Перейти до змісту

Оренда АВТО в Луцьку

Ostap87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будьте ласкаві де в Луцьку можна взяти в оренду авто (легковий) до 350 грн за добу, без обмеження пробігу, на 2 тижні.

Бажано із габаритним багажником, щось типу "черевика"

Авто вітчизняного розливу не пропонувати =)

Опубліковано

Ну якщо залишиш нормальний завдаток (десь так ціною цілого автомобіля), то думаю, з власниками авто, які здають в оренду для таксі запросто домивишся... :rolleyes:

Колись Маxim здавав  в оренду, але там були такі цифри... :sq_ye:

Опубліковано

"луцьк оренда авто"

нічого підходячого нема ???

Да точно, на 8 стрічці в Гуглі вже проіндексована ця тема. Оренда авто для весілля або VIP класу (це з водієм) не є проблемою. А Ви читали що потрібно топікстартеру???

Опубліковано

vrm, зрозумів - питання в ціні оренди,

Оренда авто для весілля або VIP класу (це з водієм) не є проблемою.

как-би першаж сцилка спочатку дає тарифи "без водія", взагалі самого цікавить економ-варіанти.

Опубліковано

бачив банер на мийці під мостом на стику Соборності та Карпенка-Карого "Прокат авто", але точніше нічого не знаю...

до кризи в прокат давались в автосалоні на Формулі, але ціни були відповідні, зараз не знаю як там, давно не був...

Опубліковано

Автоцентр Максимус що на Електроапаратній дає авто на прокат, хоча ціна здається трохи більша ніж 350 грн. , хоча якщо на тиждень, то може й знижку зроблять ...При бажанні напишу тел. до кого звернутись ...

Дякую! Уже був. Розмовляв. Ціни не найкращі.

Орендувати авто в Луцьку за ціною київських цін - ілюзія!!!

• 1 рік потому...
Опубліковано

Теж цікавить прокат авто , хто надає такі послуги ?

З варіантів гуглу більш-менш те,що потрібно в одній конторі - ось

Подивіться тут http://www.sixt.ua/

ну да тільки жаль щось там Луцька не має. я не розумію дивних людей за такі тарифи можна нормальне авто з водієм взяти.і ні про що не думати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...