bivibo Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:14 Автор #26 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:14 Дякую... (ссилки биті)
Yarchik Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:45 #27 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:45 Дякую... (ссилки биті) Раджу шукати в гуглі за словами "прошивка" (firmware) і модель твого ноута.
bivibo Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:50 Автор #28 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 08:50 Дякую але думаю що тут потрібен програміст а я в цьому не шарю...
pasha1207 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 18:35 #29 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 18:35 pasha1207 всі твої поради зводяться до - Як брікнути девайс не напрягаючись - бо на Він СЕ5.0 потрібно 256Мб оперативки, а в тебе 128 брєд, навіть на 64 ОЗУ СЕ прекрасно працює.Шановні, які Win 95/98 *Win phone 7* на такому залізі? Гарно настрій вранці піднімаєте.... По ділу: Цей так званий "ноутбук", по великому рахунку - різновид китайського навігатора (правда без GPS модуля) з кверті клавіатурою. Так як його мало що відрізняє від навігатора, логічно припустити, що прошивка його чимось схожа. В даному випадку, я так розумію, ту ж прошивку (ENG WinCE ) найти проблематично, як варіант - знайти людину в якої такий же девайс з англійською WinCE (такі точно існують, на аукро тулили їх здорово), і зняти дамп (повна копія NAND), зробити прошивку - прошити свій. Як це робиться - розписано тут і тут. Не виключаю те, що є вже в тирнеті готові дампи\прошивки, головне правильно ідентифікувати свій девайс, робити по мануалах ну і пошукати *.bin *.img і тд..- інакше є всі шанси перетворити девайс на неробочий набор запчастин, особливо екпериментами з нерідними йому осями. хочу в тебе спитати, якщо ти такий розумний , то чому не допоміг людині одразу? і чому не відписуєш в своїй темі ( про рибки) а тут такий активіст веселун?? про він 95/98 дивись уважніше, я написав, як знайшов повну характеристику пристрою, що він туди не стане, бо зрозумів, що там ФЛЕШ пам*ять!! знаєш програмування? допоможи людині зробити зміни в юнікоді, бо любі зміни без програмування приведуть до онулення на стандартні настройки. ти читай те що я написав у кінці, що потрібно робити все через програмування або "Windows CE Platform Builder". може ти щось інше порадиш, якщо тобі мої висновки смішні? P.S. сорі за оффтоп
tolikx7 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 22:07 #30 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 22:07 Не хочеш подумати щоб Linux поставити?
Ruslyk Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 22:15 #31 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 22:15 Не хочеш подумати щоб Linux поставити?Лінукс лінуксом а от андроїд можна було і попробувати поставити)) він би на ньому літав)))
Deemon Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 23:22 #32 Опубліковано 19 Лютого, 2011 в 23:22 pasha1207 Не повіриш - чекав поки почнуть розказувати брєдні і власні теорії про Win 95\98\Xp\7 Ти взагалі розумієш про що пишеш? Догадки і намагання щось безтолкове порадити вже захламило цю тему, а конкретики 0. Яке програмування, для чого? Я ж внятно розписав, якщо проблематично нагуглити готовий firmware, треба знайти (зняти) дамп з чужого, і зробити прошивочні файли. Я спираюся на власний досвід по прошивці навігаторів, котрі в даному випадку, окрім присутності клавіатури, практично нічим не різняться від цього ноутбука. P.S. Cеляві, Рибок давно вже НЕТУ bivibo При загрузці якась інфа такого типу є? Version: 1.9 Hardvare version:3.0 CPU: ARM 926EJ-S 248MHz Relise: SV125 RAM: 64M Byte Video decode: 1 Display mode: LSD по цих даних, більш точніше можна буде зрозуміти шо в тебе за машинка, UMPC & MID такого плану обговорюють на 4pda. І якщо не затруднить - дані які покаже утилітка ResInfo
pasha1207 Опубліковано 20 Лютого, 2011 в 21:35 #33 Опубліковано 20 Лютого, 2011 в 21:35 Deemon може ти недочитав, те що я написав, про свої висновки? "ось що найшов, і думаю це буде остаточний варіант(( хба пошукаю ще "Небольшое вступление о том, что такое Windows CE. Эта система в природе не существует как отдельная система, которую можно купить, скачать и установить. Под каждое конкретное устройство производитель делает свою сборку при помощи специального программного обеспечения Windows CE Platform Builder. Таким образом, изменить что-то в исходном коде уже установленной Windows CE невозможно, в т.ч. и установить русский язык." http://superdevices....wifi-obzor.html" "треба знайти (зняти) дамп з чужого" - ну знайди :lol: "Я спираюся на власний досвід по прошивці навігаторів" - це не навігатор, а ноут з системою як у КПК, зроблений для полегшення записів нотаток, щось типу цього, глянь на посиланнях які я давав у темі, там детально описано пристрій. може мої поради для тебе смішні, але я хоть хотів допомогти людині реально, а не зайти у тему і попіддьоргувати інших. Хоча я справив свою думку, як тільки найшов детальнішу інформацію про девайс. там навіть БІОСа немає, щоб поставити ОС типу він 95\98, от і кажу, що виходи є 2: 1й - за допомогою Windows CE Platform Builder - допоможе зробити під даний пристрій потрібні налаштування, 2й - заміна в юнікоді. ( бо тільки тоді система не буде все збивати знову на стандарт, а якщо не прописати свій стандарт, то нічого не вийде!!)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.