Oksana04 Опубліковано 27 Лютого, 2011 в 16:54 Автор #26 Опубліковано 27 Лютого, 2011 в 16:54 Коротше так: ДИТЯ ЗДОРОВЕ та й таким і було...День ПЕРШИЙ.В той день невідкладної дитячої я так і не дочекалась...Зате педіатр та швидка (яку вИкликала, бо температура стала 39,4) приїхали одночасно.Лікар швидкої сказала, що раз є педіатр і в зв'язку з тим, що вони поспішають - пишіть відмову від послуг швидкої..... І пішли...Моя дільнича захворіла, тому був інший лікар.Подивився горло, послухав - сказав: вірусна інфекція. Капайте інтерферон, збивайте температуру.Якби поїхала в інфекційну - точно поклали б в стаціонар.День ДРУГИЙ.Температура 40,1. Домовилась з лікарем про прийом. Поїхали. Хоч він і побачив мене - чекала в прийомній ще десь 40хв.Подивився малого - поставив діагноз: гнійна ангіна.Виписав списочок на вісім позицій. Сказав в якій аптеці купувати, бо там точно все є. Я ж не вчора народилась і знаю, що таке відкати, тому закралась думка про доцільність покупки цих усіх ліків.Пішли в найближчу аптеку - там сказали, що дві з усіх позицій можна давати діткам з 12ти років (лікар знає, що малому рік)... Ще для двох є знааачно дешевші та якісні вітчизняні замінники.День ТРЕТІЙ.Температура 39,... Нічого не міняється.Викликаю Валентину Василівну.Оглянула. Сказала, що нічого в нього немає. Типу таку температуру дають сопельки, що збираються та застоюються в горлі. Сказала та показала, як це очищати.Дякуючи їй, я не напхала в дитину купу всякої срАні у вигляді ліків.День ЧЕТВЕРТИЙ.Температура лише вранці і лише до 38-ми.А ввечері дитя не температурить і я помічаю в ротику чотири нових кутніх зубчика, які, як гриби після дощу, всі вилізли за цих декілька днів.
erica Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 09:05 #27 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 09:05 Викликаю Валентину ВасилівнуПро неї будь ласка докладніше.
sweetlena Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 11:48 #28 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 11:48 Викликаю Валентину ВасилівнуПро неї будь ласка докладніше.Мабуть малася на увазі лікар Савенко. В дітей усіх знайомих, що її викликали, була одна причина температури - сопельки, що десь там між носом і горлом застоялися. Може то й правда, але ж не в усіх і не завжди.
olaok Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 13:48 #29 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 13:48 Викликаю Валентину Василівну Про неї будь ласка докладніше. Мабуть малася на увазі лікар Савенко. В дітей усіх знайомих, що її викликали, була одна причина температури - сопельки, що десь там між носом і горлом застоялися. Може то й правда, але ж не в усіх і не завжди. Ну в нас приблизно такий самий діагноз був Правда, що цікаво - що як почистили ті сопельки, то відразу температура спала і дитина ожила. Хто її знає - може щось в тому є.
Dream Опубліковано 26 Липня, 2012 в 17:33 #30 Опубліковано 26 Липня, 2012 в 17:33 В обласній дитячій лікарні є фонд на медикаменти для важких ситуацій(фонд недержавний), тобто вони завжди мають ліки та всі необхідні засоби щоб допомогти дитині, а не пошлють вас за медикаментами.Фонд?? Щааааз!Вчора поїхали з коліками на прийомне відділення. Так у них о 21 годині не виявилось катетора аля газовідна трубка для клізми - "той, що у нас - не підійде. З'їздіть купіть на гостинець". Об'їхав півміста і знайшов газовідводку аж в першій гедеонівській аптеці на волі, 4. Приїхав показую - "нє, це не те". Дзвонять на поверхи. Звідти приносять "жіночий катетер", яким і промивають дупу малому. Певно медсестра таки хотіла рублів щоб я не їздив нікуди...
Driver Опубліковано 26 Липня, 2012 в 19:00 #31 Опубліковано 26 Липня, 2012 в 19:00 Нічого незвичного. Розхідні матеріали пацієнти купують самі (бинти, катетери, шприци, бетадин.). Нажаль держава не в змозі забезпечити.А медсестрі дякуйте за винахідливість)
laska Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:14 #32 Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:14 Dream, запасіться тими жіночими урологічними катетерами в медтехніці на Грушевського і будете мати спокій від колік.Сама практикувала, неонатолог показала як правильно проводити процедуру.
Dream Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:17 #33 Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:17 Нічого незвичного. Розхідні матеріали пацієнти купують самі (бинти, катетери, шприци, бетадин.). Нажаль держава не в змозі забезпечити.Там вище про ФОНД писали... *іронік* Я це все розумію і купую їх в аптеці при лікарні, якщо того вимагає терміновість. Але на випадок НП в пізній час, коли аптечний пункт закритий, щоб не казали, ну мууууусить бути в приймальному якийсь нз найнеобхідніших речей, в т.ч розхідних матеріалів.Dream, запасіться тими жіночими урологічними катетерами в медтехніці на Грушевського і будете мати спокій від колік.вже зробили так. )Сама практикувала, неонатолог показала як правильно проводити процедуру. вчора надивився вчергове )
laska Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:28 #34 Опубліковано 26 Липня, 2012 в 20:28 Але на випадок НП в пізній час, коли аптечний пункт закритий, щоб не казали, ну мууууусить бути в приймальному якийсь нз найнеобхідніших речей, в т.ч розхідних матеріалів.Тут згідна. Теж стикались з подібним, коли в пізню пору були необхідні ліки, а нічної аптеки в лікарні не виявилось. Та ще й по місту по нічних прийшлось чоловіку довго шукати.Тут уже грає роль людський фактор, трапляється небайдужий персонал, що знайде ліки в інших пацієнтів з подальшою віддачею.
Arven Rivendell Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 12:47 #35 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 12:47 Вызывала только что детскую неотложку, так как в 13.00 позвонила в поликлинику, вызовы они не принимают уже, но приветливо сказали, что могу вызвать детскую неотложку, и номер продиктовали. Дозвонилась я туда где то с 5го раза, прежде чем принять вызов меня "допросили" почему звоню им, а не в поликлинике сделала вызов, во сколько начались симптомы, обьясняю, что сыпь появилась в 11.00, в поликлинику позвонила в 13.00, вызовы не принимают. Тогда она спросила сколько ребенку и сливается ли сыпь...вот тут то, я в тупике...ну не знаю я сливается она или нет, "у страха глаза велики", вроде бы нет, но может я ошибаюсь, я не врач и не дерматолог, решила сказать да, тогда слышу в ответ, звоните 103. Я говорю, что температура сбивается, ребенок становится активным, пусть лучше педиатр посмотрит, тогда нехотя у меня спрашивают где я живу, не адрес, а где живу( на сколько далеко), благо, что в центре, она записала данные, объяснив, что у них одна машина на весь город и если будет хуже вызывать 103, в этом я благодарна и согласна с ними. Но... сыпь и высокая температура без других симптомов могут оказаться как ерундой, так и чем то серьезным, когда минуты на счету, и оправдываться в трубку, почему я звоню и вызываю скорую, это не то что унизительно, просто бессмысленно, я понимаю, что у них вызовов сотни, но у меня то один ребенок(заболевший))), где тут правда... Я честно хотела поехать на прием к Сулиму на такси, но он сегодня в больнице, потому при всем богатстве из двух зол выбрала меньшую...Вот сижу и думаю, когда приедет врач, и окажется что совсем ничего страшного нет, мне что делать виноватый вид и извинятся???Не знаю что ожидать...судя по малому, все будет ок, выпишут лекарства и все, я просто перестраховалась, вызывая их, но им то это в радость или только разозлятся...Может денег за бензин предложить отдать?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.