Перейти до змісту

Як вам моя собачка?

DOBERMAN

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а хто скаже як перевірити чи придатний мій стоффорд до вязки чи ні?

Извините, но у Вас не стафф. Это метис в любом случае. А как определить уже было написано.

Опубліковано

ТС-завел бобика для души,вот и держи его для души,а не для разведения.А то понимаешь,собачку хотим удовлетворить и других щенками обрадовать-мол у меня псина красивая-значит породистая.Мол мне собаку порадуйте ,а ваша су*ка(цензура) вам таких огого щенков даст,что омайнгот с ТАКИМИ челюстями.

Опубліковано

ТС-завел бобика для души,вот и держи его для души,а не для разведения.А то понимаешь,собачку хотим удовлетворить и других щенками обрадовать-мол у меня псина красивая-значит породистая.Мол мне собаку порадуйте ,а ваша су*ка(цензура) вам таких огого щенков даст,что омайнгот с ТАКИМИ челюстями.

я то завел, я ему и найду, а ВАС попрошу не тявкать попросту, еще раз говорю, на все четыре кому что не нравиться! тема созданна не для дыбилов вроде ВАС, а для тех кому нужен кабель для вязки, и меня не еп*ет что вы там думаете, засуньте все ваши мнение в свои жопы!

Опубліковано

О как заговорили. Вы создали тему на форуме, а не в объявлениях. Нравится Вам или нет, а обсуждать мы ее имеем полную право.

Опубліковано
тема созданна не для дыбилов вроде ВАС

перше:

- дЕбил (рос.)

- дебІл (укр)

Вже якщо беретеся людей ображати, принаймі, грамотно це робіть.

Слово часто вживане, йомайо..))

друге:

Скоро півфорума особисто вашого кобеля задовольнити

захоче, аби вже ДЕХТО нарешті закрився, 2 сторінки нехєрачєно з приводу

собачої хотячки, іпанутись

Опубліковано

і третє, такий милий нік, а така ко****а :sq_ye:аватарка!

іди погуляй

ви мене, очевидно, з своєю собачкою переплутали :lol:

Опубліковано

і третє, такий милий нік, а така ко****а :sq_ye:аватарка!

іди погуляй

ви мене, очевидно, з своєю собачкою переплутали :lol:

якщо в тебе ще хвіст є і чотири пальці на ногах, то можна і попутати!

КАРОЧЕ! ПІШЛИ ВИ НА Х*У*Й :mdr:

Опубліковано

DOBERMAN отримує 20 днів РО за грубі образи і неповагу до форумчан. Оскарження покарання лише збільшить термін РО.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...