Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я, до речі, думав, коли Карпатам забили гол, що це якийсь фатум - програвати на останніх хвилинах, а коментатор ще почав "каркати", що "...ось-ось і Карпати пройдуть далі". Одразу згадалось Шарафутдінов-Шахтар-Севілья-Палоп. Ну, думаю, піпєц, приїхали. Але ж ні, Карпати показали як треба грати: по-європейські, до останньої хвилини. Незважаючи ні на суддів, ні на суперника.

Я на цей матч найбільше очікував і мої, "бл.дські сподівання" справдились. Не підвели Карпати.

Ще раз: Карпати - Молодці!!!!!

Опубліковано

нє, ще скажу про Дніпро - по характеру їм ще качатися і качатися до Карпат, маючи такий підбір гравців, мабуть все ж це провина тренера, не було футбольної злості

Опубліковано

Немає слів-одні емоції!!!

Карпати Чемпіон! Аж ніяк не заслуговували на поразку і довели це!

Металіст теж молодці, проявили бійцівські якості і характер, адже програючи 0:2 можна опустити ручки і повзати по полю, а вони виправились і показали на що варті.

Таврія ноу коментс...

Дніпро хотів без моментів гол забити-не вийшло...самі винні і ні на кого спихати не треба.

Опубліковано

нє, ще скажу про Дніпро - по характеру їм ще качатися і качатися до Карпат, маючи такий підбір гравців, мабуть все ж це провина тренера, не було футбольної злості

Все правильно - гол.тренер відповідає за психологічний настрій гравців і настроює їх на гру. А Бессонов... Ну, ви всі зрозуміли: Чего тут, бля, рассказывать...

Опубліковано

До речі, завтра відбудеться матч Суперкубку УЄФА: Інтер-Атлетико Мадрид.

Трофей оспорят дебютанты

В противостоянии "Интера" и "Атлетико" определится новый обладатель Суперкубка УЕФА. В мае клубы добились знаменательных побед в еврокубках, а теперь хотят пополнить коллекцию трофеев.

1519481_w2.jpg

Рафаэль Бенитес надеется стать двукратным обладателем Суперкубка УЕФА ©Getty Images

Перед матчем за Суперкубок УЕФА наставник "Атлетико" Кике Санчес Флорес предсказывал упорную борьбу, а его коллега и соотечественник Рафаэль Бенитес говорил о желании войти в историю.

Помимо того, что оба клуба ни разу не участвовали в матче на Суперкубок, "Атлетико" и "Интернационале" объединяет еще одно обстоятельство. До прошлого сезона болельщики черно-синих ждали от своих любимцев триумфа в престижнейшем еврокубке долгих 45 лет, в то время как "Атлетико" последний раз выигрывал европейский трофей немногим раньше - 48 лет назад.

Несмотря на серьезные достижения "Интера", в нынешнем году завоевавшего четыре трофея, рулевой мадридцев Санчес Флорес считает, что особый статус матча в Монако придаст его подопечным дополнительной мотивации. ""Шансы оцениваю,как 50 на 50. Мои игроки полны энергии и желания, к тому же судьбу трофея решает всего один матч", - отметил экс-наставник "Бенфики". - Проводи мы матч с "Интером" в чемпионате, возможно, миланцы считались бы фаворитами. Но нам предстоит одна кубковая игра, по ходу которой может случиться что угодно".

Если "Интер" является дебютантом Суперкубка УЕФА, новый наставник миланцев уже завоевывал данный трофей в 2005 году. Тогда возглавляемый Бенитесом "Ливерпуль" со счетом 3:1 одолел ЦСКА. В случае повторного успеха 50-летний испанец станет шестым тренером, кому удалось дважды победить в Суперкубке. Впрочем, по признанию Бенитеса, на первом месте для него стоят успехи команды: "Предстоящий матч не налагает на меня какой-то дополнительной ответственности. Наоборот, он является для всех нас отличной возможностью вписать в историю клуба новую страницу".

С тех пор, как в октябре прошлого года Санчес Флорес заступил на тренерский мостик "Атлетико", игроки "матрасников" имели достаточно времени, чтобы привыкнуть к требованиям наставника. Совсем другая ситуация в "Интере": Бенитес только начинает работу с командой после ухода в "Реал" Жозе Моуринью. Как считает Санчес Флорес, последний факт может сыграть на руку "Атлетико", в составе которого, возможно, на поле не выйдет на поле защитник Хуанито. "Игрокам очень сложно в сжатые сроки приспособиться к новой игровой модели и полностью воспринять все требования наставника. Думаю, пройдет некоторое время, прежде чем мы увидим новый "Интер" Бенитеса", - подчеркнул Санчес Флорес.

"Мы с Рафой в отличных отношениях, - продолжает 45-летний испанец. - В некотором роде я последователь его работы, придерживаюсь похожего взгляда на вещи". Бенитес со своей стороны признается, что не хочет спешить с построением новой команды, и предпочитает все делать постепенно: "Очень важно, чтобы игроки планомерно, шаг за шагом двигались вперед, и продолжали играть так же, как и в прошлом сезоне". После победы на прошлых выходных в Кубке Италии испанский тренер имеет уникальный шанс завоевать два трофея в первых двух официальных матчах у руля миланцев. ""Если мы добьемся успеха в Монако, то в первую очередь потому, что до меня команда проделала отличную работу". На поле мы должны использовать все возможности, которые выпадут на нашу долю", - сказал в заключение бывший наставник "Ливерпуля".

UEFA.com

З українських каналів буде показувати Спорт-1. Якщо ніхто, з загальнодоступних каналів, не буде показувати, то буду дивитись тут.

Опубліковано

Щодо наших євролігових бійців:

1. Карпати! Скажу відверто, після 2-го тайму в Туреччині не сподівався. Молодці! Відчувається думка тренера, неймовірне бажання та самовіддача гравців. Так тримати.

2. Металіст. Жахливий захист і воротар - дирка. А був же шанс випередити Шахтар і підписати Худжамова. Не тим місцем думали. Хоча, потенціал є.

3. Дніпро. З таким підбором гравців варто не просто проходити поляків, а й доходити до фіналу ЛЄ. Але немає тренера.

4. Таврія. Гра за Суперкубок з Шахтарем показала реальний рівень команди. Тому, думаю, навіть фани Таврії не вірили у прохід Баєра.

5. Динамо. А все таки добре, що не пройшли у ЛЧ і не будуть грати з Реалом. Тому, сподіваємось лише на перше місце в групі!

Опубліковано

Бачив рекламу на трк Україні,але пустять матч о 23:30.Всерівно буду на роботі. В нет не буду заходити і дзвінки не буду приймати....буде для мене як пряма трансляція)

Опубліковано

Бачив рекламу на трк Україні,але пустять матч о 23:30.Всерівно буду на роботі. В нет не буду заходити і дзвінки не буду приймати....буде для мене як пряма трансляція)

И пусть весь мир подождет!!! :rolleyes:

Опубліковано

Football-I love this games!

Є ще чудеса на світі.Будуть і важчі матчі але головне що вдача затрималась і на нашій землі:friday:

Опубліковано

При цих динамівських тренерах їх команди завжди так грають, вірніше тієї гри нема. Непонятно за рахунок чого виїзжають. Тактика залишилась гли-и-ибоко в минулому.

Опубліковано

Група Е

АЗ Алкмар Нідерланди

ДИНАМО КИЇВ

БАТЕ Білорусь

Шеріф Молдова

Група І

ПВС Нідерланди

Сампдорія Італія

МЕТАЛІСТ

Дебрецен Угорщина

Група J

Севілья Іспанія

ПСЖ Франція

Боруссія Д. Німеччина

КАРПАТИ

Опубліковано

Карпатам "повезло"...але дивлячись на їхню гру з Галатасараєм все можливо!

Динамо має набирати 18 очок, бо в них в групі нема з ким грати!

Металіст мусить проходити, якщо, звісно, закінчиться його чорна полоса!

Опубліковано

Дивлюсь зараз тут пряму трансляцію Суперкубку УЄФА.

Гра абсолютно рівна, хоча спочатку Інтер більш активно атакував. Під кінець 1 тайму Атлетико пішов в атаки і "притис" до воріт Інтер. Дуже активно грає Агуеро, а Форлан - менш активно, хоча він може простояти усю гру, а "вистрілити" в будь-який момент.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...