Перейти до змісту

Де можна придбати двигун Стірлінга

HWman

Рекомендовані повідомлення

Отже чі можна купити в луцьку двигун Стірлінга.

Собствєно принцип дії

engine.gif

Відео:

ЗІ хочу зробити генератор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Яких розмірів має бути генератор? З якою метою конструюєш? Що будеш використовувати в якості нагрівального елементу, не паяльну лампу часом? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну для початку хочу почати з компактних розмірів, для зарядки телефону, в якості нашр. ел. думаю спиртівка, природній газ підійде, літом і лупою можна прогрівати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В школі в кабінеті фізики був діючий макет такого двигуна. Ним хіба що раз погратися. Практичної користі з нього обмаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В школі в кабінеті фізики був діючий макет такого двигуна. Ним хіба що раз погратися. Практичної користі з нього обмаль.

ухти, а яка школа? я вже і план розробив як я його поцуплю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ухти, а яка школа? я вже і план розробив як я його поцуплю :D

Приклад двигуна Стірлінга, збудованого з бляшанок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну для початку хочу почати з компактних розмірів, для зарядки телефону, в якості нашр. ел. думаю спиртівка, природній газ підійде, літом і лупою можна прогрівати.

Ну в целях экспиримента штука интересная, ну там гостей развлечь или ребёнку показать. Но заряжать таким образом телефон :blink: или например спалить КАМАЗ угля чтобы запитать телевизор (по которому жена будет смотреть любимый сериал) - это слишком .... Ну ты ещё не забывай что тебе прийдётся работать в это время КОЧЕГАРОМ :) А потом жена скажет " Милый, подкинь угольку я тебе на электро-плите ужин разогрею" :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось ще:

48553d2dcc4e698bda0cc591bdc.jpg

06ee5c810961c43081cc1e64cc4.jpg

Але я б хотів не робити а купити вже готовий(за помірну ціну).

Ну в целях экспиримента штука интересная, ну там гостей развлечь или ребёнку показать. Но заряжать таким образом телефон :blink: или например спалить КАМАЗ угля чтобы запитать телевизор (по которому жена будет смотреть любимый сериал) - это слишком .... Ну ты ещё не забывай что тебе прийдётся работать в это время КОЧЕГАРОМ :) А потом жена скажет " Милый, подкинь угольку я тебе на электро-плите ужин разогрею" :lol:

Чому камаз? чому вугілля? природній газ буде прекрасно гріти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похвально, що займаєшся цікавою справою, щось досліджуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грін енерджі є для мене досить таки актуальною темою.

Є в наявності кілька моторчиків(генераторів)

post-11171-0-57877700-1299973731_thumb.j

Ще є великий

post-11171-0-21909900-1299974244_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну двигун стрілінга це геть не зелена енергія, зроби краще вітряк чи сонячну батарею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

літом і лупою можна прогрівати.

КПД солнечной батареи в китайской зарядке намного выше, чем будущей системы (Стирлинг + генератор), а для прогрева прийдется собрать как минимум сферическое зеркало - лупой тут не обойдешься.

кроме того, ты конечно же в курсе, что эффективность Стирлинга зависит не от нагрева, а от перепада температур. то есть его и охлаждать неплохо бы со стороны противоположной нагреваемой.

если цель - покупка готового двигателя и постройка зарядки, то почти уверен, что только разочаруешься в задумке. другое дело, если будешь делать движок самостоятельно, поэкспериментируешь с материалами, рабочим телом, температурами. это действительно море удовольствия :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну двигун стрілінга це геть не зелена енергія, зроби краще вітряк чи сонячну батарею.

Вітряк це занадто просто, та і не завжди є вітер, сонячна батарея відпадає там хімія, всякі сплави тре робити... Знаю що у стірлінга найвищий ККД який досягли 60-65% але можна зробити як у відео з верху - тепловий акумулятор.

...другое дело, если будешь делать движок самостоятельно, поэкспериментируешь с материалами, рабочим телом, температурами. это действительно море удовольствия :ok2:

Сонце не завжди світить а китайська зарядка це поки екзотика у луцьку. На рахунок робити, думаю над цим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сонце не завжди світить а китайська зарядка це поки екзотика у луцьку. На рахунок робити, думаю над цим...

экзотика потому, что наши продавцы пытаются наварить 200% сверх ее цены. посмотри например здесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...посмотри например здесь

вот это акуенный гаджет Клик , но и цена акуенная.

Блін, треба було назвати тему: Зелена енергія або Коли немає поблизу джерел електроенергії модери може перейменуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що зеленого у двигуні Стірлінга? А що зеленого у цих кєтайських цяцьках, на які пішло купа матеріалів, виготовлених на ніфіга не зелених заводах. Ні, пристрої корисні, просто, що в них зеленого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, треба було назвати тему: Зелена енергія або Коли немає поблизу джерел електроенергії модери може перейменуєте?

Отже: хочу добувати ел. енергію із вітру, сонця, з вогню, фізичних зусиль, останнє більше по душі.

Ось:

193687.jpg

знайшов в неті, може хтось зустрічав у луцьку схоже? ліхтарики я теж бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот это акуенный гаджет Клик , но и цена акуенная.

это у наших барыг цена "акуенная", а на buyincoins - почти "от производителя". можешь убедиться сам, скажем, на alibaba.com

за что мне нравится именно этот магазин - там нет огромного ассортимента, но цены действительно вкусные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може щось запропонуєте? Поділитесь секретами, ідеями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось нарив в тюбіку відео, швидко і ефективно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же Стірлінг? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та простіше купити маленького моторчика, той самий генератор і без мороки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та простіше купити маленького моторчика, той самий генератор і без мороки.

Тут можна намотати стільки обмотки на скільки потрібно, наприклад я хочу отримати 6 вольт при 120 оборотах на хвилину... ато паритись з тими редукторами не охота.

На рахунок стірлінга - купити нереально, робити... лінь, але я можливо її подолаю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут можна намотати стільки обмотки на скільки потрібно, наприклад я хочу отримати 6 вольт при 120 оборотах на хвилину... ато паритись з тими редукторами не охота.

Ну так, наприклад, завтра тобі буде потрібно 4.5 вольт, будеш знов з обмоткою гратися. Краще постав регулювального резистора і всі проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є питання:

А як мотати проволочку витками чи можна як-небудь.

Ну так, наприклад, завтра тобі буде потрібно 4.5 вольт, будеш знов з обмоткою гратися. Краще постав регулювального резистора і всі проблеми.

Ні це не варіатн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...