючка все умеет доводить до абсурда – начиная от размера лифчика, заканчивая репертуаром. Поэтому, видимо, на блестящей победе Сердючки закончится «Евровидение», как конкурс. "

я согласен... :)

Опубліковано

Все що робить Данилко в образі Сердючкі називаться простим словом кітч

Китч (нем. Kitsch), кич — термин, который используют для выделения художественных объектов, считающихся неполноценной копией существующего стиля. Этот термин используют также в более широком смысле в отношении к любому претенциозному или безвкусному искусству, а также к промышленно производимым предметам, считающимися пошлыми или банальными.

це не просто так вийшло ,що копія стала популярнійшою за орігінал .Наш шоу-бізнес побудований через жопу,ой пробачте в продюсерів з правільною орієнтацією через передок.

наші звіздануті поп виконавці не гастролюють, не випускають діски,а роблять тільки кліпи ,щоб багаті

буратіни оцінили так сказать товар в натурі і поступало побільше замовлень на корперативи,імінини,свадьби і тд.

І з всіх музикальних даних ціняться розмір бюсту ,кількість лахів (чим меньше тим краще),ну ще смазлівость морди ліца.вміня співати нах не потрібне ,зараз технікою можна зробити і коровяче муууууу

ангельськім співом.

Ну ще ,це можна назвати клоунадою.

на клоунів не ображаються ,а з них просто сміються ,піднімаючи собв настрій.

ображатися на клоунів можуть тільки люди повнісьтю позбавлені чуства юмора.

типу деяких політичних діячі ,та членів союзу письмеників України (я думав цо такий союз скінчився разом з Советскім Союзом),вже якась користь ,буду знати що є така організація.

PS.тест на кітч ,бистро глянули на робочий стіл кампутера ,скількі там всяких рюшечок ,прибамбасиків,кольорових панельок,вказівників миші.

а тепер перевили погляд на стіл де стоїть монітор,скільки там різних кактусів ,собачок ,котиків

сердечок,свічечок та не понятних картінок,

повернули голову до серванта ,чи не стоїть там сім слоників.

а тепер відкриваем салон автомобіля ,а тут скільки всякого добра і хрестики -іконки ,і прочі разні вісюлькі.

ОТОЖ. треба починати с себе а не сердитися на клоуна.

PS2. давайте плюнем на ту Сердючку ,і передем в розділ Музика і поговорим про справжніх РОК-БАБІЩ

,Доро,Сюзі Кватро. Джоан Джет ,ну і інших.

Опубліковано

про Доро, в отличае от сердючки, еще и не слышал...

для Жори

я зразу не оцінив Жорин тонкій юмор ,то спеціально для Жори.

Відкриваєм сервант і с любовю чистим хоботкі сімом слоникам ,тім більше сьогодні субота

парко-хозяйствений день,і приклеюєм ще одне червоне сердечко на монітор. :)

Опубліковано
To4niwe jogo ganr nazuvajet'sja alko-gavno-dubil-pop

Класно стиль охарактиризував! віртуальний +1

Таких як Данілко я ше називаю виконавиць у стилі Brutal POP! :blink:

В топку того Данілка з ньго і музикант САКС і клоун SHIT!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...