Перейти до змісту

Заміна міського стаціонарного номеру на мобільний від Укртелекому: чи доцільно ?

Рекомендовані повідомлення

Надумала наша родина відмовитись від міського телефону. Причини: спарений, в місяць виговорюємо не більше 20-30 хвилин (тоді хвилина дзвінка по місту виходить від 70 коп. і вище), від проводного Інтернету не залежимо, квартиру найближчим часом продавати не плануємо (щоб в оголошенні гордо вказати "...,є стаціонарний телефон,... " :blush:. Як варіант розглядаємо підключення до "U'мобільний" (контрактний мобільний від Укртелекому, 2000 хв. на міські (по Україні) з яких 1000 у нац. роумінгу (для тих хто не має телефону з підтримкою 3G), 20 грн ОЕП можна витрачати на свої потреби, в меншій мірі - підключення до CDMA-операторів (стримує необхідність купляти CDMA-телефон). Від радіоточки відмовились ще при підключенні стаціонарного. З мобільних є МТС/Київстар/Білайн.

Питання: хтось з бордівців добровільно відключав міський стаціонарний номер, чи є з цього якісь незручності? Хтось користується U'мобільний? Може є якісь підводні камені? Взагалі, що порекомендуєте? Цікаво буде почути ваші думки з цього приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання: хтось з бордівців добровільно відключав міський стаціонарний номер, чи є з цього якісь незручності?

Паспорт абонента и в абонотдел на Перемоги 2(пн-чт с 8-30 до 17-30, пт с 8-30 до 16-15, обед с 12-30 до 13-15). Пишется заява и телефон отключается. Можно там-же написать заяву на замену на самостоятельный.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переїхав з квартири з стаціонарним телефоном в квартиру без такого. Вже два роки - політ нормальний, жодних незручностей. Ніякими сдма не користуюся. Основний телефон - МТС, маю ще Лайф - використовується для зв'язку з мамою і з абонентами інших мереж.

Інтернет від Білайн. Радіоточок також немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

політ нормальний, жодних незручностей. Ніякими сдма не користуюся. Основний телефон - МТС...

Інтернет від Білайн. Радіоточок також немає.

+1

Перед НР не заплатили. Нам його тимчасово відключили. Я навіть апарат від дітей заховала.

Вже все платимо, але апарат так і не діставали. Повністю не відключаємо, бо квартира орендована.

В іншій темі писала, що стаціонарний телефон мені потрібен, щоб швидку викликати.

Вже точно знаю, що це можна робити і з мобільного.

Стаціонарний телефон не потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надумала наша родина відмовитись від міського телефону. Причини: спарений, в місяць виговорюємо не більше 20-30 хвилин (тоді хвилина дзвінка по місту виходить від 70 коп. і вище), від проводного Інтернету не залежимо, квартиру найближчим часом продавати не плануємо (щоб в оголошенні гордо вказати "...,є стаціонарний телефон,... " :blush:. Як варіант розглядаємо підключення до "U'мобільний" (контрактний мобільний від Укртелекому, 2000 хв. на міські (по Україні) з яких 1000 у нац. роумінгу (для тих хто не має телефону з підтримкою 3G), 20 грн ОЕП можна витрачати на свої потреби, в меншій мірі - підключення до CDMA-операторів (стримує необхідність купляти CDMA-телефон). Від радіоточки відмовились ще при підключенні стаціонарного. З мобільних є МТС/Київстар/Білайн.

Питання: хтось з бордівців добровільно відключав міський стаціонарний номер, чи є з цього якісь незручності? Хтось користується U'мобільний? Може є якісь підводні камені? Взагалі, що порекомендуєте? Цікаво буде почути ваші думки з цього приводу.

Укртелеком продали тому прогнозувати скільки Юмобыльний пробуде в такому вигляді тяжко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент невважаю що потрібно відключати УКРТЕЛЕКОМ, навіть якщо спарений. Можна написати заяву на новий номер і як тільки звільнеться місце то вони Вам запропонують новий не спарений. Але якщо поглянути з точки зору прогресу то це вже минуле. Мобільні СДМА рулять. Хоча в нашій країні все змінюється. Я особисто живу в передмісті і що б поставити собі простий телефон 600грн виклав. Хай буде їсти не просить. Все може змінитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу змінили стаціонарний від Укртелеком на той же стаціонарний від Датагруп. Тепер, коли наявність телефону не потрібна для наявності інтернету, періодично постає питання "а може відключимо зовсім...?", бо згадуємо про телефон тільки тоді коли тьотя з датагруп дзвонить і нагадує про 20 грн. неоплати, тоді платимо наперед і знову забуваємо про його присутніть в хаті. Ну хіба з кумою-другою кумою-іноді кумом попліткувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай буде їсти не просить.

Точно не просить? Ні абонплати, нічого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стац аппарата давно не маю,комусь подарував, періодично сплачую заборгованості. навіщо - сам не знаю. теж думаю відключити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 грн в місяць..... Думаю це не багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки в мене десь 24 грн. з копійками :blink: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так все-таки просить ;)

А я на 12 гривень собі цукерок купую і не парюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Все. Назад вороття немає. :rolleyes: Сьогодні чоловік підписав заяву на відключення стаціонарного телефону. Начиталась по форумах, як з неохотою йдуть на це працівники Укртелекому, ганяють по 3-4 рази, погрожують, що відключать тільки через місяць, випитують, в чому причина відмови, - чекала на цікаву розповідь як все пройшло. А на все-про все - 5 хв., заповнив заяву, віддав, прийняли, сказали що за 3 дня відключать.Правда, ще подивились, чи немає заборгованості. Нецікаво... <_<

Відсутність стаціонару буде відчутна тим, хто має потребу дзвонити на 0-800... - кол-центри страхових компаній, банків, ін. установ(тарифи у моб. операторів "звєрскіє", самий адекватний з них Білайн), і на 4-хзначні номери типу 15-04,15-05 (довідкові авто-, ж/д вокзалу, виклик таксі). Ну і можливо для дозвонювачам вам... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от після всього прочитаного знову подивився на стаціонарний телефон, і в черговий раз промайнуло питання: "А нафіг він мені потрібен?. Мабуть, теж піду тим самим шляхом.

А на рахунок 0-800, то колись телефонував в call-центр Київстара, то там відповіли, що якщо номер йде формату 0-800-50..., то дзвінки не тарифікуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Є інфрмація що будуть зміни в Юмобільному тут більш детальнл http://red-forum.com/showthread.php?t=17089.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі за оффтоп, але вставлю своїх 5 копійок. Відключився від стаціонару, взяв собі інтертелеком(соррі - не реклама), якістю задоволений , дзвінки на міські номери на служби таксі нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, не потрібен стаціонарний телефон, але це надійний зв'язок.

І як ви думаєте з нього дзвонити на телефони 0800? З мобільного вам буде дуже дорого, а на 0800 наприклад можна подзвонити в податкову, хто підприємець і отримати безкоштовну консультацію по питанням, і так далі.

Так що кому що :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідна.

А відносно цього:

на 0800 наприклад можна подзвонити в податкову, хто підприємець і отримати безкоштовну консультацію по питанням

Вам хоч раз це вдалося? В мене переважно виходило приблизно так:
Найчастіше розмова зі службою техпідтримки інтернет-провайдера складається так, що стає незрозуміло - хто кому надає допомогу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, що Ви доволі легко і «нецікаво» :) від’єднався від стаціонарного телефону.

Чи підключились Ви до Uмобільномого?

Які там підводні камені, на що слід звернути увагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стац аппарата давно не маю,комусь подарував, періодично сплачую заборгованості. навіщо - сам не знаю. теж думаю відключити.

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант для чого потрібен стаціонарний - якщо (не дай Бог) у критичну ситуацію, мобілка сіла чи нема під рукою, чи загубили, чи не можете попасти скривавленими руками по клавішам мобільчиним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант для чого потрібен стаціонарний - якщо (не дай Бог) у критичну ситуацію, мобілка сіла чи нема під рукою, чи загубили, чи не можете попасти скривавленими руками по клавішам мобільчиним...

Якщо розглядати такі варіанти - то можна і кілька мобілок купити і няньку найняти....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, що Ви доволі легко і «нецікаво» :) від’єднався від стаціонарного телефону.

Чи підключились Ви до Uмобільномого?

Які там підводні камені, на що слід звернути увагу?

Я так розімію - питання до мене?

Що можу сказати - відключилися, про що зовсім не жалкую. Досить помічним для цього стало нововедення Укртелекому - почали кидати рахунки в поштову скриньку. Як побачила скільки виговорюємо в місяць - прозріла! Навіть на "ворогів" (ін. моб. операторів) виходить дешевше дзвонити з мобільного. І при тому: треба подзвонити - дзвониш, не треба - гроші лишаються на рахунку, а не списуються у вигляді абонплати (за стаціонар), який ще побігай-пошукай де можно в Луцьку заплатити.

До того ж очікується нова хвиля підняття тарифів - http://news.mail.ru/inworld/ukraina/economics/5665954/ (Местная связь подорожает в конце мая).

До "Uмобільномого" підключилися. Але швидше за все і той контракт закриємо. Причина - одна й та сама "шарашкіна контора". З 01/05/2011 вводяться нові тарифи, причому не з обов"язковим щоміс.платежем, а абонплатою - виходить той самий стаціонар, тільки пересувний. Можливо, коли там все устаканиться, введуть адекватні тарифи на голосові послуги,тоді зможу порекомендувати, зараз - ні. Плюсом є те, що на всі міські по Україні можна дзвонити як по місту, ну і ще якщо Ваш телефон підтримує 3G - тоді не залежатимите від нац. роумінгу (якщо раптом Укртелеком відмовиться від нього).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи не можете попасти скривавленими руками по клавішам мобільчиним...

Уявила картину - закривавленими пальчиками попасти в дірки з цифрами на дисковому телефоні (ну раптом, в когось дома такий раритет)... Це ж так боляче... :ohmy:

:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, не потрібен стаціонарний телефон, але це надійний зв'язок.

І як ви думаєте з нього дзвонити на телефони 0800? З мобільного вам буде дуже дорого, а на 0800 наприклад можна подзвонити в податкову, хто підприємець і отримати безкоштовну консультацію по питанням, і так далі.

Так що кому що :)

За свої 30 з гаком на 0800 набирав не більше 3 разів, раз в 10 років вигідніше з мобілки набрати чим щомісяця абонплату вносити, по тій же причині не встановлював домофон в квартиру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...