Перейти до змісту

Трагедію в Японії передбачили раніше

ZloY

Рекомендовані повідомлення

Наткнувся на жж користвувача: http://artemdragunov.livejournal.com/647135.html'>http://artemdragunov.livejournal.com/647135.html - чоловік передбачив землетрус за три тижні до того.

Виявляється людині сняться віщі сни, трагедію в Японії він давно передбачив, але судячи з того що нас чекає попереду це тільки квіточки.

Багато страшного має статись в квітні-травні.

На наступному тижні мають вбити якихось впливовиї людей в Росії. Потім будуть землетруси в США і на сході Росії, також він передбачає вибух атомної бомби в східній частині Росії.

Якби він не передбачив того що сталось з Японією, то ще пів біди... що більше читаю його жЖ то більше жахаюся... Кінець світу може настати раніше ніж в 2012.

Кому цікаво можете ознайомитись: http://artemdragunov.livejournal.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісь брєд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуваки, мені наснилося, що завтра вранці в Україні заспіває півень!!!

Стережіться!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В його ЖЖ - пошук по тагу СОН

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

From: teralife

Date: Январь 9, 2011 04:42 pm none (UTC)

Спасибо, Тём!

Слушай, а возможно, что это ты видел прошлое, т.е. уже прошедшее событие? Вот, например, произошло событие уже довольно давно, которое вызвало достаточно большой резонанс, а ты сейчас поймал эту волну? на самом деле, интересно

From: artemdragunov

Date: Январь 9, 2011 04:50 pm none (UTC)

Тоже может, хотя прошедшее уже отложено в мозгу. Всё что я видел -. было будущее - настояще будущее или дальнее. Но не далее 94 дней - я проверил всё, рассчитал. От суток до 94 дней....

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дек. 21, 2010 (!)

Я знаю что большой п****ц уже у наших дверей. В последнее время я видел мощное землетрясение, чувствовал радиацию, наглотался воды и видел много огня. До меня начинает доходить то, что может быть это всё - звенья одной цепи.... Укрепляйте АЭС в сейсмоопасных зонах и плотины, проверяйте пожаробезопасность. Не сидите без дела...

Глушите реакторы. Лучше при свечах, чем с нейтрино в яйцах.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість якось безтурботно до цього відносяться, пишуть що це все брєд ітд.

В тому й проблема, що люди задумуються тільки тоді, коли вже пізно, не бачать далі свого носа :smile3:

Процес пішов, його не зупинити ... як писалось в блозі того чувака "Довго ми чпокали землю, вона терпіла, але всьому є свій кінець, прийшов час і вона вирішила чпокнути нас!"

Хто не полінувався прочитати той жж з самого початку, той зрозуміє.

Після катаклізмів і катастроф які стануться найближчим часом, може хоч хтось почне відноситись серйозно до того що зараз робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після катаклізмів і катастроф які стануться найближчим часом, може хоч хтось почне відноситись серйозно до того що зараз робиться.

А этот "хтось"... кто ? и каким именно способом можно (и надо) относиться к тому, что сейчас делается на планете? конкретику можно? не фантастику, а реальную конкретику...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю, под какими травами тот чел видит вещие сны, но согласен на 100% с тем что " Я знаю что большой п****ц уже у наших дверей." все эти новитние технологии, хе*ологии...

а всего то навсего... тряснёт под какой то атомкой баллов в 10 по Рихтеру... и понеслось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А этот "хтось"... кто ? и каким именно способом можно (и надо) относиться к тому, что сейчас делается на планете? конкретику можно? не фантастику, а реальную конкретику...

Хтось це люди типу Alexander47, byiviter , які думають що це все жарти. Нікого не змусиш відноситись до того що зараз відбувається з усією серйозністю, теперішні покоління так вже виховані.

Що відбувається на планеті? а хіба не помітно? чи ти живеш в оболонці де все чудово і прекрасно?

Люди як тільки можуть забруднюють атмосферу, і все впирається в гроші. А те що з кожним роком ресурсів стає все менше, викиди з хімічних заводів, АЕС руйнують озоновий шар, сонце з кожним роком все більше припікає землю, іоносфера вже не так як раніше захищає землю від магнітних спалахів на сонці, в цьому ж році 25січня спалах на сонці вивів з ладу обладнання для моніторингу повітряного простору в Китаї. Повітря та вода брудніші, шкідливіші і небезпечніші, і сталося воно ж не само по собі, все це завдяки людям... хоча на це мало хто звертає увагу, живемо аби добре.

Так, згоден, від нас, простих людей нічого не залежить, все вирішується, там, на верхівці. Теперішніх людей вже ніщо крім контакту чи однокласників не може обєднати, ні політики, ні релігія, всім на все пофіг. Священники пересварились між собою як тільки могли, в церкві все теж крутиться навколо грошей.

Я нікого ні до чого не примушую, але боляче дивитись що люди отак пофігістично відносяться (я про брєд і про те "снилось півень заспівав")... не задумуються над проблемою глобально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо робити? переселятися в бомбосховища??? нема шо людям робити, от і пишуть всяку муть. Ти ще Інфошок подивись, там такого багато. Процесс засирання Землі давно вже пішов, проти грошей не попреш. Жарти не жарти, а що ти зміниш. Живемо один раз, краще хай заб'є під час сексу вдома, ніж від страху в підвалі.

П.С. так, я не задумуюсь.... а от задумуєшся ти, і що? зупини хоч один завод, закрий АЕС, вмов людей не купляти автомобілі. Що ти робиш, крім натискання клавіш на клавіатурі і показухи ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як казав мій один хороший вчитель, щоб проблема відійшла на другий план - про неї треба добре потріпатися.

Навіщо нас тикати носом в очевидне? Всі давно все розуміють, але є такі, які і не розуміють, у них своя правда, вони оком не поведуть ні на подібні теми, ні на такі публікації. Для таких людей їхній кайф понад усе, і свято не повинно завершуватися, і чхати вони хтіли на цей форум і на усіх інших людей. Тому що ми живемо у вільному світі де все і вся можна (крім загальноприйнятих критеріїв моралі, які все ж підтримують права людей на найменші радості).

Тому давайте кожен почне із себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав я трохи той "блог", моє враження слідуюче: людина описує всі відомі досі катаклізми і найбільші обьєкти, які більш чи менш повязані з катаклізмами. Кожні 2-3 роки стається великий землетрус, кожні 2-3 роки стається теракт, кожні роки 5-7 стається воєний конфлікт (більш чи менш значимий). Скоріше це констатація закономірностей, ніж передбачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий Нострадамус з'явився... о_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да... приймає чел щось хороше. Почитав пару його постів, весело стало.

ZloY, ти що особисто зробив, щоб спасти планету?

Мотоцикл, який на твому аватарі - приклад марнотрацтва і надспоживання ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...