Перейти до змісту

Порадьте ХОРОШОГО косметолога

Varvara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу ходити до косметолога. На масаж обличчя, на пілінги і т.д.

Чула що в Віпурі Кет ніби є

Опубліковано

Кажуть, в "Протезисті" хороший косметолог, але я сама там не була. Колись кілька разів робила чистки обличчя в салоні "Юля" на пр.Молоді недалеко від Гостинця. Там є Каріна, вона і депіляцію робить, і всякі процедури з обличчям, і макіяж святковий. Але востаннє я у неї була років 3 тому. Потім закинула і (не без допомоги інтернету) обходжуся домашніми процедурами.

Опубліковано

пр. Волі,58 Косметичний салон "Краса" до пані Оксани Опашнюк. Раніше вона працювала в шкірвендиспансері, зараз приймає в цьому салоні. Хороший спеціаліст.

Опубліковано

В Регіни Василівни салон "Регіна", тел. 786972

Детальніше тут

Величезний досвід, комплексний підхід, корисні консультації. Не гониться за брендовими препаратами. Один її вигляд, це доказ того, як можна виглядати, доглядаючи себе. А я її пам"ятаю, ще дерматологом з Шопена часів совка.

Опубліковано

В Регіни Василівни салон "Регіна", тел. 786972

Детальніше тут

Величезний досвід, комплексний підхід, корисні консультації. Не гониться за брендовими препаратами. Один її вигляд, це доказ того, як можна виглядати, доглядаючи себе. А я її пам"ятаю, ще дерматологом з Шопена часів совка.

Підтримую і раджу. Багато знайомих мали справу з нею і теж лише позитивні відгуки. :)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

пр. Волі,58 Косметичний салон "Краса" до пані Оксани Опашнюк. Раніше вона працювала в шкірвендиспансері, зараз приймає в цьому салоні. Хороший спеціаліст.

Искала хорошего косметолога, вспомнила ,что видела тут пост с подобной темой.Решила пойти в салон "Краса". Правда имени косметолога я не уточняла,но думаю это та самая пани Оксана. Не буду вдаваться во все подробности нашего разговора.Скажу лишь,что сделав свои выводы, наверно, с моего внешнего вида(была одета в джинсы,ветровку, кроссовки),сказала ,что всё ,что она мне предложит будет мне стоить дорого,не по карману. И так как я "не ухаживала за собой" (под неуходом,имелось ввиду,что пользовалась я косметикой Гарнье,Орифлейм ,а нужно Виши и т.п.),и старею(мне 31))то меня спасёт только пилинг,раза три.Я согласилась,а она записала меня на следующий день.

Вот вкратце суть моего негодования.

Сейчас июнь месяц, впереди ещё 2 месяца лета. ПИЛИНГ В ЭТО ВРЕМЯ ГОДА НЕ ДЕЛАЮТ!!!

И если бы я пришла к ней на следующий день, она думаю сделала бы его ,лишь бы денег срубить.

Я была слегка в шоке от наезда на меня, потому сразу ответить на на хамовитость,не хватило ума. Ступила, стормозила - как вам больше нравится.На следующий день хотела сходить на назначенное время, что бы сказать, что врачи не калечить призваны ,а лечить!И, что судить по одёжке некомпетентно....короче,говоря никуда я не пошла.

Нервные клетки не восстанавливаются, а я старею и нужно поберечься.))))

Желаю всем крепкого здоровья!

Опубліковано

Мде... Бред. Ну, я пользую виши, биодерму, авен. Но. Ей то какое дело. Кстати я не один раз приходила в салоні красоты в берках, джинсах, сначала криво смотрят но потом гут. Дньги на всех действуют хорошо. Ага.

Опубліковано

Мде... Бред. Ну, я пользую виши, биодерму, авен. Но. Ей то какое дело. Кстати я не один раз приходила в салоні красоты в берках, джинсах, сначала криво смотрят но потом гут. Дньги на всех действуют хорошо. Ага.

так отож и я про то))мне за двумя дитями на каблуках и в боа ,что ли бегать?))

Опубліковано

В боа не надо. а каблуки - да, надо:)) Хотя я сама именно на прогулку чаще выбираю платформу или ченить на маленьком каблуке или просто балетки

Опубліковано

я нещодавно теж потрапила в аналогічну ситуацію. зайшла в магазин одягу що у підвалі по Волі біля піцерії фелічіта і почала робити "обход". для ознайомлення так сказать. і тут підходить вся такая растакая "купчіха" і питає-що ви шукаєте. на мою відповідь-оглядаю асортимент кидає-для вас тут нічого немає. і взагалі ви ходите по діагоналі. я в шоці. неприємно.обідно. і головне навіть зразу не знайшла гідної відповіді. вийшла як обісрана. хотілося вернути і сказати їй. але стрималася. тепер думаю дарма.

• 5 місяців потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Шукаю хорошого косметолога, моя зараз в декретній відпустці, а мені потрібно зробити чистку. Порадьте когось хорошого, перевіреного. Скажіть, вище писали про Регіну Василівну, хто знає вона ще працює?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Знайшла хорошого косметолога. Відкрився новий салон "Апаратна косметологія" на вул. Чорновола 2в (там ще навіть вивіски немає), це біля салону-перукарні "Гармонія". Там працює косметолог Мамонтова Галина Іванівна, дуже хороший спеціаліст. Ходжу до неї вже три місяці, дуже задоволена результатом. Єдиний недолік це мабуть ціна - вона використовує ізраїльську косметику - на зразок "Renew", "Christina" через це високі ціни. По суті на різні процедури стандартні ціни, а от догляд обійдеться в копієчку. Але ж на собі не економлять)

Кого цікавить - залишу її контакти 0502653605, 0980570898, 78-25-85.

http://луцьк.net/211

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Раджу попробувати Руслану-вона колись в Гузарі приймала

я не постійний її клієнт, але бачила її роботу-лице в жінки (близько 40)- аж світиться.

Приймала на Чехова - за перукарнею.

0957280115

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Ірина Тимчук 0669164493, має свій кабінет в профспілковому санаторії від ВНУ. Має медичну освіту, відмінниця, чудово все робить, приємна, а головне любить свою роботу! Раджу!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Дуже хороший косметолог Світлана, салон Амелі, лікар-дерматолог, гарна атмосфера в салоні, кваліфіковані спеціалісти, дуже рекомендую!

• 8 місяців потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Можу порадити косметолога у Луцьку салон "Deja Vu", це на Соборності. За потреби ходжу на чистку туди, косметолог дуже приємна жіночка і косметика класна, бо шкіра потім приємна на дотик немає дискомфортних відчуттів.

Опубліковано
3 хвилин тому, Petruchio сказано:

Водка, вино, мартіні, самбука хороші косметологі, можу скласти компанію.

особливо якщо ці всі напої змішати в одне і піти на борду і вирити тему шестирічної давності

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...