Перейти до змісту

субботние покатушки от Танюшки ))

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надо позвать Ярика и Мартенза, тогда точно все вкакашку укатаются !))) :0152:

Ярика вже позвали в інше місце :0163:

Опубліковано

Биороботы будут заняты 8-го. Придется самим как-то стараться;)

Про ночевку мысль интересная, но барахла с собой возить не хочется, а ночью мороз обещают. Лучше выехать по раньше и покрутить подольше:)

Кстати, все в курсе, в честь чего движ такой в этот день?;)

Опубліковано

Можна і з ночівлею. :0134:

цуко, я випав в осадок читаючи цей пост і дивлячись на аватарку :0155: аааааааааааааааааа

Опубліковано

Да.. Шкодера довго буду згадувати.))))) замутив на славу..

З такою авою.. серйозні речі писати просто не виходить.))))))))))))))))))))))

Опубліковано

Значит, хоть и энтузиазма у меня убавилось, завтра едем кататься. По весеннему асфальту. В поле/лес попробуем сунуться тоже. Посмотрим.

Кто свободен завтра, соберемся у Лучеська в 9.00.

Опубліковано

Нет слов!

Такой погодки не припомню. Чтобы и солнце весь день, и грунты подморожены, а в лесу, вообще, чистый укатанный снег. Всю грязь, которую собрали, встретили, как ни странно, только на асфальте в глухих районах, где только сходит снег.

post-2946-0-83681500-1331227461_thumb.jp

Поехали мы через Киверцы, а там строго на север, порядка...30 км.

Луцк-Киверцы-Словатичи-Крыживка-Рожище-Клепачив-Жидычин-Луцк. Всего где-то 80 км.

Не вкакашку, но для начала тоже прилично :)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Сегодня в 16.30 поеду искать красивое местечко неподалеку, возможно застану последнюю черешню. Будет возможность и покупаться. Кто может, присоединяйтесь. Темп матрассный, преимущественно полями. Стартую от Велозоны на Старом.

• 2 року потому...
Опубліковано

Чергова спроба катнути.

В суботу 25-го. Збір біля Велозони. Виїзд о 16.00. Недалеко. Нешвидко. Звичайно, при добрій погоді і наявності, хоча б, одного супутника ))

Опубліковано

На багажник пішохода візьмеш?

Жаль! певно не встигну скластися :(

На багажнік - то вже не супутник, а багаж )

Складайся, час є!

Опубліковано

Якщо виєдемо без затримок, у нас буде 2,5 години катання при світлі і відносному теплі. Бажаю ще до лісу заїхати, улюбленні стежки провідати. Планую 70% на 30% - асфальт, грунт, відповідно.

Так що, хто вирішив приєднатись, не затримуйтесь. ))

Опубліковано

Дійсно, аби отримати реальний кайф від покатушки, її треба вистраждати. Довго чекати, коли зорі зійдуться. Ті, хто чомусь не поїхав, нічого не втратили, бо вони в нєвєдєнії й трохи не уявляють, як воно ))

І як мало надо. І по кілометражу, і по середній швидкості. Головне час, місце і супутники.

Дякую хорошій компанії. Одна б я так не покаталась.

Опубліковано

доповнити просто нема чим… сьогодні це був кайф!

доречі, гонку "Воротнівські кручі" думаємо? :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...