Перейти до змісту

Заніматільне відео про Партію Регіонів

IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Наперід перепрошую, якщо раптом пробаяню. На своїй памяті такого ролика в політиці не пригадую, сумлінно перелистав найближчі 10 сторінок, ненатрапив.

На днях на Правді в коментах цю ссилку обнаружив, вирішив переглянути, враження двоякі.

Мені особисто віриться на всі 90%, ну і 10% відкласти на чорний піар. Ролик датований 2007 роком. В мене враження що не відкрили нічого нового, а лише концентровано подали інформацію яку і без того всі знали дозовано.

Суть відео: історична довідка про походження Партії Регонів.

Криминальная оккупация

230843.jpg

І най-най більше мене з цього приводу цікавлять коменти бордівського електорату нашого вельмишановного Покращувача, бо думки його опонентів для мене передбачувані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR, скажу тобі за НИХ: "ну да... ну може... Але ж ВІН обіцяв що "покращить наше життя вже сьогодні!!!!""

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яе не як, половину там правди є точно, ну його нах жити в такому даунбасі...

А воно вже все потрохи сюди перекатуються, майже за все відкати, яких раніше не було, ще трохи і прибуткові бізнеси будуть забирати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Відкати були. Не придумуйте. А про відео. Нечемно, але хочу сама спитати - чому виборці в Донецьку і поряд голосували за бандитів яких вони, по-ідеї, мали бачити на власні очі?

Чому виборці Дніпропетровська не голосували за пані Юлю яка не приймала участь в бандитьських війнах і одягалась у все біле (зараз таки переодягнулась)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкати були. Не придумуйте. А про відео. Нечемно, але хочу сама спитати - чому виборці в Донецьку і поряд голосували за бандитів яких вони, по-ідеї, мали бачити на власні очі?

Чому виборці Дніпропетровська не голосували за пані Юлю яка не приймала участь в бандитьських війнах і одягалась у все біле (зараз таки переодягнулась)?

Бо логіка в них така: бандіти, але ж свої (і це серйозно, без жартів).

Офф-топ

P.S. Фух, Luychi, нарешті Ви з'явилися. Ви як, одужали? Здоров'я Вам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо логіка в них така: бандіти, але ж свої (і це серйозно, без жартів).

Офф-топ

P.S. Фух, Luychi, нарешті Ви з'явилися. Ви як, одужали? Здоров'я Вам!

Smith , дякую за коментарій, але я ще посперечаюсь. Як завжди. :) А про здоров'я як казав старий єврей : "Нє дождьотєсь". :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В той час бандитів вистачало і в них і у нас. Хто пам'ятає на початку 90-х похорони одного бандитьського авторитета в Луцьку коли колона шикарних авто розтягнулась не на один сотень метр?

Час був такий. І не думаю, що якби всі творці регіналів були дійсно такими як показує відео, то моя родичка з Донецьккої області за них голосувала б. Вона то то проста жінка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вихід 1. Всіх "данецкіх" "донбаскіх" прокуроров, депутатов і т.д. їх же методами.

Зібрати і :mdr:

Вихід 1. Всіх "данецкіх" "донбаскіх" прокуроров, депутатов і т.д. їх же методами.

Зібрати і :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith , дякую за коментарій, але я ще посперечаюсь. Як завжди. :) А про здоров'я як казав старий єврей : "Нє дождьотєсь". :P

Класика. До людини з добром, а вона з г.івном. Вітаю Вас з цим, Luychi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як казав мій знайомий з Макіївки, хоч у нас всі озера Ахмєтов і Ко трупами завалені, так всерівно земляки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...