Перейти до змісту

ІМЕКС — шарашкіна кантора (ЗАЧЕПИЛО!)

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Навіть після ввічливої відмови, а то і під час неї, вони починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть.

Та буває навіть після хамської відмови, пов'язаної з відриванням від термінової роботи, все-таки починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть.

Лише при натяку на "грубу фізичну відмову", починається екстренне спаковування і така ж втеча, щоб за декілька днів - "ті ж самі гості, в ту саму хату", тільки вже з новим асортиментом товару.

p.s. Зазвичай особливим нахабством виділяється чоловіча частина "распостранителей".

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Навіть після ввічливої відмови, а то і під час неї, вони починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть. На фіга таке робити, коли потенційні покупці відмовляються одразу????

маркетинговий хід. підсвідомо людину може зацікавити певні характеристики товару, навіть коли свідомо точно знаєш, що він тобі не потрібен, і якість не дуже... інше - ще один варіант впливу на підсвідомість - тицьнути в руки. коли людина щось тримає в руках, спрацьовує інстинкт "моє", віддати назад уже тяжче...

Опубліковано

як каже наш нацдиректор з продаж: єслі тєбя послали 10 раз, то ето нє повод уйті- ето повод придти одінадцатий раз.

так і цих пациків учать. ви шлете- а вони приходять. не витримують одні- приходять інші. кругообіг продажників в природі

Опубліковано

як каже наш нацдиректор з продаж: єслі тєбя послали 10 раз, то ето нє повод уйті- ето повод придти одінадцатий раз.

То не тільки він один так говорить. То в них така "релігія".

Опубліковано

Найбільше мене харить таке поняття з їхньої релігії як ПАБЄДІТЬ!!! Питаю "віруючого": а якщо я хочу людину не пабєждать (імхо, в тому випадку в клієнта після розмови лишиться присмак обману, а це, для знавців НЛП, багато що говорить), а співпрацювати з ним на взаємовигідних умовах? Питання так і лишилось без внятної відповіді... :/

Опубліковано

Недавно стався такий випадок зі знайомим. Стоїть на зупинці чекає маршрутку, вечір 20:30. Навколо крутиться якийсь підозрілий хлопчина і видно по поведінці що не наважується підійти. Нарешті зібрався духом і підходить. Далі ось такий діалог :

- Добрий вечір!

- Добрий!

- Я представник фірми "ІМЕКС"! Ви чули про таку фірму? Ми продаємо і встановлюємо двері від українського виробника. Висока якість,надійність,товщина листа 1.2 - 1.5 мм. швидке виготовлення за розмірами замовника, гарантія, сервіс ... і т.д.

- Так чув...

- У нас акція! Двері всього за 1500 грн.тільки цей тиждень. Ну так що? Будемо встановлювати???!!!

- Я не готовий зараз дати Вам відповідь.

І в цей момент підходить ще один, майбуть колега по роботі, і почувши про що мова - підключається:

- А...! Не хочете наших дверей?! Так йдіть в "Нову Лінію" і купіть собі китайські за 700грн. .... :blink:

Він тільки відкрив рота щоб відповісти на хамське ставлення , як ті двоє махнув руками,типа, що з нього візьмеш, розвернулись і побрели собі.

Проблема з підбором і навчанням персоналу в цій фірмі існує. Неоднаразово приходили і навіть не дзвонили, а стукали щоб нав'язати свою продукцію.

Не знаю яка там якість тих дверей і якість обслуговування, но від двох знайомих чув негатив. Є пропозиція обсудити ще і якість дверей, послуг. Хто стикався?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Теж принесли запрошення, дуууже складно все розказують. Але чим більше і нав"язливіше розхвалюють товар, тим менше він мені подобається. Позвонив по вказаному номеру, трубку взяла дівчина, вислухавши мене сказала зачекайте і передала трубку вище неодноразово згаданому товаришу. Ну що сказати, я сказав що мене цікавлять двері і більше слова не зміг вставити, так складно розхвалював ніби з листочка читав. Коли все ж таки він закінчив, я поцікавився вагою дверей то почув 80- 100 кг. Ще гордо мені повідомили що в тиждень встановлюють по 50-70 дверей. По розмірах які я вказав мені приблизно нарахували 2700-3000грн. Зробивши висновок що якісний товар в нав"язливої реклами не потребує, я сьогодні зайшов спеціально на фірму ВІКСІС що на вул.Львівській. В них теж є китайські двері, навіть запевняли що вони не гофрокартоном набиті зсередини.Але в них є досить солідні металеві двері Фасад під дерево, гарно та масивно виглядають.Спробував відкрити, довелось напнутись(двері були вперті в стіну та нахилені від мене). Вага дверей явно не менше кг 200. Якщо рівняти з IMEX то ці мені більше сподобались, і ціна 2500 грн. Моя думка що IMEX всеж таки, впарює фуфло( ну надто вже нав"язлива реклама)

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Апну тему.

Приходив консультант Михайло, запрошував на виставку дверей... компанії "RESPECT". Все те саме (запрошення, підхід до роботи), шо в ІМЕКСа тільки інша кантора.

Питаю, шо, переіменувались?

Він: та ні, типу, пішли від шарашкіної кантор ІМЕКСа, тепер от так.

Ну, кажу ж ви бачите, що в мене двері нещодавно поімняні, броньовані, нормальні.... чого, типу, сунулись до мене? Туліть цю лабуду тим, в кого дверей нормальних нема.

Ну, так, каже, раніше вони займались тільки вхідними, а тепер ще й міжкімнатними...

Отак от, тепер не отмазка кльові вхідні двері не канає. А раптом у вах міжкімнатні пльохі?! Тоді РЕСПЕКТ іде до вас.

Опубліковано

Пропоную біля кнопки дзвінка повісити маленьке застереження "Ти рекламний агент? Тисни на кнопку. За розмову з тобою власник квартири візьме 50 грн. Ласкаво запрошуємо!". Або "Натиснувши кнопку дзвінка чи іншим чином потурбувавши господарів рекламний агент підтверджує власне бажання негайно сплатити господарю 50 грн.". "Вибиванням боргів з рекламних агентів - боржників займатиметься підбуль на кличку Малюк".

Заходьте, не соромтесь!

Опубліковано

Знаю троха людей які повелися на їхню реклямку і потім мучались довго поки не купили щось якісне. В самого колись була розмова з їхніми агентами.

Стук в двері - відкриваю, стоять двоє з паперами і відразу починають розказувати про акцію, ціну і якість.

Послухав і кажу "ви хоч глянули на двері в які стукали ? Розумію, що вам платять не за те щоб ви розбиралися в товарі який пропонуєте, але ж мля можна прикинути що ти стукаєш в двері в 10 раз дорожчі....

і наврядчи мені сміття ваше треба, яке ключем можна проштрихнути якщо п"яний в замок не попадеш...".

Розвернулися і пішли.

Опубліковано

У нас нові шикарні і дорогущі двері. Приходить щоразу новий коммерсантик, тицяє свій галімий папірець на ручку або дзвонить у двері ... Виходить мама. А шо нада? - Вам повылазило иль что? У нас двери новые! - Фірма виробника у Ваших дверей погана, двері не якісні, їх треба міняти. Запрошуємо Вас на виставку наших дверей )

• 1 рік потому...
Опубліковано

Знайомі замовили в них Балкон(типу вікна двері). Три тижні збираються вставляти. То в них дорога погана з Тернополя то ще щось... Думаєте кидалово?

Зараз фірма на пр. Грушевського 13. тел: 23 04 14

Опубліковано

А чого Тернопіль, а не, скажімо Сімферополь чи Харків?

Ніби в Луцьку нема жодної кантори такого профілю з місцевим виробництвом ....

П.С.Економія - копійчана. Геморой - на вісім дуп.

Опубліковано

Deemon, от і я так думаю, звернулися люди от тепер і мучаться... найшов в неті відгуки про їх діяльність в Україні і навіть в Росії: http://gorod.dp.ua/out/mag/oneplace/?place_id=12841

Опубліковано

А спочатку діяльність пошукати і відгуки, а потім замовляти?

Он є фірма "Твоє вікно". Замовляв двічі - Мегазадоволений.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...