Перейти до змісту

Питна джерельна вода

shalldone

Рекомендовані повідомлення

Вивчу попит на доставку до дверей джерельної води (с.Оконськ) у ваших бутлях (6л.) 1 раз в тиждень. Ціна, скажімо 10грн за 1 бутель.

Хто купує регулярно воду, то переваги очевидні, як в ціні, так і в зручності.

ТУТ

можна прочитати про воду.

Кому цікаво, пишіть в приват і вказуйте потрібну кількість бутлів в тиждень.

Тільки Луцьк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 18-ти літровий 30??))

Думаю, що також можливо. Не готовий назвати ціну, але дешевше ніж у магазині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешевше у магазины. Зараз у Пакко э 6-лытрова вода джерельно по 6 грн. з копійками.

Нормально запакована, фабрично і пляшка гратіс.

Недавно купував Йоданку 6-літрову по 9 грн.

А так де гарантія, що Ви її з Оконська привезете, а не з крана на кухні наберете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якась дивна тема, поки автор вивчає попит, люди вже давно возять ту воду - оголошення на під'їздах висять одне на одному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивчу попит на доставку до дверей джерельної води (с.Оконськ) у ваших бутлях (6л.) 1 раз в тиждень. Ціна, скажімо 10грн за 1 бутель.

Хто купує регулярно воду, то переваги очевидні, як в ціні, так і в зручності.

ТУТ

можна прочитати про воду.

Кому цікаво, пишіть в приват і вказуйте потрібну кількість бутлів в тиждень.

Тільки Луцьк.

Я замовляю 19л за 22грн. Мене влаштовує в замовленій воді те, що не має осаду під час кип ятіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якась дивна тема, поки автор вивчає попит, люди вже давно возять ту воду - оголошення на під'їздах висять одне на одному.
Але чи це дійсно вода з Оконська? Тут недалеко від Луцька є чудова вода, але менш розкручена, для чого їхати так далеко.

Де саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав в приват.

шо за секрети? пиши в тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але чи це дійсно вода з Оконська? Тут недалеко від Луцька є чудова вода, але менш розкручена, для чого їхати так далеко.

Де саме?

Раніше теж їздив по воду в Оконськ, але в минулому році дізнався про джерело в Баїві. Думаю про нього іде мова!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вода реально із Оконська. Як підтвердити, процедуру опрацєюмо...

Нічого дивного, що об"яви на під"їздах висять. Моя тепер в унтернеті :smile3:

Все ще вивчаю попит.

У воді накипу також нема. Вожу собі воду вже давно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я замовляю 19л за 22грн. Мене влаштовує в замовленій воді те, що не має осаду під час кип ятіння.

Із Оконська?

А який смачний чай на ній...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shalldone, не підкажеш де можна парою бутлів розжитися і помпою механічною? Бо за ту ціну, яка в постачальників води, дороговато їх купувати, імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зa вoду плaтити тaкi гpoшi? нapoд нaглiє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shalldone, не підкажеш де можна парою бутлів розжитися і помпою механічною? Бо за ту ціну, яка в постачальників води, дороговато їх купувати, імхо...

які проблеми? пробий собі скважину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от жеш моралісти... :smile3: а по десятці за пачку папірос не багато? Тільки ти ж усвідом, що вода - це джерело життя, а цигаркі - це озеро раку :smile3:

іще, я, коли жив у великому місті, купував воду завжди, бо те що тече в трубах і осідає в чайнику, так само попадає людям у нирки, (не говорячи про запах). В обласній лікарні Луцька процедура дробіння каменів від 1000грн, і здоров"я вже не повернеш.

кому дорого - ідіть працювати повз, я ж не примушую ні до чого. знаю що воду цю возять у Луцьк, шукаю тих, кому потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shalldone, жовчі багато? Печія не мучить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от жеш моралісти... :smile3: а по десятці за пачку папірос не багато? Тільки ти ж усвідом, що вода - це джерело життя, а цигаркі - це озеро раку :smile3:

іще, я, коли жив у великому місті, купував воду завжди, бо те що тече в трубах і осідає в чайнику, так само попадає людям у нирки, (не говорячи про запах). В обласній лікарні Луцька процедура дробіння каменів від 1000грн, і здоров"я вже не повернеш.

кому дорого - ідіть працювати повз, я ж не примушую ні до чого. знаю що воду цю возять у Луцьк, шукаю тих, кому потрібно.

мені дорого.собі я безплатно по можливості вожу з Оконська. За помірні гроші замовляв би в когось.За такі, як хоче топікстартер - хай возить собі сам. І не треба тут застосовувати методи бариг, "який чай смачний", "дробіння каменів 1000 грн" і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream: це просте непорозуміння. ніякої жовчі нема. :0011:

шановні флудери, я вивчаю попит, воду вожу поки тільки собі, не залежно чи ще комусь вона потрібна чи ні.

більше відповідати на випади кожному окремо не буду.

не треба в цій темі кожному розписуватися у власній безпомічності перед лицем ринкової економіки.

от би ваше натхнення до флуду направити в правильне русло, то із часом слово "дорого", на яке ви молитесь, для вас перестало би мати таку вагу. ато воно на вас вже так тисне, що витісняє із голови інші думки. наприклад, як заробити грошей?

це все жарти :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ви вирішили на нас грошенят заробити, продаючи воду дорожче, ніж у супермаркеті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 це не прибутковий бізнес, якщо Ви не монополіст...у Луцьку цей ринок реально перенасичений. Мажори з Зміїнця, Липин, Тарасово, Підгайці, Боратина, Струмівки, Рованці вже давно працюють зі службами доставок, таких як Чиста Вода наприклад...повірте багато не заробите, тільки влетіти можна :friday: ...Вас задовбе санепідемстанція, якщо захочете офіційно...якщо в когось буде діарея, звинуватять Вас і зроблять ТЬОМНУЮ в підїзді :naezd: ... тому спробуйте вийти на ринок Луцька і ринок "он-лайн" з якимось другим, не заїздженим товаром...

звичайно зичу успіхів Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас задовбе санепідемстанція, якщо захочете офіційно...

якщо офіційно, то сес це тільки квіточки... щоб добувати воду офіційно потрібно бути власником землі...

це не бізнес, так... попутно по дорозі у Луцьк додаткові кошти, можливо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Вода з ОКОНСЬКИХ джерел.....мутніє в бутлі і робиться піна і мусор...будьте обережні .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...