Перейти до змісту

Нокіа 1800 та Сонька

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго всім!!

1.У мене є 2 телефони з Німеччини Nokia 1800, мені потрібно їх розблокувати та українізувати(хоча б русифіцирувати).

Хто знає у кого вже є ця прошивка(розпитував по салонах і ходив по базарі -- немає ні у кого) і по якій ціні перепрошиють??

2.Надумав собі купити SonyEricsson з двома сімками, але такі є тільки китайські(чито корейські--один "підвал"=) ), що можете порадити на рахунок цього??

Дякую за увагу! Надіюсь хтось щось підскаже))

Опубліковано

Українізувати 1800 коштує 20-30 грн, а от розблокувати -300 грн.Так що хай лежить до кращих часів.

Купляти підробку на 2 сімки не паджу, є є море нормальних моделей сертифікованих та з гарантією.

Опубліковано

а SonyEricsson є?? цепросто єдині телефони які мені подобаються...

а з 1800 будемо чекати...

Опубліковано

думаєш я сайтом користуватись не вмію??

того я і питаю, бо не чув про Соньку на 2 сімки.... а я хочу Соньку і на дві сімки... тому вибір в мене не великий...

я не хочу твоєї чи будь кого із жителів борди реклами, я хочу нормальної людської рекомендації по питаннях які я писав...

Опубліковано

Тобі якою мовою сказати, що коли буде на 2 сімки, то це буде НЕ SonyEricsson, а дешева підробка.

Якщо вже так хочеш підробку- забий в гуглі соніеріксон 2 сім та кайфуй собі.

Опубліковано

я питаю чи є сенс брати!! гуглом я теж вмію користуватись!!

я знаю що це підробка, вле пише і в середині схоже до СЕ...

Опубліковано

ОФІЦІЙНО сонерік не зробив ще тела на дві сімки, так що якщо не хочеш купувати за півроку нового або рихтувати китайця - чекай)

в класі "dual sim" найбільший вибір є в самсунга, але до a50 або a100 SE їм як до неба навкарачки :D

Опубліковано

дякую) я просто чув що китайці служать непогано влюдей, вже в знайомого 2 роки і все норм..

що в китайців ламається?? вони просто самі по собі без причин перестають глючити чи взагалі не працювати?

Опубліковано
дякую) я просто чув що китайці служать непогано влюдей, вже в знайомого 2 роки і все норм..

китаєць китайцю різниця, якшщо в одного 2 роки тримає то не факт що в іншого 2 тижні проживе)

що в китайців ламається?? вони просто самі по собі без причин перестають глючити чи взагалі не працювати?

динаміки і сенсорні екрани летять в першу чергу

Опубліковано

емммм... то якщо сенсорного не брати то є шанс що буде працювати навіть без звуку??=))))))

кажуть китайці дають рік гарантії... яка поетапність дій, як здавати їм назад в ремонт??=))

Опубліковано

Nokia 1800 - можна спробувати розлочити з так званою турбо-сімкою, яка емулює "рідну"  телефону.

Така собі прокладка між телефоном і потрібною карткою, функціонує, доки знаходиться в телефоні.

Тестував на :

Samsung t919 - T-mobile\USA

SE x8 - Meteor\Ireland

HTC Dream & Magic - T-mobile\USA

HTC Desire- Orange\UK

HTC HD2 - T-mobile\USA

Усі прийняли наші сімки як рідні, ну  і працювали без проблем :)

До речі, маю їх ще пару штучок...

Unlock_iPhone_3G_Turbo_Sim_Card_All_GSM_No_need_to_cut.jpg

Маю пару штучок, і ціна гуманна..:)

Опубліковано

слухай, ArcMa4o, ти шукаєш телефон який ЗОВНІ схожий на сонерік? 0_о

в китайцях зовсім не та файлова система, не буде того всього, до чого ти звик.

Опубліковано

З Нокією турбосімка ніколи не проходила.Не та контора.

Китайскі пілробки по гарантії робляться дуже просто- міняються на інший телефон.

Для цього чесний продавець має закласти в ціну першого телефона ризик на такий обмін.

Тому скажімо підробка під хперію 10 в роздріб коштує біля тисячі грн, а якості в ній на 400 грн.

Отже єдиний сенс покупки такого телефона , це купити його за 50 доларів, і тупо ризикувати , повезе ,чи ні.

Це і роблять наші човники, що літають в Китай.

Всі достоїнства підробок -це 2 сімки, Тб та понти, котрі в деяких місцях звичайно дуже ціняться.

Опубліковано

Дуже вдячний, зрозумів що потрібно ще разок все обдумати...

а купувати дуоси самсунги, флаї, філіпси і т.д. точно не буду, бо це брєд.... скільки знайомих вже не раді що покупляли самсунги, а інші просто не надійні...

подумую ще на рахунок ЛиЖі..

або ж буду безнадійно чекати сонеріка)))

а є десь місце у нас в Луцьку щоб подивитись кит.телефони, як то кажуть продегустувати їх??

Nokia 1800 - можна спробувати розлочити з так званою турбо-сімкою, яка емулює "рідну"  телефону.

Така собі прокладка між телефоном і потрібною карткою, функціонує, доки знаходиться в телефоні.

Тестував на :

Samsung t919 - T-mobile\USA

SE x8 - Meteor\Ireland

HTC Dream & Magic - T-mobile\USA

HTC Desire- Orange\UK

HTC HD2 - T-mobile\USA

Усі прийняли наші сімки як рідні, ну  і працювали без проблем :)

До речі, маю їх ще пару штучок...

Unlock_iPhone_3G_Turbo_Sim_Card_All_GSM_No_need_to_cut.jpg

Маю пару штучок, і ціна гуманна..:)

і яка ж ціна?? де і коли перевірити можна?

Опубліковано

Нокія НЕ працює з прокладкою .Перевірено.

а є десь місце у нас в Луцьку щоб подивитись кит.телефони, як то кажуть продегустувати їх??

Було , і закрилось разом з гарантією.

Я знаю де брати підробки по гуртовій ціні, які з них надійніші,які найбільш популярні.

Але влазити в цей сегмент не хочу, бо треба буде або клієнта обманювати, або йти собі в мінус.

Опубліковано

І на ЛиЖі тож можеш не дивития

прийшов знайомий до малої (дочки)в гості

а в неї Нокія Х2

приніс сенсорний ЛЖ - не помню марки

такого тормоза від такого крутого тел я не чекав

мала поюзала 5 хв ( то ж цікаво - сенсорний)

і сказала - Г2вно

моя краща

Опубліковано

з моїми замашками певне потрібно в Китаї жити))

але все одно схиляюсь до того що й планував... щось типу Хперії СоніЕріка на дві сімки.. головне щоб тел.книжка великою була))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...