Перейти до змісту

Виктор Янукович. Год первый


P0HIH

Рекомендовані повідомлення

Прошла любовь, завяли помидоры:

Російські ЗМІ почали інформаційну війну проти Януковича і Ахметова

В ефірі програми новин російського "Першого каналу" була різко розкритикована заява президента Віктора Януковича про якнайшвидший вступ України до Зони вільної торгівлі.

В ефірі "ОРТ" прозвучали слова докору на адресу президента України у зв'язку з озвученим напередодні Дня Незалежності наміром якомога швидше вступити в Зону вільної торгівлі.

"Експерти вважають, що Віктор Янукович ризикує одночасно зіпсувати відносини з Росією і не домогтися порозуміння в Євросоюзі", - йдеться в сюжеті.

Далі в сюжеті звучить припущення, що в наростаючому конфлікті між Києвом і Москвою винні українські олігархи.

"Як вважають експерти, збільшення російських інвестицій вигідно для української економіки, але невигідно українським олігархам, яким довелося б, що називається, посунутися. Партія регіонів Януковича з національним великим капіталом пов'язана тісно. В результаті, практично всі спільні з Росією економічні проекти буксують", - продовжує журналіст.

Цікаво, що на екрані в цей момент з'являються обличчя Януковича, віце-прем'єра Бориса Колеснікова та бізнесмена Ріната Ахметова.

Сюжет завершується відвертою критикою українського президента.

"Варто нагадати, що Віктор Янукович прийшов до влади під гучними гаслами дружби з Росією і підтримки російської мови. Виборці півдня і сходу України дружно за ці ідеї проголосували. Але російська мова державною так і не стала, а відносини між двома країнами псуються на очах" , - резюмують на Першому.

Зазначимо, що тези, озвучені в ефірі "Першого каналу", зазвичай збігаються з позицією керівництва Російської федерації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий з "Сокол"а поділився радістю....сказав що їм підняли ЗП в декілька разів...

Цікаво,за які ж такі заслуги спецпідрозділам піднімають так ЗП? Чи це "в долг" робиться?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....сказав що їм підняли ЗП в декілька разів...

Якщо це правда, то значить сцикотно Федоровичу робиться, силовики будуть останньою надією, коли земля під ногами горітиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... + білорусизація всієї країни.

Былоруси погано живутЬ?

Я не проти такого розкладу. Нажаль Янукович не Лукашенко...

Там з розвалу не красти почали а завдяки Лукашенку пыдняли виробництво на благо країні. Нема Ахметових разних... НЕма корупції, попробуй дати гаїшніку чи погранічніку взятку...

Мало демократії? Да науй вона нада?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема Ахметових разних... НЕма корупції, попробуй дати гаїшніку чи погранічніку взятку...

А це не правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...завдяки Лукашенку пыдняли виробництво на благо країні.

Виробництво чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...завдяки Лукашенку пыдняли виробництво на благо країні.

Виробництво чого?

Картошки, сгущенки и человеческих яиц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...завдяки Лукашенку пыдняли виробництво на благо країні.

Виробництво чого?

Ну нє, там дуже багато позитивних, подекуди і унікальних моментів. Білорусія для мене це манюнький Китай по часті прориву. Продукти харчування там хоть і не "блєщут" капіталістичним асортиментом та красою фарб упаковки, зате там в пачці з сметаною знаходиться справжня сметана а не розбавлений порошок, в палці ковбаси саме ковбаса а не перемелені накрашені хрящі та соя. В нашій егкій промисловості ціняться білоруські тканини, на ура розкуповуютсья білоруські трактори, і т.д і т.д. Список того білоруського виробництва можна продовжувати довго.

Причиною такого занепаду я вважаю дії бацьки, подібно до Тараса Бульби: "я тебе породив я тебе й вб’ю". Він умудрився погризтися з двома основними геополітичними центрами, Рашею та Європою. Європа почала санкції за утиски людських цінностей, а Росії не дав остаточно взяти Білорусію в узду. З одного боку почали щемити одним з другого іншим, і як результат Білорусія виявилась не настільки сильною економічно щоб ввязуватись в такі глобальні розборки. Вот ці жорнова і задавили.

Якщо вірні повідомлення про те що Лукашенко збирається миритись з Європою, і повипускати всіх політв’язнів, то думаю ще з ним не все втрачено. Вибір дружби з Європою вважаю найкращим із двух зол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впереди стaдa идет круторогий бaрaн с колокольчиком.

Овцы уверены, что он знaет, кудa он их ведет.

А бaрaн всего лишь желaет быть впереди - не пыльно, и хороший выбор трaвы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впереди стaдa идет круторогий бaрaн с колокольчиком.

Овцы уверены, что он знaет, кудa он их ведет.

А бaрaн всего лишь желaет быть впереди - не пыльно, и хороший выбор трaвы!

ukrbash.org_774.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впереди стaдa идет круторогий бaрaн с колокольчиком.

Овцы уверены, что он знaет, кудa он их ведет.

Данко. Іттіть!

Голос з натовпу. Та вже мабуть прийшли.

Данко. Контра. Не пи%діть. Іттіть.

Голос з натовпу. Я $бав таку жизнь.

(поді)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стисла історія української незалежності

ja_net_ka

September 8th, 22:59

1991 рік. Незалежність. Україна має 2 корови, які їй дісталися від Радянського Союзу. На виборах голови калхозу побєдив старий голова, який вчасно успів надіть вишиванку. Коровам надівають на шию жовто-блакитний стяг і під звуки нового гімну перестають кармить.

1992-1993 рік. Корови молока не дають та їх ніхто і не доїть. Всі заняті дєрібаном складських приміщень калхозу і вивозом тєхніки. Каждий сабі старається урвати шо може. Коров замість сіна, кормлять купонами, яких таді було хоч лопатою греби.

1994 рік. Галава калхозу зі словами "маємо те шо маємо", віддає 1 корову. В обмін на обіщанія про великий мир і дружбу. Після цього майже 20 років ходить по пірідачам і разпавідає, як він вигодно БЕСПЛАТНО отдав корову.

1994 рік. На виборах галови колхозу, побєдив дірєктор Южмаша. Дірєктор всім доказував, що молоко дуже близька для нього тема, бо він кались в молодості пакував згущонку в тюбіки для космонавтів.

1996 рік. Після пару лєт запоя, тракторісти і мєханіки колхозу прийняли Інструкцію по догляду за коровою. Корова здивована, але кормить її краще не стали.

1999 рік. На очірідних виборах галави калхозу, старий голова з лозунгамі "Головне щоб не було сказу"неспадівано виграє сам у себе. Потому што конкурентів не було. Адного ще задовго до виборів переїхав трактор, інший був прастим вчителем історії КПСС і молоко бачив тільки на картінках.

2000 рік. Після важких виборів галава калхозу запросив до роботи молодого бухгалтєра, який разом з дояркою начинає наводить порядки. Для начала він продав всі електричні стовпи і навіть трохи помив корову, яка вже смерділа. Після такої уборки бухгалтер попадає в передачу "Село і люди" і займає 4-місце серед агрономів району.

2001-2003 рік. В калхозі всі пьянствують. Всьо молоко від корови іде зятю галави калхоза. В пєрєриве мєжду пьянкою галава калхозу пише монументальну працю "Корова, не коза."

2004-2005 рік. Доярки востали протів тракторістів і механіків. Три тижні сиділи на полі і нічого не рабили. Корова не доїлася і перепуганий галава калхозу віддав сваю посаду бухгалтєру. На корову відразу наділи вишиванку і заставили вчить історію УПА. Всьо молоко іде на фінансування кніжок про Голомодор.

2006 рік. Перша молочна війна. Сосєдній калхоз залупив ціну на комбікорм. Голова калхоза разом з тракторістами вазмутився. Послє 3-х дневного запоя, сторони прийшли до згоди, що комбікорм буде постачать одна швейцарська компанія, зарегістрована на 4-м етаже общєжитія тракторного завода. Корова як стояла в гівні, так і стоїть, тільки задні ноги оказалися в офшорах.

2009 рік. Калхозом почала управлять доярка. Молоке іде неізвєстно куда, но доярка ходить в костюмах Луі Віттона і каже шо вона працює.

2010 рік. На вибораз галави калхозу, побєдив автомеханік з Донбаса. Все молоко іде на Межигірья. Корову пачинають годувати за новою дієтою. Порції стають всьо менше і менше, а надоїв требують больше. Таму що реформи.

2011 рік. Корову оберігають 2 автобуси з Беркутом. Молока майже нема. Однак голова колхозу постійно розказує про збільшення надоїв молока. На Межигірьї зявляється мода, приймать вани з молока. Калишню доярку за розбавлення молока водою, саджають в сарай.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Руководитель главного управления по гуманитарным и общественно-политическим вопросам администрации президента Анна Герман раскритиковала Верховную Раду за отказ урезать пенсии прокурорам и судьям.

Об этом она сказала в эфире радио "Эра", сообщает " Дело ". "Это позорное решение", - сказала Герман, добавив, что администрация президента не имеет к этому никого отношения. "Президент уже два дня в США. Кто давал рекомендации парламенту принимать такое позорное решение, даже если бы мы подозревали в чем-то администрацию президента?", - уточнила Герман. В этой связи представитель администрации поддержала акции протеста "афганцев" и "чернобыльцев", которые едва не взяли штурмом парламент во вторник.

"Если бы люди знали, что некоторые бывшие прокуроры получают пенсию по 37 тысяч гривен, то их было бы у Верховной Рады гораздо больше", - отметила Герман. Как известно, Верховная Рада отказалась лишать прокуроров и следователей специальных пенсий в случае установления судом нарушения прав и свобод граждан в период пребывания в должности.

Чорнорота...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь "хлопців" прес-служби Голови ВР Литвина:

РАДА: ГЕРМАН ПОКАЗУЄ НЕВІГЛАСТВО

Радник президента Ганна Герман демонструє повне нерозуміння правових реалій, юридичне невігластво та гіпертрофовану переоцінку власної ролі та місця у політичній системі України.

Про це йдеться в заяві пресс-служби Верховної Ради.

Речники парламенту нагадали, що 21 вересня Верховна Рада не прийняла та зняла з розгляду проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правових наслідків порушення суддями, прокурорами та слідчими прав і свобод людини і громадянина, закріплених Конституцією України".

"Законопроект не знайшов підтримки та знятий з розгляду парламентом із суто юридичних підстав, оскільки у чинному законодавстві України вже містяться чіткі та вивірені механізми позбавлення зазначених осіб спеціальних пенсій у разі вчинення злочинів, або корупційного діяння", - уточнили в прес-службі.

"З огляду на це викликає особливе здивування заява та зухвалі оцінки юридично виправданого рішення парламенту радником президента, колишнім народним депутатом від Партії Регіонів Ганною Герман", - заявили в Раді.

"Намагання пані Герман перевести правове рішення у політичну, суто популістську площину, емоційна лексика заяви та безцеремонні випади проти депутатського корпусу і єдиного законодавчого органу України в цілому свідчать про повне нерозуміння правових реалій, юридичне невігластво та гіпертрофовану переоцінку радником президента власної ролі та місця у політичній системі України", - вважають в прес-службі.

"Оперуючи міфічними псевдофактами та хибними уявленнями про чинне законодавство Герман по суті підштовхує свою аудиторію до правового нігілізму, відкритого ігнорування місця та ролі законодавчої гілки влади, до мислення в антиконституційному дусі", - додали речники парламенту.

"Особливо дивує той факт, що таке ставлення до парламенту України демонструє колишній народний депутат і глава парламентського комітету, діяльність якої у Верховній Раді зводилася не стільки до законотворчої роботи, скільки до власної популяризації у засобах масової інформації", - йдеться в заяві.

В прес-службі нагадали, що за чотири роки парламентської роботи нинішній радник президента виступила автором лише 5-ти та співавтором 3-х законопроектів.

Як відомо, Герман розкритикувала Верховну Раду за відмову урізати пенсії прокурорам і суддям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

"З огляду на це викликає особливе здивування заява та зухвалі оцінки юридично виправданого рішення парламенту радником президента, колишнім народним депутатом від Партії Регіонів Ганною Герман", - заявили в Раді.

"Намагання пані Герман перевести правове рішення у політичну, суто популістську площину, емоційна лексика заяви та безцеремонні випади проти депутатського корпусу і єдиного законодавчого органу України в цілому свідчать про повне нерозуміння правових реалій, юридичне невігластво та гіпертрофовану переоцінку радником президента власної ролі та місця у політичній системі України", - вважають в прес-службі.

"Оперуючи міфічними псевдофактами та хибними уявленнями про чинне законодавство Герман по суті підштовхує свою аудиторію до правового нігілізму, відкритого ігнорування місця та ролі законодавчої гілки влади, до мислення в антиконституційному дусі", - додали речники парламенту.

"Особливо дивує той факт, що таке ставлення до парламенту України демонструє колишній народний депутат і глава парламентського комітету, діяльність якої у Верховній Раді зводилася не стільки до законотворчої роботи, скільки до власної популяризації у засобах масової інформації", - йдеться в заяві.

В прес-службі нагадали, що за чотири роки парламентської роботи нинішній радник президента виступила автором лише 5-ти та співавтором 3-х законопроектів.

...

c19c3c631bb30f67b7ee482116e71c6c.gif

Божа роса...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виталий Портников

Литвин всегда чувствует, когда режим ослабевает.

После беспрецедентно жесткой реакции пресс-службы Верховной Рады на высказывания президентского советника Анны Герман уже сам спикер проявил явное неуважение к "хозяевам жизни" из правительственных кабинетов, отказавшись общаться с ними в отсутствие большинства членов Кабинета министров. Естественно, эти действия Литвина уже вызвали и раздраженную реакцию Герман, и недоумение Азарова. Но на их месте я бы не раздражался, а задумался - почему обычно осторожный и уступчивый спикер позволяет себе действовать столь резко?

Литвин - человек чрезвычайно чуткий. Именно это позволяет ему уцелеть при разнообразных режимах - помощник Кравчука, глава администрации и спикер Кучмы, спикер Ющенко и партнер Тимошенко, спикер и партнер Януковича... Глядя на него, я всегда вспоминаю пословицу, существовавшую в Советском Союзе и иллюстрировавшую карьеру многолетнего члена политбюро хитроумного Анастаса Микояна - "от Ильича до Ильича без инфаркта и паралича". И действительно, Микоян начал карьеру комиссаром при Ленине, а завершил ее председателем президиума Верховного Совета СССР при Брежневе. Но кто сказал, что ему было легко? Лучший друг Никиты Хрущева, он никогда не встречался с ним после краха давнего товарища - даже после того, как сам ушел на пенсию. А жили они, между прочим, по соседству.

Литвин тоже может так - или почти так. Все же Украина не Советский Союз, Янукович - не Сталин и даже не Брежнев и для того, чтобы здесь быть Микояном, нужно куда меньше сноровки. Но что очевидно: Литвин всегда чувствует, когда режим ослабевает.

Уже приходилось писать, что в оппозиции Литвину куда проще было бы отбиваться от обвинений Пукача. Но эта формальная логика - не для спикера. Ему и в голову не приходит отказаться от власти. Он начинает проявлять недовольство только тогда, когда сама власть перестает быть таковой, когда она дает трещину. Он чувствует, что корабль накренился еще тогда, когда самоуверенный капитан корабля думает, что судно идет избранным курсом по спокойной воде. Когда команда поймет, что все кончено, будет уже поздно: один спикер будет сидеть на берегу и опознавать раздувшиеся от морской воды трупы, еще вчера примерявшие адмиральские эполеты. Так, в конце концов, было уже не раз. Именно поэтому на месте Анны Герман, Николая Азарова и уж тем более Виктора Януковича я бы не нежился в приватизированных каютах, а хотя бы на несколько минут спустился бы в трюм.

http://rus.newsru.ua/columnists/23Sep2011/litvin.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Едет Янукович в кортеже c Азаровым,

Видит, работает небольшой завод,

тыкает в него пальцем – «надо этот бизнес отобрать»

А ему, этот нельзя, он вашему сыну принадлежит.

Едут дальше, смотрит, производство по крупнее,

тыкает в него пальцем – «Вот этот надо точно отобрать»

А ему, этот тоже нельзя, он вашей жене принадлежит.

Едут дальше, смотрит, огромное производство

-Вот этот нужно отобрать во что бы то ни стало!

Ему говорят и этот нельзя – он вам уже принадлежит.

Янукович, возмущенно, делая всплеск руками,

-Такое впечатление, что в этой стране, только моя семья и работает!

==

І ще Фірташ трудяга...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...