Перейти до змісту

Підключення дисплея для відображення частоти процесора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю старий системний блок і нову материнку, на системнику є кнопка Reset,Power і дисплей для відображення частоти процесора(на дисплеї дві цифри),хочу підключити дисплей, але не знаю куди на материнку підключати, якщо хтось з такими штуками стикався підкажіть. Зарання дякую!

Опубліковано

там ще ,має бути кнопочка турбо , коли її нажимаєж то дисплей показува більшу чатоту , з 66 на 75 наприклад, (Це якби овеклокінг в сиву давнину)

PS.Де ти такій антікваріат відкопав , і мені цікаво , як ти туди засунув нову материнку , і до чого ти її там підключив :rolleyes:

Опубліковано

Фотографія корпусу може допомогти вирішити вашу проблему. За описом схоже на корпуса дуже стареньких комп'ютерів. На дисплей просто напруга для живлення подавалася. Реально частоту він не міряв. Покази залежали від конфігурації перемичок. Ще на таких корпусах була кнопка Turbo. Коли її нажимаєш, то частота підвищувалася.

Наприклад, були комп'ютери на базі 386-их процесорів. Без Turbo частота була 25Mhz, з увімкнутим Turbo - аж 40MHz.

Опубліковано

Так це дійсно такий корпус є кнопка Turbo,я також думав,що вона могла б робити,так і не до думався, тому дякую ще й за це пояснення.

А щодо корпусу то корпус ATX формату(чи microATX) материнка влізла(microATX), а блок живлення(новий) і DVD з HDD взагалі без проблем.

Завтра спробую сфотографувати саму саму панель з кнопками і дисплеєм(корпус дома, в Луцьк взяв тільки панель), бо там щось саме де підключається дисплей багато різних контактів, а куди підключати то хто його знає.

Опубліковано
бо там щось саме де підключається дисплей багато різних контактів, а куди підключати то хто його знає.

если выглядит так как эта

post-4-0-74792200-1300343367_thumb.jpg post-4-0-81796300-1300343377_thumb.jpg

то 2 контакта это +5 и земля,

а остальные просто перемычки которыми включают-выключают нужные полоски ВРУЧНУЮ

Опубліковано

Дякую за розяснення,там зверху 5 контактів: 5V,L,H,G. Cпробую підключити так як Ви порадили землю кудись та 5V може щось та і вийде.

Ось власне фото чудо-пристрою(робив телефоном, тому така якість).

post-9683-0-27367900-1300361532_thumb.jp

post-9683-0-26832000-1300361544_thumb.jp

post-9683-0-50027600-1300361552_thumb.jp

Опубліковано

А включається в тебе комп'ютера зараз як? На фото планка з АТ-ешного корпуса. Вони розрізняються способом включення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...